Nu te lăsa păcălit de noile oferte ale celor de la TELEKOM deoarece aceste oferte “nelimitate” au limitări active

Mai multi cititori ne-au semnalat faptul ca operatorul de telefonie mobila Telekom promoveaza de ceva timp un tip de abonament extrem de atractiv la prima vedere, fiind nelimitat doar in teorie.

In practica lucrurile nu stau chiar asa iar inestimabilul operator de telefonie mobila “omite” sa le precizeze clientilor limitarile care vin la pachet cu abonamentul “Nelimitat” si care este in cuantum de doar 5 Euro.

Am imbunatatit putin si sloganul sub care ar trebui sa functioneaze aceasta campanie de promovare iar forma finala o regasiti mai jos si avem speranta ca Telekom isi va updata curand materialele de promovare iar ulterior ne va oferi si drepturi de autor….. :))

NU TE LĂSA PĂCĂLIT DE ALTE OFERTE DAR LASĂ-TE PĂCĂLIT DOAR DE CĂTRE OFERTELE FALSE TELEKOM  

Acum vorbind serios trebuie sa precizam faptul ca NU puteti beneficia de acest pret la abonament(5Euro/abonament), decat daca sunteti deja client Telekom si detineti minim un serviciu din portofoliul acestora(televiziune, telefonie, internet).

Asadar daca nu sunteti client Telekom pretul acestui abonament “nelimitat” creste extrem de rapid de la doar 5Euro la 7Euro iar cei de la Telekom “omit” sa precizeze in materialele de promovare acest aspect extrem de important.

Mai mult decat atat acest tip de abonament include si doua limitari extrem de deranjante iar operatorul bineinteles ca a evitat sa le mentioneze in vreun fel:

  1. continutul video este limitat la o rezolutie maxima de doar 480p desi cei de la ANCOM i-au mai sanctionat si in trecut pt aceasta “practica” abuziva iar detaliile complete sunt disponibile aici.
  2. acest abonament ofera internet “nelimitat” si o latime de banda de doar 1.5Mbps, care in realitate este mult mai modesta iar multi abonati reclama lipsa de semnal in marile orase.

Asa ca abonamentele “nelimitate” ale celor de la Telekom devin brusc limitate daca stai sa le analizezi putin si culmea este ca s-au gasit deja suficienti clienti naivi care au picat deja in plasa acestora si au beneficiat de aceasta “MEGA” oferta.

Singura parte buna este ca noile abonamente sunt libere de contract, asadar clientii isi pot rezilia contractele oricand si fara costuri suplimentare.

Bineinteles ca o pot face doar daca nu au fost suficient de “inteligenti” incat sa isi achizitioneze si diverse terminale odata cu contractarea acestor abonamente nelimitate.

In cazul in care abonatii si-au achizitionat si smartphone-uri in sistem de rate, situatia se schimba total iar clientii care isi reziliaza in mod anticipat contractele vor fi buni de plata si vor trebui sa achite diferenta pentru terminalele achizitionate, asa cum este si normal de altfel.

Asadar va recomandam sa fiti extrem de vigilenti atunci cand studiati ofertele existente pe piata de telefonie mobila deoarece majoritatea acestora sunt mincinoase si ascund tot felul de limitari, pe care majoritatea clientilor le sesizeaza abia dupa ce semneaza contractele cu inestimabilii operatori.

Nu uitati nici de faptul ca va puteti rezilia contractele cu operatorul Telekom Romania oricand iar procedura completa este disponibla pe blog si pentru detalii accesati acest link.

Voi ce parere aveti despre modul inselator in care isi promoveaza cei de la Telekom ofertele? Ce fel de probleme ati intampinat cu inestimabilul operator?