Reziliere contract cu Telekom România

Iata cum poti rezilia contractul cu Telekom Romania fara probleme inutile si fara costuri suplimentare, indiferent de serviciul pe care il detineti(abonamente de mobil, televiziune, internet fibra etc).

Reziliere contract Telekom Romania!

Zilele trecute am fost nevoit sa reziliez mai multe contracte,  cu inestimabilul operator Telekom, ale carui servicii oferite lasa de dorit, de cele mai multe ori.

Va reamintesc faptul ca nu sunteti nevoiti sa achitati taxele de reziliere sau de justa despagubire pe care vi le solicita majoritate operatorilor de telefonie mobil, iar mai multe detalii cu privire la aceste taxe abuzive gasiti aici

Aveam de reziliat urmatoarele contracte:

 • 2 contract de telefonie mobila
 • 2 contracte de televiziune digitala
 • 1 contract de telefonie fixa.

In prima faza m-am prezentat intr-un showroom Telekom, pt a incerca sa depun cererea de reziliere, dar cei de acolo mi-au comunicat faptul ca nu o pot depune si cel mai bine ar fi sa iau legatura cu marele operator direct, prin intermediul  numarului de relatii cu clientii, respectiv 1234.

Exact ca un abonat model, ma conformez si pana la urma, dupa indelungi asteptari, reusesc sa iau legatura cu o duduie de la relatii cu clientii, care imi comunica faptul ca nu am cum sa reziliez aceste contracte deoarece se afla inca sub perioada contractuala.

Taxe-reziliere-abonament-telefonie-mobila-1

Avand contractele in fata incerc sa-i explic duduiei respective faptul ca ultima reanoire a acestor contracte s-a produs in anul 2012 iar de atunci nu am mai semnat un alt contract de prelungire a abonamentelor respective.

Pana la urma nu am reusit sa ajungem la un numitor comun deoarece datele mele, nu coincideau cu datele pe care ei le aveau in sistem, in speta adresa de facturare era complet eronata.

Am stabilit ca a doua zi sa ma prezint intr-un alt showroom Telekom pt a verifica/actualiza datele care nu coincid si pt a depune cererea de reziliere.

Zis si facut, in ziua urmatoare merg in showroom-ul Telekom, unde abordez o consiliera a acestora, care parea extrem de bine informata si de la care aveam sa aflu toate informatiile necesare in mai putin de 5 minute.

Asadar in cazul in care sunteti fericitul abonat al acestui  inestimabil operator si doriti sa reziliati contractul  nu trebuie decat sa transmiteti documentele de mai jos,  pe urmatoarea adresa de mail [email protected]. Nu uitati ca puteti utiliza si formularul de contact prezent pe site-ul acestui inestimabil operator.

 • Cerere de reziliere semnata si pe care o puteti descarca de aici;
 • copie CI a titularului de contract;

Dupa ce veti transmite aceste documente la adresa de mail mentionata, o sa receptionati un mail de confirmare, in care operatorul va instiinteaza ca veti fi contactat in maxim 14 zile, pt rezolvarea acestei spete.

Rezilere-Telekom

Partea buna este ca documentele pot fi transmise si de catre persoanele apropiate in cazul in care titularul de contract nu poate sa o faca.

Trebuie sa stiti si faptul ca in cazul in care sunteti mai de moda veche, puteti transmite documentele necesare rezilierii acestor contracte si prin:

 • fax la numarul 021.440.33.90
 • posta la SC Telekom Romania SA, O.P 16-C.P 458, Bucuresti

Abia astept sa vad cat de operativi vor fi cei de la Telekom in rezolvarea acestei spete, iar ulterior am sa revin cu un update pt acest articol.

Asadar nu va lasati intimidati de tupeul acestor operatori care va solicita tot soiul de taxe abuzive in incercarea disperata de a va tine in ograda acestora.

Asa cum am mentionat si in articolul anterior, daca intampinati ostilitate din partea acestor operatori puteti apela cu incredere la ANPC pt rezilierea instanta a acestor contracte.

Daca aveti intrebari cu privire la aceasta speta, va raspund cu mare drag in sectiunea de comentarii pe care o regasiti mai jos.

Update 1 : Inestimabilul operator a catadicsit sa ma contacteze in a 23-a zi dupa ce am depus cererile de reziliere, propunadu-mi diverse oferte care mai de care mai tentante, dar din pacate pt acestia am ramas ferm pe pozitii si am renuntat complet la serviciile lor.

Aberant este faptul ca m-au lasat fara retea timp de 2 zile, pe amble SIM-uri care au fost trecute pe cartela iar raspunsul celor de la Telekom a fost hilar “este normal sa ramaneti fara semnal atunci cand se fac aceste treceri”.Consider ca este un mare abuz din moment ce eu am achitat intreaga luna de abonament iar in ultimele 2 zile am fost privat de aceste servicii.Mai mult decat atat in momentul in care am depus cererile de reziliere nu am fost instiintat de faptul ca nu voi putea utiliza abonamentele timp de 2 zile.

Asadar aveti mare grija cu inestimabilul operator si in cazul in care doriti sa reziliati un abonament de telefonie mobila, luati in calcul faptul ca veti ramane fara semnal timp de 2 zile, deoarece Telekom asa isi “pedepseste” clientii care renunta la serviciile lor.

Taxe-reziliere-telefonie-mobila

In cazul in care doriti sa portati in alta retea numarul respectiv, puteti evita intr-un mod elegant aceasta problema, depunand cu 4-5 zile inainte la noul operator, cererea de portare a numarului pe care il detineti si astfel nu veti mai fi nevoiti sa suportati sicanele celor de la Telekom.

Concret, daca pe data de 27 va trece numarul respectiv pe cartela va trebui sa depuneti in data de 22 cererea de portare la noul operator de telefonie mobila si astfel evitati sa ramaneti fara semnal timp de 2 zile.

 Update 2: Studiati cu mare atentie documentele pe care le semnati in momentul in care doriti sa reziliati un contract de acest gen, deoarece majoritatea operatorilor le solicita acum abonatilor sa semneze „cereri de reziliere tip„. Asadar inestimabilii operatori introduc in aceste cereri de reziliere un paragraf de acest gen: „In cazul Clientilor care sunt in cadrul Perioadei minime prevazuta in Contract: Intrucat, Contractul inceteaza, pentru unul sau mai multe Servicii, inainte de expirarea Perioadei minime, ma oblig la plata unei juste despagubiri pentru incetare prematura, in cuantumul mentionat in Contract.”

Update 3Datorita numarului mare de solicitari receptionate de la cititori am decis sa va pun la dispozitie si un model pentru cererea de reziliere, pe care il puteti descarca prin intermediul acestui link.

Update 4: Inestimabilul operator Telekom schimba strategia iar acum este dispus sa rezilieze pe cale amiabila contractele abonatilor, datorita numarului mare de solicitari receptionate.In imaginea de mai jos regasiti raspunsul receptionat de catre un abonat ca urmare a reclamatiei depuse la ANPC.

Update 5: Mai jos regasiti raspunsul receptionat de catre un abonat care si-a reziliat contractul cu inestimabilul operator. Bineinteles ca abonatul a reusit sa rezilieze acest contract abia dupa ce a depus o reclamatie si la ANPC.

Telekom-anulare-abonament-pe-cale-amiabila-1

Update 6: Acum si cei de la Telekom sunt dispusi sa rezilieze pe cale amiabila contractele abonatilor „rebeli” care doresc sa le paraseasca „ograda”. Asadar puteti rezilia contractele fara probleme daca urmati procedura prezentata in acest articol. La finalul acestui articol regastiti si procedurile care trebuiesc urmate pentru a rezilia contractele cu Orange, TelekomUPC si “celebrul” Digi Mobil. Nu uitati sa parcurgeti si sectiunea de comentarii.

Update 7 : Va recomand sa apelati cu mare incredere la ANPC atunci cand intampinati ostilitate din partea inestimabililor operatori de telefonie mobila. Cei de la ANPC le-au dat castig de cauza abonatilor in marea majoritate a reclamatiilor depuse iar mai jos regasiti inca o dovada care certifica acest aspect.

raspuns-anpc-telekom-127

Update 8 : In imaginea de mai jos regasiti inca o confirmare a faptului ca inestimabilul operator este dispus sa rezilieze pe cale amiabila contractele abonatilor “rebeli”. Asadar apelati cu mare incredere la ANPC daca intampinati ostilitate din partea operatorului si nu uitati sa parcurgeti sectiunea de comentarii de la finalul acestui articol.

Update 9: Inestimabilul operator are pe site o sectiune speciala prin intermediul careia va puteti trimite cererile de reziliere dar va recomandam sa nu o utilizati deoarece este o mare teapa iar pentru detalii accesati acest link.

Update 10: Mai nou cei de la Telekom prelungesc in mod abuziv contractele abonatilor iar pentru mai multe detalii va invitam sa accesati acest link.

Update 11: Reteaua fixa a celor de la Telekom a fost achizitionata de catre Orange iar abonatii acestora isi pot rezilia contractele acum fara costuri suplimentare.

Update 12: Mai multi angajati Telekom ne-au oferit informatii extrem de importante cu privire la serviciile de slaba calitate pe care le ofera Telekom iar pentru mai multe detalii va invitam sa accesati acest link.

Nu uitati nici de faptul ca sunt disponibile pe blog si procedurile de reziliere cu Vodafone, Orange, UPC si DigiMobil iar pentru mai multe detalii accesati sectiunea de “Tepe Online & Offline“.

Cele mai recente comentarii

 1. Marcel Adrian 25 februarie 2021
  • BYTZĂ 25 februarie 2021
 2. Adi 19 februarie 2021
  • BYTZĂ 19 februarie 2021
   • Adi 20 februarie 2021
    • BYTZĂ 20 februarie 2021
 3. DUBLESIU DIANA 18 februarie 2021
 4. bogdan 17 februarie 2021
  • BYTZĂ 17 februarie 2021
 5. Anghel Florin 17 februarie 2021
  • BYTZĂ 17 februarie 2021
   • Ionut 24 februarie 2021
    • BYTZĂ 24 februarie 2021
  • Viorel Marcu 21 februarie 2021
   • BYTZĂ 22 februarie 2021
 6. Maria 11 februarie 2021
  • BYTZĂ 11 februarie 2021
   • Maria 11 februarie 2021
    • BYTZĂ 11 februarie 2021
 7. Popescu Marian 8 februarie 2021
  • BYTZĂ 8 februarie 2021
   • MARCEL 10 februarie 2021
    • BYTZĂ 10 februarie 2021
 8. Panait Dana 8 februarie 2021
  • BYTZĂ 8 februarie 2021
 9. babiZ 4 februarie 2021
  • BYTZĂ 4 februarie 2021
   • Georgiana Mateescu 5 februarie 2021
    • BYTZĂ 5 februarie 2021
     • Georgiana Mateescu 5 februarie 2021
     • BYTZĂ 5 februarie 2021
  • Ana 12 februarie 2021
   • BYTZĂ 12 februarie 2021
 10. babiZ 4 februarie 2021
  • BYTZĂ 4 februarie 2021
 11. Maria 4 februarie 2021
  • BYTZĂ 4 februarie 2021
   • Maria 8 februarie 2021
    • BYTZĂ 8 februarie 2021
 12. DaNy 2 februarie 2021
  • BYTZĂ 3 februarie 2021
   • DaNy 3 februarie 2021
    • BYTZĂ 3 februarie 2021
 13. Daniel 30 ianuarie 2021
  • BYTZĂ 30 ianuarie 2021
 14. Vintilã Lucian 29 ianuarie 2021
  • BYTZĂ 29 ianuarie 2021
   • Vintilã Lucian 2 februarie 2021
    • BYTZĂ 2 februarie 2021
 15. Simona 26 ianuarie 2021
  • BYTZĂ 26 ianuarie 2021
 16. COSMINA 25 ianuarie 2021
  • BYTZĂ 25 ianuarie 2021
 17. Anonimus 24 ianuarie 2021
  • BYTZĂ 24 ianuarie 2021
 18. Vera M 18 ianuarie 2021
  • BYTZĂ 18 ianuarie 2021
   • florin 25 ianuarie 2021
    • BYTZĂ 25 ianuarie 2021
  • Alex Baltag 21 ianuarie 2021
 19. Angela 15 ianuarie 2021
  • BYTZĂ 15 ianuarie 2021
 20. FLORY 14 ianuarie 2021
  • BYTZĂ 14 ianuarie 2021
 21. tanasa cristina 14 ianuarie 2021
  • BYTZĂ 14 ianuarie 2021
   • cristina tanasa 15 ianuarie 2021
    • BYTZĂ 15 ianuarie 2021
 22. Ana 12 ianuarie 2021
  • BYTZĂ 12 ianuarie 2021
   • Ana 12 ianuarie 2021
    • BYTZĂ 12 ianuarie 2021
 23. carmen 8 ianuarie 2021
  • BYTZĂ 8 ianuarie 2021
 24. Leanu Mos 7 ianuarie 2021
  • BYTZĂ 7 ianuarie 2021
 25. Adina 7 ianuarie 2021
  • BYTZĂ 7 ianuarie 2021
 26. Ionita 6 ianuarie 2021
  • BYTZĂ 6 ianuarie 2021
   • ELZ 6 ianuarie 2021
    • BYTZĂ 6 ianuarie 2021
 27. George 2 ianuarie 2021
  • BYTZĂ 3 ianuarie 2021
 28. Neli 2 ianuarie 2021
  • BYTZĂ 2 ianuarie 2021
 29. Anca 30 decembrie 2020
  • BYTZĂ 30 decembrie 2020
 30. Daniel 24 decembrie 2020
  • BYTZĂ 24 decembrie 2020
   • Lita Augustina 24 decembrie 2020
    • BYTZĂ 24 decembrie 2020
   • catalin 29 decembrie 2020
    • BYTZĂ 29 decembrie 2020
     • Burdas Catalin 30 decembrie 2020
     • BYTZĂ 30 decembrie 2020
     • Burdas Catalin 12 ianuarie 2021
     • BYTZĂ 12 ianuarie 2021
 31. Ancuta 22 decembrie 2020
  • BYTZĂ 22 decembrie 2020
 32. Iulia 21 decembrie 2020
  • BYTZĂ 21 decembrie 2020
   • Iulia 22 decembrie 2020
    • BYTZĂ 22 decembrie 2020
 33. Marius 21 decembrie 2020
  • BYTZĂ 21 decembrie 2020
   • Manea 12 ianuarie 2021
    • BYTZĂ 12 ianuarie 2021
 34. Daniel D. 11 decembrie 2020
  • BYTZĂ 12 decembrie 2020
 35. Andrei 1 decembrie 2020
  • BYTZĂ 1 decembrie 2020
 36. Mircea 9 noiembrie 2020
  • BYTZĂ 9 noiembrie 2020
 37. Ionita 3 noiembrie 2020
  • BYTZĂ 4 noiembrie 2020
   • Mircea 16 noiembrie 2020
    • BYTZĂ 16 noiembrie 2020
 38. Bolgar Tiberius 21 octombrie 2020
  • BYTZĂ 21 octombrie 2020
   • Bolgar Tiberius 21 octombrie 2020
    • BYTZĂ 21 octombrie 2020
     • vernea domnita 29 octombrie 2020
     • BYTZĂ 29 octombrie 2020
   • Teo 29 octombrie 2020
    • BYTZĂ 29 octombrie 2020
 39. Gabriela 28 septembrie 2020
  • Mihai Firfirică 28 septembrie 2020
   • Marcu Bogdan Florin 20 octombrie 2020
    • BYTZĂ 21 octombrie 2020
   • Bolgar Tiberius 21 octombrie 2020
    • BYTZĂ 21 octombrie 2020
     • Bolgar Tiberius 21 octombrie 2020
     • BYTZĂ 21 octombrie 2020
   • Sfichi Cristian 21 octombrie 2020
    • BYTZĂ 21 octombrie 2020
 40. Adi 26 septembrie 2020
  • Mihai Firfirică 28 septembrie 2020
   • Silviu 29 septembrie 2020
    • BYTZĂ 29 septembrie 2020
     • Silviu 5 octombrie 2020
     • BYTZĂ 5 octombrie 2020
     • Silviu 5 octombrie 2020
     • BYTZĂ 5 octombrie 2020
     • Silviu 5 octombrie 2020
     • BYTZĂ 5 octombrie 2020
 41. Adi 26 septembrie 2020
  • Mihai Firfirică 28 septembrie 2020
   • Adi 3 noiembrie 2020
    • BYTZĂ 4 noiembrie 2020
     • Adi 4 noiembrie 2020
     • BYTZĂ 4 noiembrie 2020
 42. Stoian Alexandru 23 septembrie 2020
  • Mihai Firfirică 23 septembrie 2020
 43. Corina 18 septembrie 2020
  • Mihai Firfirică 18 septembrie 2020
 44. Vasile Catalin 18 septembrie 2020
  • Mihai Firfirică 18 septembrie 2020
   • Mariana 16 octombrie 2020
    • BYTZĂ 16 octombrie 2020
 45. Bianca 11 septembrie 2020
  • Mihai Firfirică 12 septembrie 2020
   • Bianca 12 septembrie 2020
    • Mihai Firfirică 12 septembrie 2020
 46. Gabriela 10 septembrie 2020
  • Mihai Firfirică 11 septembrie 2020
 47. Tina 3 septembrie 2020
  • Mihai Firfirică 4 septembrie 2020
 48. Vasile 11 august 2020
  • Mihai Firfirică 11 august 2020
 49. Nicolae C. 6 august 2020
  • Mihai Firfirică 7 august 2020
 50. Ovi 4 august 2020
  • Mihai Firfirică 4 august 2020
  • Răspunde Lasă un comentariu Anulează răspunsul Comentariu 5 august 2020
   • Mihai Firfirică 6 august 2020
  • Bianca 14 septembrie 2020
  • Bianca 14 septembrie 2020
 51. Ioana 3 august 2020
  • Mihai Firfirică 4 august 2020
 52. Andre 27 iulie 2020
  • Mihai Firfirică 27 iulie 2020
   • Andre 27 iulie 2020
    • Mihai Firfirică 27 iulie 2020
     • Andre 28 iulie 2020
     • Mihai Firfirică 28 iulie 2020
   • Socaciu elena 30 iulie 2020
 53. Liviu 19 iulie 2020
  • Mihai Firfirică 20 iulie 2020
   • Daniela Jalba 8 decembrie 2020
 54. Oana 16 iulie 2020
  • Mihai Firfirică 16 iulie 2020
 55. Boby 13 iulie 2020
  • Mihai Firfirică 13 iulie 2020
  • LAURUC MIHAI IOAN 14 iulie 2020
   • Mihai Firfirică 14 iulie 2020
 56. ciprian 30 iunie 2020
  • Mihai Firfirică 30 iunie 2020
   • ciprian 3 iulie 2020
   • Nitu fanel 9 iulie 2020
 57. Carmen S 23 iunie 2020
  • Mihai Firfirică 23 iunie 2020
 58. Beznea Madalina 16 iunie 2020
  • Mihai Firfirică 16 iunie 2020
   • Beznea Mădălina 17 iunie 2020
    • Mihai Firfirică 18 iunie 2020
   • Mihaela 20 iunie 2020
    • Mihai Firfirică 21 iunie 2020
 59. Capata Dorel 8 iunie 2020
  • Mihai Firfirică 8 iunie 2020
 60. Andrei 15 mai 2020
  • Mihai Firfirică 15 mai 2020
   • Andrei 15 mai 2020
    • Mihai Firfirică 16 mai 2020
    • Iosif 3 iunie 2020
     • Mihai Firfirică 4 iunie 2020
  • Firuca 1 iunie 2020
   • Mihai Firfirică 1 iunie 2020
 61. Săcuiu Gheorghe 28 aprilie 2020
  • Mihai Firfirică 28 aprilie 2020
  • Ghita Catalin 16 iunie 2020
   • Mihai Firfirică 16 iunie 2020
 62. Georgiana 17 aprilie 2020
  • Mihai Firfirică 17 aprilie 2020
 63. Pli1921 8 aprilie 2020
  • Mihai Firfirică 9 aprilie 2020
 64. Sorin 14 martie 2020
  • Mihai Firfirică 14 martie 2020
  • Eugen 14 aprilie 2020
 65. Michelle 6 martie 2020
  • Mihai Firfirică 6 martie 2020
  • Andrea 10 aprilie 2020
   • Mihai Firfirică 10 aprilie 2020
    • Andrea 3 mai 2020
    • Andrea 4 august 2020
     • Mihai Firfirică 4 august 2020
 66. Maria 3 martie 2020
  • Mihai Firfirică 4 martie 2020
 67. Dan B 1 martie 2020
  • Mihai Firfirică 1 martie 2020
   • Dan B 6 martie 2020
    • Mihai Firfirică 7 martie 2020
 68. Ed 28 februarie 2020
  • Mihai Firfirică 28 februarie 2020
   • Ed 29 februarie 2020
    • Mihai Firfirică 29 februarie 2020
     • Ed 3 martie 2020
     • Mihai Firfirică 3 martie 2020
 69. Ionut 26 februarie 2020
  • Mihai Firfirică 26 februarie 2020
   • Ionut 28 februarie 2020
  • Elena 8 martie 2020
   • Mihai Firfirică 9 martie 2020
 70. Viorel 23 februarie 2020
  • Mihai Firfirică 23 februarie 2020
 71. Lenus Rasina 18 februarie 2020
  • Mihai Firfirică 19 februarie 2020
 72. Ovidiu 7 februarie 2020
  • Mihai Firfirică 7 februarie 2020
 73. maria c 7 februarie 2020
  • Mihai Firfirică 7 februarie 2020
   • Maria 7 februarie 2020
    • Mihai Firfirică 7 februarie 2020
     • Maria 7 februarie 2020
     • Mihai Firfirică 7 februarie 2020
 74. maria c 7 februarie 2020
  • Mihai Firfirică 7 februarie 2020
   • Maria 7 februarie 2020
    • Mihai Firfirică 7 februarie 2020
     • Maria 7 februarie 2020
     • Mihai Firfirică 7 februarie 2020
 75. Robert 6 februarie 2020
  • Mihai Firfirică 6 februarie 2020
 76. Adrian 31 ianuarie 2020
  • Mihai Firfirică 31 ianuarie 2020
 77. maria c 27 ianuarie 2020
  • Mihai Firfirică 27 ianuarie 2020
   • maria c 28 ianuarie 2020
   • maria c 28 ianuarie 2020
    • Mihai Firfirică 28 ianuarie 2020
     • maria c 28 ianuarie 2020
     • Mihai Firfirică 28 ianuarie 2020
   • maria c 28 ianuarie 2020
    • Mihai Firfirică 28 ianuarie 2020
     • maria c 30 ianuarie 2020
     • Mihai Firfirică 31 ianuarie 2020
 78. Gabriela 26 ianuarie 2020
  • Mihai Firfirică 26 ianuarie 2020
 79. Singeorzan Cornelia 22 ianuarie 2020
  • Mihai Firfirică 22 ianuarie 2020
   • Singeorzan Cornelia 23 ianuarie 2020
    • Mihai Firfirică 23 ianuarie 2020
   • Marius costel 4 aprilie 2020
    • Mihai Firfirică 5 aprilie 2020
 80. Popescu Alexandru 17 ianuarie 2020
  • Mihai Firfirică 18 ianuarie 2020
 81. silviu dumitru mangu 15 ianuarie 2020
  • Mihai Firfirică 16 ianuarie 2020
 82. COSTIN STEFAN 10 ianuarie 2020
  • Mihai Firfirică 10 ianuarie 2020
  • Nicole 7 mai 2020
   • Mihai Firfirică 7 mai 2020
 83. Maria 10 ianuarie 2020
  • Mihai Firfirică 10 ianuarie 2020
   • Maria 10 ianuarie 2020
    • Mihai Firfirică 10 ianuarie 2020
 84. Ana A 3 ianuarie 2020
  • Mihai Firfirică 3 ianuarie 2020
 85. Catalina Stingaciu 17 decembrie 2019
  • Mihai Firfirică 17 decembrie 2019
 86. Adriana 1 decembrie 2019
  • BYTZA 2 decembrie 2019
 87. Cristian 24 noiembrie 2019
  • BYTZA 25 noiembrie 2019
   • Cristian 26 noiembrie 2019
    • BYTZA 26 noiembrie 2019
     • Cristian 17 decembrie 2019
     • Mihai Firfirică 17 decembrie 2019
     • Cristian 3 ianuarie 2020
     • Mihai Firfirică 3 ianuarie 2020
     • Cristian 24 martie 2020
     • Mihai Firfirică 24 martie 2020
 88. Elena 13 noiembrie 2019
  • BYTZA 13 noiembrie 2019
   • Elena 30 noiembrie 2019
    • BYTZA 1 decembrie 2019
 89. Johny 3 noiembrie 2019
  • BYTZA 4 noiembrie 2019
   • Filip 8 noiembrie 2019
    • BYTZA 8 noiembrie 2019
 90. Pop Simion 1 noiembrie 2019
 91. Catalin Nitulescu 24 octombrie 2019
  • BYTZA 24 octombrie 2019
 92. alexandru 17 octombrie 2019
  • BYTZA 17 octombrie 2019
 93. Bianca 10 octombrie 2019
  • BYTZA 10 octombrie 2019
   • Bianca 10 octombrie 2019
    • BYTZA 10 octombrie 2019
     • Bianca 16 octombrie 2019
     • BYTZA 17 octombrie 2019
 94. Pavel 4 octombrie 2019
  • BYTZA 4 octombrie 2019
   • Stefan 5 octombrie 2019
    • BYTZA 7 octombrie 2019
     • Dobrescu Daniel 22 octombrie 2019
     • BYTZA 22 octombrie 2019
   • Paul 7 octombrie 2019
    • BYTZA 7 octombrie 2019
     • Paul 28 octombrie 2019
     • BYTZA 28 octombrie 2019
 95. Albert 17 septembrie 2019
  • BYTZA 18 septembrie 2019
   • Boja 25 noiembrie 2019
    • BYTZA 25 noiembrie 2019
 96. Cristina Bejan 16 septembrie 2019
  • BYTZA 16 septembrie 2019
 97. Valentin 12 septembrie 2019
  • BYTZA 13 septembrie 2019
 98. OANA 6 septembrie 2019
  • BYTZA 6 septembrie 2019
   • Sîrbu Mădălina 16 noiembrie 2019
    • BYTZA 17 noiembrie 2019
 99. Rozalia Elena 23 august 2019
  • BYTZA 24 august 2019
 100. Daniela Badulescu 22 august 2019
  • BYTZA 22 august 2019
   • Sorin 19 septembrie 2019
    • BYTZA 19 septembrie 2019
 101. Sorin 9 august 2019
  • BYTZA 9 august 2019
  • Ion daniel 3 septembrie 2019
 102. Cristian 9 august 2019
  • BYTZA 9 august 2019
 103. Alina Baciu 6 august 2019
  • BYTZA 6 august 2019
   • Alina Baciu 7 august 2019
    • BYTZA 8 august 2019
 104. Osiac Ionut 31 iulie 2019
  • BYTZA 31 iulie 2019
 105. Constanta Sirbu 14 iunie 2019
  • BYTZA 15 iunie 2019
 106. Bebe Victor Zainescu 1 iunie 2019
 107. Bercian Ioana 1 iunie 2019
  • BYTZA 1 iunie 2019
 108. Cristian 21 martie 2019
  • BYTZA 21 martie 2019
 109. Sorin 27 februarie 2019
  • BYTZA 28 februarie 2019
 110. Adrian 27 februarie 2019
  • BYTZA 27 februarie 2019
  • BYTZA 27 februarie 2019
   • Adrian 28 februarie 2019
   • Adrian 28 februarie 2019
   • Ema 6 aprilie 2020
    • Mihai Firfirică 6 aprilie 2020
 111. Adrian 27 februarie 2019
 112. Alina Tartagan 27 februarie 2019
  • BYTZA 27 februarie 2019
   • Alina Tartagan 1 martie 2019
    • BYTZA 1 martie 2019
 113. Elena 6 februarie 2019
  • BYTZA 6 februarie 2019
 114. BYTZA 29 ianuarie 2018
 115. Nicu N-k 11 ianuarie 2018
  • BYTZA 12 ianuarie 2018
 116. Andreea Tanase 18 ianuarie 2017
  • BYTZA 18 ianuarie 2017
 117. ciupei maria 26 septembrie 2016
  • BYTZA 26 septembrie 2016
  • Ionel D 18 ianuarie 2017
 118. Mioara 20 septembrie 2016
  • BYTZA 21 septembrie 2016
   • Mioara 21 septembrie 2016
    • BYTZA 21 septembrie 2016
 119. Dumb 30 august 2016
  • BYTZA 31 august 2016
 120. Andreea Cotelea 30 august 2016
  • BYTZA 30 august 2016
 121. angi 23 august 2016
  • BYTZA 23 august 2016
   • angi 23 august 2016
    • BYTZA 23 august 2016
 122. adriana miclosina 22 august 2016
  • BYTZA 23 august 2016
 123. Augustin 11 august 2016
  • BYTZA 11 august 2016
   • Florin 20 septembrie 2019
    • BYTZA 20 septembrie 2019
 124. Attila 3 august 2016
  • BYTZA 3 august 2016
 125. Cristina 29 iulie 2016
  • BYTZA 29 iulie 2016
 126. Forentina 27 iulie 2016
  • BYTZA 28 iulie 2016
 127. Vali 20 iulie 2016
  • BYTZA 20 iulie 2016
 128. traian 19 iulie 2016
  • BYTZA 19 iulie 2016
   • Traian 19 iulie 2016
    • BYTZA 20 iulie 2016
 129. Elena Iordache 14 iulie 2016
  • BYTZA 18 iulie 2016
 130. TINA 13 iulie 2016
  • BYTZA 18 iulie 2016
 131. Nicolae 12 iulie 2016
  • BYTZA 13 iulie 2016
 132. Bogdan 12 iulie 2016
  • BYTZA 12 iulie 2016
 133. Andreea 5 iulie 2016
  • BYTZA 5 iulie 2016
 134. Marija 4 iulie 2016
  • BYTZA 4 iulie 2016
   • Marija 4 iulie 2016
    • BYTZA 4 iulie 2016
     • Ionel D 18 ianuarie 2017
 135. Andreea 30 iunie 2016
  • BYTZA 30 iunie 2016
 136. Corina 29 iunie 2016
  • BYTZA 30 iunie 2016
 137. Corina 23 iunie 2016
  • BYTZA 23 iunie 2016
 138. TINA 23 iunie 2016
  • BYTZA 23 iunie 2016
 139. TINA 22 iunie 2016
  • BYTZA 22 iunie 2016
 140. Mihaela 20 iunie 2016
  • BYTZA 20 iunie 2016
 141. Stefan 20 iunie 2016
  • BYTZA 20 iunie 2016
 142. Adrian Olteanu, Sovata, Mures 16 iunie 2016
 143. Razvan 14 iunie 2016
  • BYTZA 14 iunie 2016
 144. Marius 14 iunie 2016
  • BYTZA 14 iunie 2016
 145. TINA 14 iunie 2016
  • BYTZA 14 iunie 2016
 146. Corina 8 iunie 2016
  • BYTZA 10 iunie 2016
 147. iulian 5 iunie 2016
  • BYTZA 6 iunie 2016
 148. TINA 1 iunie 2016
  • BYTZA 2 iunie 2016
 149. ADA 1 iunie 2016
  • BYTZA 2 iunie 2016
 150. Mihaela 31 mai 2016
  • BYTZA 31 mai 2016
 151. Alex 29 mai 2016
  • BYTZA 29 mai 2016
 152. Lacramioara 29 mai 2016
  • BYTZA 29 mai 2016
   • Lacramioara 31 mai 2016
    • BYTZA 31 mai 2016
 153. Dana 27 mai 2016
  • BYTZA 29 mai 2016
   • Dana 31 mai 2016
    • BYTZA 31 mai 2016
   • Dana 17 iunie 2016
    • BYTZA 17 iunie 2016
 154. mire 19 mai 2016
  • BYTZA 22 mai 2016
 155. escuco 19 mai 2016
  • BYTZA 19 mai 2016
 156. Silviu 16 mai 2016
  • BYTZA 17 mai 2016
 157. MihaiN 16 mai 2016
  • BYTZA 16 mai 2016
   • MihaiN 16 mai 2016
    • BYTZA 16 mai 2016
     • MihaiN 22 mai 2016
     • BYTZA 22 mai 2016
 158. Razvan 16 mai 2016
  • BYTZA 16 mai 2016
 159. leon 11 mai 2016
  • BYTZA 11 mai 2016
   • leon 24 iunie 2016
    • BYTZA 24 iunie 2016
     • leon 28 iunie 2016
     • BYTZA 29 iunie 2016
 160. ADRI 10 mai 2016
 161. BSimina 5 mai 2016
  • BYTZA 5 mai 2016
 162. Andreea 5 mai 2016
  • BYTZA 5 mai 2016
 163. ancaL. 4 mai 2016
  • BYTZA 5 mai 2016
 164. khelu 4 mai 2016
  • BYTZA 4 mai 2016
 165. DonDon 3 mai 2016
  • BYTZA 3 mai 2016
   • Catalina 4 mai 2016
    • BYTZA 4 mai 2016
   • DonDon 4 mai 2016
    • BYTZA 4 mai 2016
 166. mire 22 aprilie 2016
 167. mire 21 aprilie 2016
  • BYTZA 21 aprilie 2016
 168. Euu 21 aprilie 2016
  • BYTZA 21 aprilie 2016
 169. suzi 19 aprilie 2016
  • BYTZA 19 aprilie 2016
  • Catalina 4 mai 2016
   • Catalina 4 mai 2016
 170. Ionut 19 aprilie 2016
  • BYTZA 19 aprilie 2016
 171. Vintan 18 aprilie 2016
  • BYTZA 18 aprilie 2016
 172. mire 14 aprilie 2016
  • BYTZA 14 aprilie 2016
 173. mire 14 aprilie 2016
  • BYTZA 14 aprilie 2016
 174. alexandru 14 aprilie 2016
  • BYTZA 14 aprilie 2016
 175. Pintilie Roxana 11 aprilie 2016
  • BYTZA 11 aprilie 2016
   • Pintilie Roxana 12 aprilie 2016
    • BYTZA 12 aprilie 2016
 176. mire 11 aprilie 2016
  • BYTZA 11 aprilie 2016
 177. mire 11 aprilie 2016
  • BYTZA 11 aprilie 2016
 178. Vali 1 aprilie 2016
  • BYTZA 1 aprilie 2016
 179. Claudiu 31 martie 2016
  • BYTZA 1 aprilie 2016
   • Claudiu 1 aprilie 2016
    • BYTZA 1 aprilie 2016
     • Claudiu 1 aprilie 2016
     • BYTZA 1 aprilie 2016
     • Claudiu 1 aprilie 2016
     • BYTZA 1 aprilie 2016
     • Claudiu 1 aprilie 2016
     • BYTZA 1 aprilie 2016
     • Claudiu 1 aprilie 2016
     • BYTZA 1 aprilie 2016
     • Claudiu 1 aprilie 2016
     • BYTZA 1 aprilie 2016
     • Claudiu 1 aprilie 2016
     • BYTZA 1 aprilie 2016
     • Claudiu 1 aprilie 2016
     • BYTZA 1 aprilie 2016
     • Claudiu 2 aprilie 2016
     • BYTZA 2 aprilie 2016
   • Claudiu 1 aprilie 2016
 180. Ionut 31 martie 2016
  • BYTZA 1 aprilie 2016
 181. Oli 31 martie 2016
  • BYTZA 31 martie 2016
  • Ionel 31 martie 2016
 182. Mirela 28 martie 2016
 183. mire 28 martie 2016
  • BYTZA 28 martie 2016
 184. Ionel 28 martie 2016
  • BYTZA 28 martie 2016
 185. mire 28 martie 2016
  • BYTZA 28 martie 2016
 186. Cristina 26 martie 2016
  • BYTZA 27 martie 2016
 187. mire 24 martie 2016
  • BYTZA 25 martie 2016
 188. mire 24 martie 2016
  • BYTZA 24 martie 2016
 189. Ion 22 martie 2016
  • BYTZA 23 martie 2016
 190. Ciprian B. 22 martie 2016
  • BYTZA 22 martie 2016
 191. Maita Irina 22 martie 2016
  • BYTZA 22 martie 2016
   • Maita Irina 23 martie 2016
    • BYTZA 23 martie 2016
 192. ADRI 21 martie 2016
  • BYTZA 21 martie 2016
 193. em 19 martie 2016
 194. Maria 16 martie 2016
  • BYTZA 16 martie 2016
 195. Stefan 15 martie 2016
  • BYTZA 15 martie 2016
 196. Ionut 15 martie 2016
  • BYTZA 15 martie 2016
  • Vali 22 martie 2016
 197. carol 14 martie 2016
  • BYTZA 14 martie 2016
 198. Cris 11 martie 2016
  • BYTZA 12 martie 2016
 199. khelu 11 martie 2016
  • BYTZA 11 martie 2016
 200. Adriana 5 martie 2016
  • BYTZA 5 martie 2016
 201. Varzan Petre 3 martie 2016
 202. Varzan Petre 2 martie 2016
  • BYTZA 2 martie 2016
 203. Varzan Petre 28 februarie 2016
  • BYTZA 28 februarie 2016
 204. khelu 28 februarie 2016
  • BYTZA 28 februarie 2016
 205. khelu 26 februarie 2016
  • BYTZA 26 februarie 2016
 206. cezar 23 februarie 2016
  • BYTZA 23 februarie 2016
 207. Paul 23 februarie 2016
  • BYTZA 23 februarie 2016
 208. cezar 23 februarie 2016
  • BYTZA 23 februarie 2016
 209. Vali 22 februarie 2016
  • BYTZA 22 februarie 2016
   • Vali 22 februarie 2016
    • BYTZA 23 februarie 2016
 210. Varzan Petre 22 februarie 2016
  • BYTZA 23 februarie 2016
 211. Bc 19 februarie 2016
  • BYTZA 19 februarie 2016
 212. Laura 15 februarie 2016
  • BYTZA 15 februarie 2016
 213. claudiu ionut 11 februarie 2016
  • BYTZA 11 februarie 2016
   • claudiu ionut 28 februarie 2016
    • BYTZA 28 februarie 2016
 214. cezar 10 februarie 2016
  • Olteanu Despina 10 februarie 2016
  • Olteanu Despina 10 februarie 2016
 215. Laura 10 februarie 2016
  • BYTZA 10 februarie 2016
 216. Olteanu Despina 10 februarie 2016
  • BYTZA 10 februarie 2016
 217. Ciprian B. 10 februarie 2016
  • BYTZA 10 februarie 2016
 218. Andrei 9 februarie 2016
  • BYTZA 10 februarie 2016
   • Andrei 10 februarie 2016
    • BYTZA 10 februarie 2016
     • Andrei 10 februarie 2016
     • BYTZA 10 februarie 2016
 219. Romeo 9 februarie 2016
  • BYTZA 10 februarie 2016
 220. TINA 9 februarie 2016
  • BYTZA 9 februarie 2016
 221. Olteanu Despina 8 februarie 2016
  • BYTZA 8 februarie 2016
 222. Marian 7 februarie 2016
  • BYTZA 7 februarie 2016
 223. Alex 6 februarie 2016
  • BYTZA 7 februarie 2016
 224. Marian 6 februarie 2016
  • BYTZA 6 februarie 2016
 225. Marius 5 februarie 2016
  • BYTZA 5 februarie 2016
 226. Oprea Andreea 3 februarie 2016
  • BYTZA 3 februarie 2016
 227. TINA 2 februarie 2016
  • BYTZA 2 februarie 2016
 228. Florina 1 februarie 2016
  • BYTZA 1 februarie 2016
   • Florina 2 februarie 2016
    • BYTZA 2 februarie 2016
 229. Costin 1 februarie 2016
  • BYTZA 1 februarie 2016
 230. cristian 30 ianuarie 2016
  • BYTZA 31 ianuarie 2016