Abonament Orange la doar 4 Euro cu minute nelimitate

Daca sunteti abonat Orange si va simtiti jecmaniti de catre acestia prin intermediul abonamentelor de mobil, ale caror preturi sunt extrem de piperate fata de cele practicate de catre concurenta directa, iata cum puteti beneficia de o MEGA oferta.

orange shop 2021 ithot ro

Tot ce trebuie sa faceti este sa-i instiintati cu privire la faptul ca doriti sa reziliati contractul sau ca doriti sa va portati in alta retea, iar acest lucru il puteti face atat telefonic la relatii cu clientii(la nr. 300), sau pe mail la urmatoarea adresa: [email protected]

Ulterior veti fi de-a dreptul “bombardati” cu MEGA oferte, de catre departamentul de fidelizare al celor de la Orange iar in cazul in care nu veti putea raspunde la apelul acestora, va vor trimite prin SMS o oferta absolut imbatabila.

Salut! Ne dorim sa ramai alaturi de noi si iti oferim incepand de azi un nou abonament. Ai 120 de GB trafic internet national, trafic nelimitat in aplicatiile de Social Media, nelimitat minute si SMS nationale, 200 minute internationale, totul la doar 4 euro lunar, TVA inclus. Anuleaza cererea de portare ca sa te bucuri in continuare de noul tau abonament. Detalii la numarul 0374747986.

In cazul de fata clientul efectuase cererea de portare catre Vodafone iar la doar cateva ore dupa efectuarea demersurilor, a receptionat aceasta oferta imbatabila de la Orange. Bineinteles ca abonatul s-a razgandit ulterior si a ramas in ograda Orange, acceptand aceasta oferta extrem de avantajoasa.

Puteti obtine acelasi “efect” daca le sesizati, telefonic sau pe mail, celor de la Orange faptul ca doriti sa plecati catre alte meleaguri. Nu uitati nici de faptul ca pe blog este disponibila si procedura prin intermediul careia puteti anula o cerere de portare iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Practic pentru doar 4 Euro cu tot cu TVA, beneficiezi de minute & SMS-uri nelimitate nationale, 120 de GB trafic de net la viteze 4G iar traficul in retelele sociale este nelimitat si cireasa de pe tort este ca tot in acesti 4 Euro aveti incluse si 200 de minute internationale. Oferta se activeaza instant in aplicatia mobila, asadar veti de avea la dispozitie rapid toate beneficiile acestui abonament.

Aiurea este faptul ca inestimabilul operator le ofera acest abonament doar clientilor care isi exprima in mod ferm dorinta de a parasi “ograda” acestora iar acest abonament nu se afla in portofoliul ofertelor pe care le tot promoveaza acestia pe toate mediile.

abonamente orange 2021

Pe site-ul Orange cel mai mic abonament este Fun 8 care costa 8 Euro lunar si are 15GB de internet inclus, asadar merita din plin sa beneficiati de noua MEGA oferta, care include 120 de GB de trafic la viteze 4G la un abonament de doar 4Euro/Lunar.

Va reamintim si faptul ca Telekom a fost sanctionat recent pentru un nou abuz grosolan iar detaliile complete sunt disponibile pe blog, in sectiunea de “Țepe Online & Offline“.

amenda telekom ithot ro (2)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata