Iată cum se poate anula o cerere de portare a numărului de telefon mobil 💥 ITHOT.RO
Jasa SEO terbaik Jasa SEO terbaik

Iată cum se poate anula o cerere de portare a numărului de telefon mobil

Am tot receptionat intrebari de la cititori cu privire la modul in care pot anula o cerere de portare a numarului de telefon iar in randurile de mai jos o sa va explicam pas cu pas cum trebuie sa procedati in astfel de cazuri, pentru a nu intampina ostilitate din partea inestimabililor operatori care activeaza pe piata din Romania.Anularea portarii se poate face doar prin intermediul unei cereri scrise pe care trebuie sa o depuneti in magazinul operatorului la care ati facut solicitarea de portare initiala. Asadar nu exista o alta varianta prin care sa puteti anula o portare decat aceasta iar orice alt demers efectuat telefonic este sortit esecului.

De retinut si faptul ca respectiva cerere de anulare a portarii trebuie depusa cu minim 24 de ore inainte de data la care s-a convenit cu operatorul efectuare portarii.

Asadar trebuie sa va miscati foarte rapid daca doriti sa anulati portarea mai ales ca majoritatea portarilor se efectueaza de catre operatori in maxim 2-3 zile de le depunerea cererilor catre acestia.

Pe tot parcursul procesului de portare veti beneficia si de un numar provizoriu pe care operatorul in reteaua caruia doriti sa va portati vi-l ofera in mod gratuit si acesta va fi activ pana in momentul in care se realizeaza portarea definitiv si in sistem.

Ulterior veti fi instiintat de indata ce procesul de portare s-a finalizat cu succes iar numarul de telefon pe care il detineti este activ acum in reteaua operatorului la care ati depus cererea de portare.

Toti operatorii care activeaza pe piata de profil sunt obligati sa le puna la dispozitie clientilor toate informatiile necesare legate de procesul prin intermediul caruia se realizeaza portarea, inclusiv modul in care se poate renunta la portare din varii motive.

Recomandarea noastra este sa nu va lasati intimidati de comportamentul agresiv pe care majoritatea operatorilor il adopta atunci cand le aduceti la cunostinta faptul ca doriti sa renuntati la serviciile acestora.

Trebuie sa va pastrati pozitia ferma in toate demersurile pe care le intreprindeti si nu ezitati sa apelati la ajutorul celor de la ANPC daca este cazul.

Nu uitati nici de faptul ca pe blog este disponibila si procedura prin intermediul careia va puteti porta oricand numerele de telefon fara costuri suplimentare iar pentru detalii accesati acest link.

Nu ezitati sa ne contactati prin intermediul sectiunii de comentarii daca intampinati ostilitate din partea inestimabililor operatori iar impreuna vom gasi cele mai bune solutii pentru rezolvarea spetelor voastre.

Cele mai recente comentarii

 1. Jinga Ionut 11 iunie 2019
  • BYTZA 11 iunie 2019
 2. Barbu Dragos 11 iunie 2019
  • BYTZA 11 iunie 2019
 3. Liviu Voica 11 iunie 2019
  • BYTZA 11 iunie 2019
 4. Marian Voinea 11 iunie 2019
 5. Adrian Preda 11 iunie 2019
  • BYTZA 11 iunie 2019

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!