Reziliere contract cu Telekom Romania! Procedura completă 2019! 💥 ITHOT.RO

Reziliere contract cu Telekom Romania! Procedura completă 2019!

Zilele trecute am fost nevoit sa reziliez mai multe contracte,  cu inestimabilul operator Telekom, ale carui servicii oferite lasa de dorit, de cele mai multe ori.

Va reamintesc faptul ca nu sunteti nevoiti sa achitati taxele de reziliere sau de justa despagubire pe care vi le solicita majoritate operatorilor de telefonie mobil, iar mai multe detalii cu privire la aceste taxe abuzive gasiti aici

Aveam de reziliat urmatoarele contracte:

 • 2 contract de telefonie mobila
 • 2 contracte de televiziune digitala
 • 1 contract de telefonie fixa.

In prima faza m-am prezentat intr-un showroom Telekom, pt a incerca sa depun cererea de reziliere, dar cei de acolo mi-au comunicat faptul ca nu o pot depune si cel mai bine ar fi sa iau legatura cu marele operator direct, prin intermediul  numarului de relatii cu clientii, respectiv 1234.

Exact ca un abonat model, ma conformez si pana la urma, dupa indelungi asteptari, reusesc sa iau legatura cu o duduie de la relatii cu clientii, care imi comunica faptul ca nu am cum sa reziliez aceste contracte deoarece se afla inca sub perioada contractuala.

Taxe-reziliere-abonament-telefonie-mobila-1

Avand contractele in fata incerc sa-i explic duduiei respective faptul ca ultima reanoire a acestor contracte s-a produs in anul 2012 iar de atunci nu am mai semnat un alt contract de prelungire a abonamentelor respective.

Pana la urma nu am reusit sa ajungem la un numitor comun deoarece datele mele, nu coincideau cu datele pe care ei le aveau in sistem, in speta adresa de facturare era complet eronata.

Am stabilit ca a doua zi sa ma prezint intr-un alt showroom Telekom pt a verifica/actualiza datele care nu coincid si pt a depune cererea de reziliere.

Zis si facut, in ziua urmatoare merg in showroom-ul Telekom, unde abordez o consiliera a acestora, care parea extrem de bine informata si de la care aveam sa aflu toate informatiile necesare in mai putin de 5 minute.

Asadar in cazul in care sunteti fericitul abonat al acestui  inestimabil operator si doriti sa reziliati contractul  nu trebuie decat sa transmiteti documentele de mai jos,  pe urmatoarea adresa de mail rezilieri@telekom.ro. Nu uitati ca puteti utiliza si formularul de contact prezent pe site-ul acestui inestimabil operator.

 1. Cerere de reziliere semnata si datata
 2. copie CI a titularului de contract

Dupa ce veti transmite aceste documente la adresa de mail mentionata, o sa receptionati un mail de confirmare, in care operatorul va instiinteaza ca veti fi contactat in maxim 14 zile, pt rezolvarea acestei spete.

Rezilere-Telekom

Partea buna este ca documentele pot fi transmise si de catre persoanele apropiate in cazul in care titularul de contract nu poate sa o faca.

Trebuie sa stiti si faptul ca in cazul in care sunteti mai de moda veche, puteti transmite documentele necesare rezilierii acestor contracte si prin:

 • fax la numarul 021.440.33.90
 • posta la SC Telekom Romania SA, O.P 16-C.P 458, Bucuresti

Abia astept sa vad cat de operativi vor fi cei de la Telekom in rezolvarea acestei spete, iar ulterior am sa revin cu un update pt acest articol.

Asadar nu va lasati intimidati de tupeul acestor operatori care va solicita tot soiul de taxe abuzive in incercarea disperata de a va tine in ograda acestora.

Asa cum am mentionat si in articolul anterior, daca intampinati ostilitate din partea acestor operatori puteti apela cu incredere la ANPC pt rezilierea instanta a acestor contracte.

Daca aveti intrebari cu privire la aceasta speta, va raspund cu mare drag in sectiunea de comentarii pe care o regasiti mai jos.

Update 1 : Inestimabilul operator a catadicsit sa ma contacteze in a 23-a zi dupa ce am depus cererile de reziliere, propunadu-mi diverse oferte care mai de care mai tentante, dar din pacate pt acestia am ramas ferm pe pozitii si am renuntat complet la serviciile lor.

Aberant este faptul ca m-au lasat fara retea timp de 2 zile, pe amble SIM-uri care au fost trecute pe cartela iar raspunsul celor de la Telekom a fost hilar “este normal sa ramaneti fara semnal atunci cand se fac aceste treceri”.Consider ca este un mare abuz din moment ce eu am achitat intreaga luna de abonament iar in ultimele 2 zile am fost privat de aceste servicii.Mai mult decat atat in momentul in care am depus cererile de reziliere nu am fost instiintat de faptul ca nu voi putea utiliza abonamentele timp de 2 zile.

Asadar aveti mare grija cu inestimabilul operator si in cazul in care doriti sa reziliati un abonament de telefonie mobila, luati in calcul faptul ca veti ramane fara semnal timp de 2 zile, deoarece Telekom asa isi “pedepseste” clientii care renunta la serviciile lor.

Taxe-reziliere-telefonie-mobila

In cazul in care doriti sa portati in alta retea numarul respectiv, puteti evita intr-un mod elegant aceasta problema, depunand cu 4-5 zile inainte la noul operator, cererea de portare a numarului pe care il detineti si astfel nu veti mai fi nevoiti sa suportati sicanele celor de la Telekom.

Concret, daca pe data de 27 va trece numarul respectiv pe cartela va trebui sa depuneti in data de 22 cererea de portare la noul operator de telefonie mobila si astfel evitati sa ramaneti fara semnal timp de 2 zile.

 Update 2: Studiati cu mare atentie documentele pe care le semnati in momentul in care doriti sa reziliati un contract de acest gen, deoarece majoritatea operatorilor le solicita acum abonatilor sa semneze „cereri de reziliere tip„. Asadar inestimabilii operatori introduc in aceste cereri de reziliere un paragraf de acest gen: „In cazul Clientilor care sunt in cadrul Perioadei minime prevazuta in Contract: Intrucat, Contractul inceteaza, pentru unul sau mai multe Servicii, inainte de expirarea Perioadei minime, ma oblig la plata unei juste despagubiri pentru incetare prematura, in cuantumul mentionat in Contract.”

Update 3Datorita numarului mare de solicitari receptionate de la cititori am decis sa va pun la dispozitie si un model pentru cererea de reziliere, pe care il puteti descarca prin intermediul acestui link.

Update 4: Inestimabilul operator Telekom schimba strategia iar acum este dispus sa rezilieze pe cale amiabila contractele abonatilor, datorita numarului mare de solicitari receptionate.In imaginea de mai jos regasiti raspunsul receptionat de catre un abonat ca urmare a reclamatiei depuse la ANPC.

Update 5: Mai jos regasiti raspunsul receptionat de catre un abonat care si-a reziliat contractul cu inestimabilul operator. Bineinteles ca abonatul a reusit sa rezilieze acest contract abia dupa ce a depus o reclamatie si la ANPC.

Telekom-anulare-abonament-pe-cale-amiabila-1

Update 6: Acum si cei de la Telekom sunt dispusi sa rezilieze pe cale amiabila contractele abonatilor „rebeli” care doresc sa le paraseasca „ograda”. Asadar puteti rezilia contractele fara probleme daca urmati procedura prezentata in acest articol. La finalul acestui articol regastiti si procedurile care trebuiesc urmate pentru a rezilia contractele cu Orange, TelekomUPC si “celebrul” Digi Mobil. Nu uitati sa parcurgeti si sectiunea de comentarii.

Update 7 : Va recomand sa apelati cu mare incredere la ANPC atunci cand intampinati ostilitate din partea inestimabililor operatori de telefonie mobila. Cei de la ANPC le-au dat castig de cauza abonatilor in marea majoritate a reclamatiilor depuse iar mai jos regasiti inca o dovada care certifica acest aspect.

raspuns-anpc-telekom-127

Update 8 : In imaginea de mai jos regasiti inca o confirmare a faptului ca inestimabilul operator este dispus sa rezilieze pe cale amiabila contractele abonatilor “rebeli”. Asadar apelati cu mare incredere la ANPC daca intampinati ostilitate din partea operatorului si nu uitati sa parcurgeti sectiunea de comentarii de la finalul acestui articol.

Update 9: Inestimabilul operator are pe site o sectiune speciala prin intermediul careia va puteti trimite cererile de reziliere dar va recomandam sa nu o utilizati deoarece este o mare teapa iar pentru detalii accesati acest link.

PS: Va reamintesc si faptul ca inestimabilul operator Vodafone a fost obligat de catre Tribunalul Bucuresti sa elimine din contracte clauzele abuzive care îi obliga pe abonati sa achite taxe de reziliere sau mai nou de justa despagubire, in cazul in care au „tupeul” sa rezilieze contractele inainte de termen iar pentru mai multe detalii accesati acest link.

taxe-reziliere-abonament-4vodafone

 • Va invitam sa vizualizati si procedura prin intermediul careia puteti rezilia contractul cu Orange Romania, accesand acest link.

Reziliere-contact-Orange-Romania-3

Am rugamintea sa dati share pe facebook acestor articole, pt a ajunge la cati mai multi compatrioti, care se afla intr-o situatie similara si nu stiu cum sa reactioneze. 

Cele mai recente comentarii

 1. Elena 13 noiembrie 2019
  • BYTZA 13 noiembrie 2019
 2. Johny 3 noiembrie 2019
  • BYTZA 4 noiembrie 2019
   • Filip 8 noiembrie 2019
    • BYTZA 8 noiembrie 2019
 3. Pop Simion 1 noiembrie 2019
 4. Catalin Nitulescu 24 octombrie 2019
  • BYTZA 24 octombrie 2019
 5. alexandru 17 octombrie 2019
  • BYTZA 17 octombrie 2019
 6. Bianca 10 octombrie 2019
  • BYTZA 10 octombrie 2019
   • Bianca 10 octombrie 2019
    • BYTZA 10 octombrie 2019
     • Bianca 16 octombrie 2019
     • BYTZA 17 octombrie 2019
 7. Pavel 4 octombrie 2019
  • BYTZA 4 octombrie 2019
   • Stefan 5 octombrie 2019
    • BYTZA 7 octombrie 2019
     • Dobrescu Daniel 22 octombrie 2019
     • BYTZA 22 octombrie 2019
   • Paul 7 octombrie 2019
    • BYTZA 7 octombrie 2019
     • Paul 28 octombrie 2019
     • BYTZA 28 octombrie 2019
 8. Albert 17 septembrie 2019
  • BYTZA 18 septembrie 2019
 9. Cristina Bejan 16 septembrie 2019
  • BYTZA 16 septembrie 2019
 10. Valentin 12 septembrie 2019
  • BYTZA 13 septembrie 2019
 11. OANA 6 septembrie 2019
  • BYTZA 6 septembrie 2019
   • Sîrbu Mădălina 16 noiembrie 2019
    • BYTZA 17 noiembrie 2019
 12. Rozalia Elena 23 august 2019
  • BYTZA 24 august 2019
 13. Daniela Badulescu 22 august 2019
  • BYTZA 22 august 2019
   • Sorin 19 septembrie 2019
    • BYTZA 19 septembrie 2019
 14. Sorin 9 august 2019
  • BYTZA 9 august 2019
  • Ion daniel 3 septembrie 2019
 15. Cristian 9 august 2019
  • BYTZA 9 august 2019
 16. Alina Baciu 6 august 2019
  • BYTZA 6 august 2019
   • Alina Baciu 7 august 2019
    • BYTZA 8 august 2019
 17. Osiac Ionut 31 iulie 2019
  • BYTZA 31 iulie 2019
 18. Constanta Sirbu 14 iunie 2019
  • BYTZA 15 iunie 2019
 19. Bebe Victor Zainescu 1 iunie 2019
 20. Bercian Ioana 1 iunie 2019
  • BYTZA 1 iunie 2019
 21. Cristian 21 martie 2019
  • BYTZA 21 martie 2019
 22. Sorin 27 februarie 2019
  • BYTZA 28 februarie 2019
 23. Adrian 27 februarie 2019
  • BYTZA 27 februarie 2019
  • BYTZA 27 februarie 2019
   • Adrian 28 februarie 2019
   • Adrian 28 februarie 2019
 24. Adrian 27 februarie 2019
 25. Alina Tartagan 27 februarie 2019
  • BYTZA 27 februarie 2019
   • Alina Tartagan 1 martie 2019
    • BYTZA 1 martie 2019
 26. Elena 6 februarie 2019
  • BYTZA 6 februarie 2019
 27. BYTZA 29 ianuarie 2018
 28. Nicu N-k 11 ianuarie 2018
  • BYTZA 12 ianuarie 2018
 29. Andreea Tanase 18 ianuarie 2017
  • BYTZA 18 ianuarie 2017
 30. ciupei maria 26 septembrie 2016
  • BYTZA 26 septembrie 2016
  • Ionel D 18 ianuarie 2017
 31. Mioara 20 septembrie 2016
  • BYTZA 21 septembrie 2016
   • Mioara 21 septembrie 2016
    • BYTZA 21 septembrie 2016
 32. Dumb 30 august 2016
  • BYTZA 31 august 2016
 33. Andreea Cotelea 30 august 2016
  • BYTZA 30 august 2016
 34. angi 23 august 2016
  • BYTZA 23 august 2016
   • angi 23 august 2016
    • BYTZA 23 august 2016
 35. adriana miclosina 22 august 2016
  • BYTZA 23 august 2016
 36. Augustin 11 august 2016
  • BYTZA 11 august 2016
   • Florin 20 septembrie 2019
    • BYTZA 20 septembrie 2019
 37. Attila 3 august 2016
  • BYTZA 3 august 2016
 38. Cristina 29 iulie 2016
  • BYTZA 29 iulie 2016
 39. Forentina 27 iulie 2016
  • BYTZA 28 iulie 2016
 40. Vali 20 iulie 2016
  • BYTZA 20 iulie 2016
 41. traian 19 iulie 2016
  • BYTZA 19 iulie 2016
   • Traian 19 iulie 2016
    • BYTZA 20 iulie 2016
 42. Elena Iordache 14 iulie 2016
  • BYTZA 18 iulie 2016
 43. TINA 13 iulie 2016
  • BYTZA 18 iulie 2016
 44. Nicolae 12 iulie 2016
  • BYTZA 13 iulie 2016
 45. Bogdan 12 iulie 2016
  • BYTZA 12 iulie 2016
 46. Andreea 5 iulie 2016
  • BYTZA 5 iulie 2016
 47. Marija 4 iulie 2016
  • BYTZA 4 iulie 2016
   • Marija 4 iulie 2016
    • BYTZA 4 iulie 2016
     • Ionel D 18 ianuarie 2017
 48. Andreea 30 iunie 2016
  • BYTZA 30 iunie 2016
 49. Corina 29 iunie 2016
  • BYTZA 30 iunie 2016
 50. Corina 23 iunie 2016
  • BYTZA 23 iunie 2016
 51. TINA 23 iunie 2016
  • BYTZA 23 iunie 2016
 52. TINA 22 iunie 2016
  • BYTZA 22 iunie 2016
 53. Mihaela 20 iunie 2016
  • BYTZA 20 iunie 2016
 54. Stefan 20 iunie 2016
  • BYTZA 20 iunie 2016
 55. Adrian Olteanu, Sovata, Mures 16 iunie 2016
 56. Razvan 14 iunie 2016
  • BYTZA 14 iunie 2016
 57. Marius 14 iunie 2016
  • BYTZA 14 iunie 2016
 58. TINA 14 iunie 2016
  • BYTZA 14 iunie 2016
 59. Corina 8 iunie 2016
  • BYTZA 10 iunie 2016
 60. iulian 5 iunie 2016
  • BYTZA 6 iunie 2016
 61. TINA 1 iunie 2016
  • BYTZA 2 iunie 2016
 62. ADA 1 iunie 2016
  • BYTZA 2 iunie 2016
 63. Mihaela 31 mai 2016
  • BYTZA 31 mai 2016
 64. Alex 29 mai 2016
  • BYTZA 29 mai 2016
 65. Lacramioara 29 mai 2016
  • BYTZA 29 mai 2016
   • Lacramioara 31 mai 2016
    • BYTZA 31 mai 2016
 66. Dana 27 mai 2016
  • BYTZA 29 mai 2016
   • Dana 31 mai 2016
    • BYTZA 31 mai 2016
   • Dana 17 iunie 2016
    • BYTZA 17 iunie 2016
 67. mire 19 mai 2016
  • BYTZA 22 mai 2016
 68. escuco 19 mai 2016
  • BYTZA 19 mai 2016
 69. Silviu 16 mai 2016
  • BYTZA 17 mai 2016
 70. MihaiN 16 mai 2016
  • BYTZA 16 mai 2016
   • MihaiN 16 mai 2016
    • BYTZA 16 mai 2016
     • MihaiN 22 mai 2016
     • BYTZA 22 mai 2016
 71. Razvan 16 mai 2016
  • BYTZA 16 mai 2016
 72. leon 11 mai 2016
  • BYTZA 11 mai 2016
   • leon 24 iunie 2016
    • BYTZA 24 iunie 2016
     • leon 28 iunie 2016
     • BYTZA 29 iunie 2016
 73. ADRI 10 mai 2016
 74. BSimina 5 mai 2016
  • BYTZA 5 mai 2016
 75. Andreea 5 mai 2016
  • BYTZA 5 mai 2016
 76. ancaL. 4 mai 2016
  • BYTZA 5 mai 2016
 77. khelu 4 mai 2016
  • BYTZA 4 mai 2016
 78. DonDon 3 mai 2016
  • BYTZA 3 mai 2016
   • Catalina 4 mai 2016
    • BYTZA 4 mai 2016
   • DonDon 4 mai 2016
    • BYTZA 4 mai 2016
 79. mire 22 aprilie 2016
 80. mire 21 aprilie 2016
  • BYTZA 21 aprilie 2016
 81. Euu 21 aprilie 2016
  • BYTZA 21 aprilie 2016
 82. suzi 19 aprilie 2016
  • BYTZA 19 aprilie 2016
  • Catalina 4 mai 2016
   • Catalina 4 mai 2016
 83. Ionut 19 aprilie 2016
  • BYTZA 19 aprilie 2016
 84. Vintan 18 aprilie 2016
  • BYTZA 18 aprilie 2016
 85. mire 14 aprilie 2016
  • BYTZA 14 aprilie 2016
 86. mire 14 aprilie 2016
  • BYTZA 14 aprilie 2016
 87. alexandru 14 aprilie 2016
  • BYTZA 14 aprilie 2016
 88. Pintilie Roxana 11 aprilie 2016
  • BYTZA 11 aprilie 2016
   • Pintilie Roxana 12 aprilie 2016
    • BYTZA 12 aprilie 2016
 89. mire 11 aprilie 2016
  • BYTZA 11 aprilie 2016
 90. mire 11 aprilie 2016
  • BYTZA 11 aprilie 2016
 91. Vali 1 aprilie 2016
  • BYTZA 1 aprilie 2016
 92. Claudiu 31 martie 2016
  • BYTZA 1 aprilie 2016
   • Claudiu 1 aprilie 2016
    • BYTZA 1 aprilie 2016
     • Claudiu 1 aprilie 2016
     • BYTZA 1 aprilie 2016
     • Claudiu 1 aprilie 2016
     • BYTZA 1 aprilie 2016
     • Claudiu 1 aprilie 2016
     • BYTZA 1 aprilie 2016
     • Claudiu 1 aprilie 2016
     • BYTZA 1 aprilie 2016
     • Claudiu 1 aprilie 2016
     • BYTZA 1 aprilie 2016
     • Claudiu 1 aprilie 2016
     • BYTZA 1 aprilie 2016
     • Claudiu 1 aprilie 2016
     • BYTZA 1 aprilie 2016
     • Claudiu 2 aprilie 2016
     • BYTZA 2 aprilie 2016
   • Claudiu 1 aprilie 2016
 93. Ionut 31 martie 2016
  • BYTZA 1 aprilie 2016
 94. Oli 31 martie 2016
  • BYTZA 31 martie 2016
  • Ionel 31 martie 2016
 95. Mirela 28 martie 2016
 96. mire 28 martie 2016
  • BYTZA 28 martie 2016
 97. Ionel 28 martie 2016
  • BYTZA 28 martie 2016
 98. mire 28 martie 2016
  • BYTZA 28 martie 2016
 99. Cristina 26 martie 2016
  • BYTZA 27 martie 2016
 100. mire 24 martie 2016
  • BYTZA 25 martie 2016
 101. mire 24 martie 2016
  • BYTZA 24 martie 2016
 102. Ion 22 martie 2016
  • BYTZA 23 martie 2016
 103. Ciprian B. 22 martie 2016
  • BYTZA 22 martie 2016
 104. Maita Irina 22 martie 2016
  • BYTZA 22 martie 2016
   • Maita Irina 23 martie 2016
    • BYTZA 23 martie 2016
 105. ADRI 21 martie 2016
  • BYTZA 21 martie 2016
 106. em 19 martie 2016
 107. Maria 16 martie 2016
  • BYTZA 16 martie 2016
 108. Stefan 15 martie 2016
  • BYTZA 15 martie 2016
 109. Ionut 15 martie 2016
  • BYTZA 15 martie 2016
  • Vali 22 martie 2016
 110. carol 14 martie 2016
  • BYTZA 14 martie 2016
 111. Cris 11 martie 2016
  • BYTZA 12 martie 2016
 112. khelu 11 martie 2016
  • BYTZA 11 martie 2016
 113. Adriana 5 martie 2016
  • BYTZA 5 martie 2016
 114. Varzan Petre 3 martie 2016
 115. Varzan Petre 2 martie 2016
  • BYTZA 2 martie 2016
 116. Varzan Petre 28 februarie 2016
  • BYTZA 28 februarie 2016
 117. khelu 28 februarie 2016
  • BYTZA 28 februarie 2016
 118. khelu 26 februarie 2016
  • BYTZA 26 februarie 2016
 119. cezar 23 februarie 2016
  • BYTZA 23 februarie 2016
 120. Paul 23 februarie 2016
  • BYTZA 23 februarie 2016
 121. cezar 23 februarie 2016
  • BYTZA 23 februarie 2016
 122. Vali 22 februarie 2016
  • BYTZA 22 februarie 2016
   • Vali 22 februarie 2016
    • BYTZA 23 februarie 2016
 123. Varzan Petre 22 februarie 2016
  • BYTZA 23 februarie 2016
 124. Bc 19 februarie 2016
  • BYTZA 19 februarie 2016
 125. Laura 15 februarie 2016
  • BYTZA 15 februarie 2016
 126. claudiu ionut 11 februarie 2016
  • BYTZA 11 februarie 2016
   • claudiu ionut 28 februarie 2016
    • BYTZA 28 februarie 2016
 127. cezar 10 februarie 2016
  • Olteanu Despina 10 februarie 2016
  • Olteanu Despina 10 februarie 2016
 128. Laura 10 februarie 2016
  • BYTZA 10 februarie 2016
 129. Olteanu Despina 10 februarie 2016
  • BYTZA 10 februarie 2016
 130. Ciprian B. 10 februarie 2016
  • BYTZA 10 februarie 2016
 131. Andrei 9 februarie 2016
  • BYTZA 10 februarie 2016
   • Andrei 10 februarie 2016
    • BYTZA 10 februarie 2016
     • Andrei 10 februarie 2016
     • BYTZA 10 februarie 2016
 132. Romeo 9 februarie 2016
  • BYTZA 10 februarie 2016
 133. TINA 9 februarie 2016
  • BYTZA 9 februarie 2016
 134. Olteanu Despina 8 februarie 2016
  • BYTZA 8 februarie 2016
 135. Marian 7 februarie 2016
  • BYTZA 7 februarie 2016
 136. Alex 6 februarie 2016
  • BYTZA 7 februarie 2016
 137. Marian 6 februarie 2016
  • BYTZA 6 februarie 2016
 138. Marius 5 februarie 2016
  • BYTZA 5 februarie 2016
 139. Oprea Andreea 3 februarie 2016
  • BYTZA 3 februarie 2016
 140. TINA 2 februarie 2016
  • BYTZA 2 februarie 2016
 141. Florina 1 februarie 2016
  • BYTZA 1 februarie 2016
   • Florina 2 februarie 2016
    • BYTZA 2 februarie 2016
 142. Costin 1 februarie 2016
  • BYTZA 1 februarie 2016
 143. cristian 30 ianuarie 2016
  • BYTZA 31 ianuarie 2016
 144. Paul 30 ianuarie 2016
  • BYTZA 31 ianuarie 2016
 145. Danut 30 ianuarie 2016
  • BYTZA 31 ianuarie 2016
 146. Cosmin Calota 29 ianuarie 2016
  • BYTZA 29 ianuarie 2016
 147. cezar 29 ianuarie 2016
  • BYTZA 29 ianuarie 2016
 148. Daniel 28 ianuarie 2016
  • BYTZA 28 ianuarie 2016
 149. Ion 27 ianuarie 2016
  • BYTZA 27 ianuarie 2016
   • Ion 29 ianuarie 2016
    • BYTZA 30 ianuarie 2016
 150. Gabriel 25 ianuarie 2016
  • BYTZA 26 ianuarie 2016
 151. TINA 25 ianuarie 2016
  • BYTZA 26 ianuarie 2016
 152. TINA 25 ianuarie 2016
  • BYTZA 25 ianuarie 2016
 153. Mariana 24 ianuarie 2016
  • BYTZA 24 ianuarie 2016
 154. Cătalin 24 ianuarie 2016
  • BYTZA 24 ianuarie 2016
 155. Dan 22 ianuarie 2016
  • BYTZA 22 ianuarie 2016
 156. ADRI 22 ianuarie 2016
  • BYTZA 22 ianuarie 2016
 157. ADRI 21 ianuarie 2016
  • BYTZA 21 ianuarie 2016
 158. ADRI 21 ianuarie 2016
  • BYTZA 21 ianuarie 2016
 159. ADRI 21 ianuarie 2016
  • BYTZA 21 ianuarie 2016
 160. ADRI 21 ianuarie 2016
  • BYTZA 21 ianuarie 2016
 161. ADRI 21 ianuarie 2016
  • BYTZA 21 ianuarie 2016
 162. Neli 21 ianuarie 2016
  • BYTZA 21 ianuarie 2016
 163. Barta Ionut 20 ianuarie 2016
  • BYTZA 20 ianuarie 2016
 164. Marius 20 ianuarie 2016
  • BYTZA 20 ianuarie 2016
 165. Ionut 19 ianuarie 2016
  • BYTZA 19 ianuarie 2016
   • Ionut 22 ianuarie 2016
    • BYTZA 22 ianuarie 2016
     • Ionut 22 ianuarie 2016
     • BYTZA 22 ianuarie 2016
 166. Gabi 16 ianuarie 2016
  • BYTZA 16 ianuarie 2016
 167. Andreea 15 ianuarie 2016
  • BYTZA 15 ianuarie 2016
 168. pavel n. 11 ianuarie 2016
  • BYTZA 11 ianuarie 2016
 169. pavel 11 ianuarie 2016
  • BYTZA 11 ianuarie 2016
 170. Dragos 10 ianuarie 2016
  • BYTZA 10 ianuarie 2016
 171. Bumbuianu Florin 9 ianuarie 2016
  • BYTZA 10 ianuarie 2016
 172. VAlentin 8 ianuarie 2016
  • BYTZA 10 ianuarie 2016
 173. Alina 8 ianuarie 2016
  • BYTZA 8 ianuarie 2016
 174. RDS RCS PITESTI 8 ianuarie 2016
  • BYTZA 8 ianuarie 2016
 175. Munteanu Ghe.. 8 ianuarie 2016
  • BYTZA 8 ianuarie 2016
 176. Catalin 7 ianuarie 2016
  • BYTZA 7 ianuarie 2016
 177. Petre Vataman 6 ianuarie 2016
  • BYTZA 6 ianuarie 2016
 178. suzi 5 ianuarie 2016
  • BYTZA 5 ianuarie 2016
 179. suzi 4 ianuarie 2016
  • BYTZA 5 ianuarie 2016
 180. ionut radoi 4 ianuarie 2016
  • BYTZA 4 ianuarie 2016
 181. Iulian 4 ianuarie 2016
  • BYTZA 4 ianuarie 2016
 182. Ciprian B 4 ianuarie 2016
  • BYTZA 5 ianuarie 2016
 183. Leonard 4 ianuarie 2016
  • BYTZA 4 ianuarie 2016
 184. avadanii lucian 4 ianuarie 2016
  • BYTZA 4 ianuarie 2016
 185. kuie mlaus 3 ianuarie 2016
 186. Cătălin Corozanu 3 ianuarie 2016
  • BYTZA 3 ianuarie 2016
 187. Lucian 2 ianuarie 2016
  • BYTZA 2 ianuarie 2016
 188. Daniel 2 ianuarie 2016
  • BYTZA 2 ianuarie 2016
 189. Oana Stoian 2 ianuarie 2016
  • BYTZA 2 ianuarie 2016
 190. Daniel 2 ianuarie 2016
  • BYTZA 2 ianuarie 2016
  • BYTZA 2 ianuarie 2016
 191. Marius 2 ianuarie 2016
  • BYTZA 2 ianuarie 2016
 192. eugen 29 decembrie 2015
  • BYTZA 29 decembrie 2015
   • eugen 30 decembrie 2015
    • BYTZA 30 decembrie 2015
 193. stelica 28 decembrie 2015
  • BYTZA 28 decembrie 2015
 194. ady 28 decembrie 2015
  • BYTZA 28 decembrie 2015
 195. Andrei Ionut 21 decembrie 2015
  • BYTZA 21 decembrie 2015
   • Andrei Ionut 21 decembrie 2015
    • BYTZA 21 decembrie 2015
 196. Bogdam 18 decembrie 2015
  • BYTZA 18 decembrie 2015
   • Bogdan 18 decembrie 2015
    • BYTZA 18 decembrie 2015
   • Alin 19 decembrie 2015
    • BYTZA 19 decembrie 2015
     • Alin 16 ianuarie 2016
     • BYTZA 16 ianuarie 2016
   • ADA 21 ianuarie 2016
    • BYTZA 21 ianuarie 2016
 197. Alex Avram 17 decembrie 2015
  • BYTZA 18 decembrie 2015
 198. cilinca andreea 17 decembrie 2015
  • BYTZA 17 decembrie 2015
 199. Corina 17 decembrie 2015
  • BYTZA 17 decembrie 2015
 200. adriana 15 decembrie 2015
  • BYTZA 15 decembrie 2015
 201. robert 11 decembrie 2015
  • BYTZA 12 decembrie 2015
   • Alin 16 decembrie 2015
    • BYTZA 16 decembrie 2015
     • Alin 17 decembrie 2015
     • BYTZA 17 decembrie 2015
 202. Alin 8 decembrie 2015
  • BYTZA 8 decembrie 2015
 203. Octavian 3 decembrie 2015
  • BYTZA 3 decembrie 2015
  • Alin 9 decembrie 2015
 204. Adriana 2 decembrie 2015
  • BYTZA 3 decembrie 2015
 205. Alin 30 noiembrie 2015
  • BYTZA 30 noiembrie 2015
 206. Alin 30 noiembrie 2015
  • BYTZA 30 noiembrie 2015
 207. Alin 29 noiembrie 2015
  • BYTZA 29 noiembrie 2015
 208. Alin 28 noiembrie 2015
  • BYTZA 29 noiembrie 2015
 209. alin 28 noiembrie 2015
  • BYTZA 28 noiembrie 2015
   • Alin 28 noiembrie 2015
    • BYTZA 29 noiembrie 2015
   • Alin 28 noiembrie 2015
    • BYTZA 29 noiembrie 2015
 210. Mihai 21 noiembrie 2015
  • BYTZA 22 noiembrie 2015
 211. Alin 21 noiembrie 2015
  • BYTZA 22 noiembrie 2015
 212. georgescu cornel 20 noiembrie 2015
  • BYTZA 20 noiembrie 2015
 213. Alin 19 noiembrie 2015
  • BYTZA 19 noiembrie 2015
 214. Daniela 11 noiembrie 2015
  • BYTZA 11 noiembrie 2015
 215. Lucian 9 noiembrie 2015
  • BYTZA 10 noiembrie 2015
 216. MARY 9 noiembrie 2015
  • BYTZA 9 noiembrie 2015
 217. dorin 9 noiembrie 2015
  • BYTZA 9 noiembrie 2015
 218. Andrei 8 noiembrie 2015
  • BYTZA 8 noiembrie 2015
 219. Ana 4 noiembrie 2015
  • BYTZA 4 noiembrie 2015
 220. liviu 29 octombrie 2015
  • BYTZA 30 octombrie 2015
 221. liviu 27 octombrie 2015
  • BYTZA 28 octombrie 2015
 222. Paul 27 octombrie 2015
  • BYTZA 27 octombrie 2015
   • Paul 27 octombrie 2015
 223. Marius 26 octombrie 2015
  • BYTZA 26 octombrie 2015
   • Marius 27 octombrie 2015
    • BYTZA 27 octombrie 2015
 224. Aurelian 19 octombrie 2015
  • BYTZA 19 octombrie 2015
   • Alin 28 noiembrie 2015
    • BYTZA 28 noiembrie 2015
     • Alin 28 noiembrie 2015
     • BYTZA 29 noiembrie 2015
 225. danut 18 octombrie 2015
  • BYTZA 18 octombrie 2015
 226. Florin 15 octombrie 2015
  • BYTZA 15 octombrie 2015
 227. Catalin 15 octombrie 2015
  • BYTZA 15 octombrie 2015
  • Cris 20 februarie 2016
 228. Alin 15 octombrie 2015
  • BYTZA 15 octombrie 2015
 229. Paula 14 octombrie 2015
  • BYTZA 15 octombrie 2015
 230. Nicoleta 14 octombrie 2015
  • BYTZA 14 octombrie 2015
   • Nicoleta 21 octombrie 2015
    • BYTZA 21 octombrie 2015
     • Adri 8 august 2016
     • BYTZA 8 august 2016
 231. Vali 7 octombrie 2015
  • BYTZA 7 octombrie 2015
   • david 26 decembrie 2015
    • BYTZA 26 decembrie 2015
   • jeni 9 februarie 2016
    • BYTZA 9 februarie 2016
 232. camelia manasescu 2 octombrie 2015
  • BYTZA 2 octombrie 2015
 233. Vasile 17 septembrie 2015
  • BYTZA 17 septembrie 2015
 234. Daniel 10 septembrie 2015
  • BYTZA 10 septembrie 2015
 235. Marius 6 septembrie 2015
  • BYTZA 6 septembrie 2015
 236. Mihaela Robu 2 septembrie 2015
  • BYTZA 3 septembrie 2015
 237. dan stefan 2 septembrie 2015
  • BYTZA 2 septembrie 2015
 238. VINTILA FLORIAN 11 august 2015
  • BYTZA 11 august 2015
 239. Ana- Maria 30 iulie 2015
  • BYTZA 30 iulie 2015
   • Adelina 1 iunie 2016
    • BYTZA 2 iunie 2016
 240. Versus 29 iulie 2015
  • BYTZA 30 iulie 2015
  • marinica beldiman 2 noiembrie 2015
   • BYTZA 3 noiembrie 2015
    • marinica beldiman 3 noiembrie 2015
     • BYTZA 4 noiembrie 2015
 241. Loredana 28 iulie 2015
  • BYTZA 28 iulie 2015
   • jeni 13 februarie 2016
 242. BYTZA 16 iulie 2015
  • Mihai 23 decembrie 2015
   • BYTZA 23 decembrie 2015
   • Maria Calomeit 9 ianuarie 2016
    • BYTZA 10 ianuarie 2016
   • IOSIF 22 martie 2016
  • carla 27 ianuarie 2016
   • BYTZA 27 ianuarie 2016
   • Simona 31 ianuarie 2016
   • lili 11 mai 2016
  • Razvan 19 februarie 2016
   • BYTZA 19 februarie 2016
    • Razvan 19 februarie 2016
     • BYTZA 19 februarie 2016
     • Razvan 16 martie 2016
     • Cioran 12 iunie 2016
    • Mihaela 25 martie 2016
     • BYTZA 27 martie 2016
   • Madalina 23 iunie 2016
  • costi 17 iunie 2016
   • BYTZA 17 iunie 2016
  • Alin 15 iulie 2016
   • BYTZA 18 iulie 2016

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!