TELEKOM își bate joc de toți abonații și continuă să ceară taxe de reziliere 💥 ITHOT.RO
Jasa SEO terbaik Jasa SEO terbaik

TELEKOM își bate joc de toți abonații și continuă să ceară taxe de reziliere

Celebrul operator Telekom Romania continua sa isi bata joc de puținii clienti ramasi in portofoliul acestora si din pacate majoritatea lor nu riposteaza atunci cand sunt supusi unor abuzuri grosolane.

Majoritatea abonatilor reclama serviciile de slaba calitate pe care le ofera inestimabilul operator, indiferent ca vorbim de: telefonie mobila, televiziune prin cablu, internet prin fibra optica sau televiziune digitala.

Asadar daca sunteti nemultumiti de serviciile acestora trebuie sa stiti faptul ca va puteti rezilia contractele oricand si fara costuri suplimentare daca urmati procedura descrisa la finalul acestui articol.

Mai multi cititori ne-au semanalat faptul ca au incercat sa isi rezilieze contractele online si au trimis solicitarea prin intermediul formularului prezent pe site-ul operatorului telecom, in speta  este vorba despre noua “sectiune dedicata” https://www.telekom.ro/reziliere-online/

Din pacate nu au avut inspiratia necesara sa citeasca toate detaliile prezentate in acest formular de reziliere iar ulterior s-au trezit cu taxe de reziliere astronomice.

Dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos, inestimabilul operator a inserat in cadrul acestui formular si un paragraf prin intermediul caruia abonatii isi dau acordul cu privire la achitarea unor taxe de reziliere aka justa despagubire, in cazul in care isi reziliaza contractele unilateral si se afla inca in perioada contractuala.

Acesta este “trick-ul” prin intermediul caruia Telekom continua sa isi bata joc de abonatii “rebeli”, care doresc sa le paraseasca “ograda” iar paragraful cu pricina este urmatorul : “În cazul Clienților care sunt în cadrul Perioadei minime prevazută în Contract: întrucât Contractul încetează, pentru unul sau mai multe Servicii, înainte de expirarea Perioadei minime, mă oblig la plata unei juste despăgubiri pentru încetarea prematură, în cuantumul menționat în Contract, dacă este cazul.

Asadar operatorul se asigura de faptul ca va dati acordul cu privire la achitarea acestor taxe chiar de indata ce le trimiteti solicitarea de reziliere.

Bineinteles ca puteti evita intr-un mod extrem de elegant sa picati in plasa inestimabilui operator iar daca doriti sa va reziliati contractele va trebui sa urmati pasii de mai jos.

 1. Redactati cererea de reziliere dupa bunul plac iar noi va punem la dispozitie un model pe care il puteti descarca prin intermediul acestui link.
 2. Trimiteti pe mail cererea de reziliere si o copie a cartii de identitate, la urmatoarea adresa rezilieri@telekom.ro
 3. NU luati in calcul aberatiile pe care le emite operatorul si depuneti cat mai curand o reclamatie la ANPC, in care sa detaliati cat mai bine speta si sa atasati toate documentele de care dispuneti iar formularul poate fi accesat prin intermediul acestui link.

Urmand acesta procedura extrem de simpla va veti putea rezilia contractele oricand si fara costuri suplimentare iar operatorul are obligatia sa va proceseze cererile de reziliere in maxim 30 de zile de la receptionarea acestora.

Trebuie sa mentionam si faptul ca abonatii care si-au achizitionat terminale(telefoane, televizoare etc) prin intermediul operatorului telecom, vor trebui sa achite diferenta pentru acestea deoarece isi reziliaza contractele in mod anticipat.

Daca nu v-ati achizitionat terminale subventionate sau in sisteme de rate “nema dobanda“, atunci sunteti nevoiti sa achitati doar contravaloarea ultimei luni in care ati beneficiat de abonament.

Nu ezitati sa ne spuneti problemele pe care le intampinati cu inestimabilul operator iar in acest sens asteptam comentariile voastre in sectiunea dedicata acestora si va vom ajuta cu mare placere.

Va reamintim si faptul ca este disponibila pe blog si procedura prin intermediul carei va puteti porta numerele de mobil iar pentru detalii accesati acest link.

Cele mai recente comentarii

 1. Ionut 21 noiembrie 2019
  • BYTZA 22 noiembrie 2019
   • Ionut 27 noiembrie 2019
 2. Toni 20 noiembrie 2019
  • BYTZA 20 noiembrie 2019
 3. Florin 18 noiembrie 2019
  • BYTZA 18 noiembrie 2019
 4. Enache Alexandru 24 octombrie 2019
  • BYTZA 24 octombrie 2019
 5. Moraru catalin 20 iunie 2019
  • BYTZA 23 iunie 2019
 6. Daniel 1 iunie 2019
  • BYTZA 2 iunie 2019
  • Costea petrica 9 octombrie 2019
   • BYTZA 10 octombrie 2019

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!