DIGI MOBIL și UNICREDIT aka “nema dobânda”

Avem vesti excelente pentru fanii RDS & RCS aka Digi Mobil care abia asteptau sa isi achizitioneze smartphone-urile dorite in sistem de rate “nema dobanda” si nu mai aveau aceasta oportunitate.

Acum inestimabilul operator a incheiat un parteneriat cu UniCredit Consumer Financing iar impreuna le ofera clientilor un sistem de finantare prin intermediul caruia isi pot achizitiona telefoanele dorite in rate fara dobanda.

„Prin parteneriatul cu Digi Mobil, vrem să le oferim clienților noștri posibilitatea de a alege ușor și rapid produsele care contează pentru ei, oriunde s-ar afla. La alegerea Creditării la FIX în orice punct de vânzare Digi Mobil din țară, clienții noștri pot beneficia de un credit avantajos cu zero dobândă și zero comision pentru orice telefon din ofertă, pentru produse de până la 4.500 de lei”, a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepreședinte Executiv al Diviziei de Retail UniCredit Bank.

Culmea este ca directorul comercial al celor de la Digi Mobil continua sa abereze cu gratie si sustine faptul au acoperire 3G in proportie de 99% in tara iar in realitate majoritatea abonatilor reclama lipsa de semnal in marile orase.

Mai mult decat atat, acelasi “directoras” afirma cu tarie faptul ca au acoperire 4G in proportie de peste 61% iar in mod real reteaua 4G a celor de la DigiMobil este doar o gluma proasta.

”Lansate în 2007, serviciile de comunicații electronice mobile Digi Mobil au evoluat continuu. Investițiile realizate în dezvoltarea rețelei mobile a grupului Digi | RCS & RDS au menținut pe un trend ascendent atât numărul de abonați, cât și nivelul acoperirii populației din România (99% acoperire 3G și peste 61% acoperire 4G). Avem o prezență consistentă în teritoriu, cu peste 400 puncte de vânzare, ceea ce ne oferă avantajul proximității față de piață, indiferent că vorbim de mediul urban sau de cel rural”, a declarat Ovidiu Bejan, director Comercial Digi Mobil.

Clienții care opteaza pentru sistemul de finantare “Creditarea la FIX” în punctele de vânzare Digi Mobil vor beneficia de o serie de avantaje, precum împrumuturi începând de la 300 și până la 4.500 de lei, achiziționarea aparatelor în 24 de rate egale, fără dobândă iar ratele vor fi incluse în factura lunara pe care o receptionati de la inestimabilul operator.

Aceasta oferta de finantare se adresează persoanelor care au varste cuprinse între 18 și 70 de ani, respectiv între 25 și 55 de ani în cazul navigatorilor care au minimum 6 luni vechime totală în campul muncii, din care minimum 3 luni la actualul angajator și cu venit minim de 450 de lei.

Asadar trebuie sa intruniti o serie de conditii daca doriti sa va achizitionati telefoane in rate “nema dobanda” iar noi va recomandam tuturor sa va cumparati doar telefoanele pe care vi le permiteti cash si sa nu va lasati “orbiti” de mirajul acestor sisteme de finantare, care nu fac altceva decat sa va ingroape in datorii.

Nu uitati nici de faptul ca RCS & RDS mareste toate tarifele serviciilor oferite incepand cu data de 1 martie 2019 iar acum va puteti rezilia contractele in mod gratuit si pentru detalii accesati acest link.

(Via)

16 comentarii la „DIGI MOBIL și UNICREDIT aka “nema dobânda””

 1. Pentru 10 zile în care “m-am bucurat” de inebunitoarea acoperire 4G mi-au emis o factura de 276 de lei. După ce am corespondat cu ei și am depus reclamație la ANPC am fost anunțat ca am de plătit… 6,70 lei. Deci, se poate.

  Răspunde
  • Bineinteles ca abonatii pot sa riposteze in fata abuzurilor la care ii supune inestimabilul operator care este….. Felicitari pt reusita! Cand ai timp sa postezi si raspunsul receptionat de la ANPC, ca sa-l putem incarca pe blog.

   Răspunde
 2. Și eu vreau sa reziliez contractul cu ei dar fătuca de la RDS mi-a spus că trebuie să achit o taxa de reziliere de 480 Ron. Ce sa fac? Mulțumesc!

  Răspunde
 3. Am depus cererea de reziliere la finalul lunii trecute și încă nu am primit un răspuns de la ei. Pot sa depun reclamația la ANPC. Mulțumesc frumos!

  Răspunde
  • Stai linistit pentru ca iti vor procesa cererea de reziliere in termenul legal iar reclamatia la ANPC o poti depune oricand. Cu mare placere!

   Răspunde
 4. Cum să aibă 99% acoperire cand eu nu pot sa vorbesc la telefon din casă ca sa nu se audă întrerupt și trebuie sa ies pe geam. Sunt niste mincinosi.

  Răspunde
 5. Am fost și eu păcălit cu doua telefoane alview care au stat numai în service de la început. Le-am zis că vreau să renunț la abonamente și au zis că trebuie să le plătesc. Cum pot proceda?

  Răspunde
  • Din pacate majoritatea terminalelor “Olviu” sunt extrem de slabe calitativ dar stai linistit pt ca poti rezilia fara probleme contractul daca urmezi procedura prezentata in acest articol https://ithot.ro/abonatii-rcs-rds-pot-rezilia-contractele-online/
   Ar fi ideal sa depui cat mai curand o reclamatie la ANPC pe aceasta tema si probabil ca vei scapa de plata diferentei pt terminalele cu pricina, dat fiind faptul ca au stationat o perioada mare in service. Asteptam detalii cu privire la evolutia acestei spete. Succes!

   Răspunde
 6. Și eu vreau sa reziliez contractul cu ei dar fătuca de la RDS mi-a spus că trebuie să achit o taxa de reziliere de 480 Ron. Ce sa fac? Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un comentariu