Blog ITHOT.RO

RCS & RDS “aka” DigiMobil reziliază gratuit contractele abonaților

Celebra companie RCS & RDS “aka” DigiMobil ne anunta cu privire la faptul ca mareste tarifele la toate serviciile pe care le ofera desi calitatea unora dintre acestea lasa foarte mult de dorit.

Desigur ca inestimabila companie sustine faptul ca aceasta crestere survine ca urmare introducerii de catre Guvern a taxei suplimentare pentru telecomunicatii iar aceasta este in cuantum de 3% si reprezentantii RCS & RDS afirma ca:

“Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calității serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacționa la creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiți să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, prețurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifica. Chiar și după aceste modificări, prețurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive.”

Asadar nu are sens sa va panicati in mod inutil deoarece reprezentantii RCS & RDS va asigura de faptul ca “prețurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive” :))

Desigur ca raman atractive din punctul lor de vedere deoarece majoritatea abonatilor au reclamatii cu privire la calitatea indoielnica a serviciilor pe care le ofera acestia.

Dar haideti totusi sa vedem care sunt noile planuri tarifare pentru serviciile oferite de catre celebra si controversata companie patronata de catre milionarul “timid”…..in speta Zoltan Tesari.

Abonamentele de televiziune se vor majora astfel:

 • abonamentul Analogic creste la “doar” 26 lei de la 23.99 lei;
 • abonamentul Digital creste la “doar” 30 lei de la 27.83 lei;
 • abonamentul Digital Special creste la “doar” 31 lei;
 • abonamentul Popular (DTH) creste la “doar” 17 lei;
 • Abonamentul Baza (DTH) creste la “doar” 25 lei;

Desigur ca si extraooptiunile de televiziune vor creste dupa cu urmeaza:

 • HBO – 13 lei;
 • Maxpack – 15 lei;
 • Digi Film – 3 lei;
 • Digi 4k – 5 lei;
 • Adult – 1 leu;

Bineinteles ca vor creste si chiriile echipamentelor pe care clientii le au in custodie:

 • decodor SD – 3 lei;
 • decodor HD – 5 lei;
 • smart cam – 3 lei;

Nici abonamentele de internet fix(Fiberlink) nu “scapa” de aceasta majorare iar preturile vor fi urmatoarele:

 • Abonamentul Fiberlink 300 va creste la 30 lei de la 28 lei;
 • Abonamentul Fiberlink 500 va creste la 35 lei de la 34 lei;
 • Abonamentul Fiberlink 1000 va creste la 40 lei de la 39 lei;

Abonamentele de telefonie mobila vor avea preturile majorate astfel:

 • Digi Mobil Optim 2 va creste de la 1.92 euro la 2 euro;
 • Digi Mobil Optim 3 va creste de la 2.88 euro la 3 euro;
 • Digi Mobil Optim Nelimitat va creste de la 4.8 euro la 5 euro;

Noile tarife urmeaza sa intre in vigoare incepand din data de 1 martie 2019 iar pana atunci toti abonatii vor fi informati cu privire la aceste schimbari de tarife.

Partea buna este ca abonatii RCS & RDS “aka” DigiMobil isi vor putea rezilia contractele fara costuri suplimentare de indata ce au luat la cunostinta toate aceste modificari contractuale si pana in data de 28 februarie 2019.

Asadar daca sunteti nemultumiti atat de cresterea acestor tarife, cat si de calitatea serviciilor pe care le ofera cei de la RCS & RDS/DigiMobil, va puteti rezilia fara probleme contractele iar procedura completa care trebuie urmata este disponibila pe blog si poate fi accesata prin intermediul acestui link.

Voi ce parere aveti cu privire la majorarea acestor tarife si cu privire la calitatea serviciilor pe care le ofera cei de la RCS & RDS “aka” DigiMobil?

13 comentarii la „RCS & RDS “aka” DigiMobil reziliază gratuit contractele abonaților”

 1. am un salon de infrumusetare pfa si l-am inchiriatpe module de lucru(cosmetica ,coafura).Am ancheiat un contract cu rdsrcs(net,tv.,telefon fix) internetul costa 19 euro si doresc sa-l reziliez..Cei de la rdsrcs au spus ca am contract pe 2 ani si nu pot sa-l rezilieze…ce cale trebuie sa urmez?

  Răspunde
  • Buna,
   Nu lua in calcul aberatiile pe care le emite operatorul deoarece are obligatia sa proceseze cererile de reziliere in maxim 30 de zile de la receptionarea acestora iar pentru detalii acceseaza acest link si parcurge sectiunea de comentarii.
   Toate demersurile le poti realiza online iar pentru detalii acceseaza acest link.
   Depune cat mai curand o reclamatie la ANPC, in care sa detaliezi cat mai bine speta si sa atasezi toate doc. de care dispui.
   Asteptam detalii. Succes!

   Răspunde
 2. Buna ziua am tv prin cablu dd la rds rcs si abonament digi telefonie mobila pe 3 telefoane dar de 5 zile nu avem semnal la internet si nici chiar la telefon…am sunat de 5 ori pe zi dar nimic …relatii clienti nici nu mai ridica receptorul…ce pot face deoarece contractul a fost facut pe 9 martie 2019 si a mers perfect…

  Răspunde
 3. Buna, cum procedez sa reziliez un contract Rds-RCS facut pe o locație a unei firme, locatie care nu mai functioneaza?
  Telefonic am aflat trebuie sa plătesc până la terminarea contractului, inca 1 an.

  Răspunde
 4. Am mai avut internet fix de la ei si am fost multumit. De mobil nu pot zice nimic, nu am avut si nici nu voi avea la ei vreodata, au semnal slab. Am contractat fiberlink 500 la ei, nici pentru atat nu am hardware, o sa scad la 300 luna urmatoare. Oricum, m-am convins de seriozitatea lor cand mi-au facut contract si nu mai veneau cu instalarea. Vreo 3 saptamani m-au tinut asa, total, ultima data cand am sunat le-am zis: stiu ca aveti 30 de zile sa instalati serviciul, dar daca se ajunge acolo o sa fac reclamatie la ANPC. Dupa 2 zile m-au sunat de la instalari, a-3-a zi aveam serviciul instalat. :))))
  Concluzie: conteaza cum pui problema. :))

  Răspunde
 5. Poti rezilia daca vrei, dar unde sa te muti, ca toti ceilalti au marit si ei. E ca si cum s-ar fi inteles.
  Oricum, momentan tot cei de la Digi sunt cei mai competitivi pret/calitate

  Răspunde
 6. Salut, parintii mei au prelungit contract cu rds pe 24 de luni, ( din cate am inteles au mers din casa in casa sa prelungeasca contractul, asta acum vreo 2 luni) ceea ce ma enerveaza este faptul ca le-au prelungit aceleasi abonamente de digi optim nelimitat ramas de acum vreo 2 ani cand s.au dat niste telefoane “moka”( 2 la numar), parintii mei sunt in varsta si nu au ce face cu atatea minute/internet si am incercat sa scad abonamentele la acela de 2euro, am fost la sediu si le.am explicat ca vreau sa scad abonamentele la digi mobil ( raspunsul a fost bineinteles ca nu se poate, deoarece este facut un contract pe 24 de luni) atunci le.am spus ca vreau sa reziliez contractul si mi.a spus ca trebuie sa achit o suma de 240 euro din cauza ca abonamentele de digi optim nelimitat costa 10 euro bucata si ca de fapt ei mi.au facut o reducere de 5euro ( 2 abonamente =10 euro reducerea × 24 de luni =240euro) ( nu am gasit nicaieri pe tot internetul ca digi optim nelimitat ar fi 10euro, peste tot am vazut 5euro) daca cineva stie mai bine situatia si ma poate ajuta sa.mi explice cum sta treaba. Multumesc

  Răspunde
  • Salut,
   Nu lua in calcul aberatiile pe care le emite operatorul deoarece puteti rezilia fara probleme contractul daca urmezi procedura prezentata in acest articol. Veti fi inevoiti sa achitati doar contravaloarea ultimei luni in care ati beneficiat de abonament si nu ezitati sa apelati la ANPC daca este cazul. Succes!

   Răspunde

Lasă un comentariu