DiGi Mobil a lansat rețeaua Smart 5G deși rețeaua 4G/VoLTE este vraiște 💥 ITHOT.RO
Jasa SEO terbaik Jasa SEO terbaik

DiGi Mobil a lansat rețeaua Smart 5G deși rețeaua 4G/VoLTE este vraiște

Celebrul operator DiGi Mobil anunta cu “surle si trambite” faptul ca si-au lansat noua retea Smart 5G si este activa momentan doar in anumite zone din Bucuresti.

Asadar daca sunteti client DiGi Mobil si doriti sa beneficiati de vitezele “ametitoare” ale noii retele 5G, va trebui sa faceti un drum pana in Capitala…. :))

Inestimabilul operator sustine fatpul ca primele stații de bază din rețeaua DiGi Mobil 5G Smart vor deveni active curand și în alte localități: Constanța și Mamaia, Oradea, Cluj-Napoca și Iași. Din septembrie, se vor extinde serviciile și în Sinaia, Bușteni, Predeal, Poiana Brașov, Brașov, Timișoara, Craiova și Sibiu.

Acum ramane de vazut data exacta la care vor reusi sa ofere acoperire 5G si in acest localitati dar cert este faptul ca DiGi Mobil s-a grabit cu lansarea acestei retele din moment ce intampina probleme grave cu reteaua 4G/VoLTE existenta.

Marea majoritate a clientilor reclama lipsa de semnal 4G/VoLTE in marile orase dar iata ca inestimabilul operator a preferat sa lanseze reteaua 5G decat sa isi puna la punct reteaua 4G, a carei acoperire este extrem de modesta si comentariile clientilor(pe pagina de feisbuc a DiGi Mobil), confirma acest aspect extrem de important.

De retinut si faptul ca operatorul ofera in mod gratuit accesul la acest serviciu care probabil va fi inexistent in restul oraselor din tara deoarece operatorul este recunoscut pentru serviciile de slaba calitate pe care le ofera iar reclamatiile clientilor curg pe banda rulanta la ANPC.

Mai mult decat atat cei de la DiGi Mobil au anuntat faptul ca au disponibile la precomanda si doua dintre terminalele compatibile 5G care sunt disponibile pe piata la momentul actual.

Avem de-a face cu doua terminale interesante iar acestea poarta numele de Xiaomi Mi Mix 3 5G si Huawei Mate 20x 5G.

Preturile ambelor terminale sunt extrem de piperate si cu siguranta clientii nu se vor inghesui sa le achizitioneze desi sunt disponibile si in sistem de rate “nema dobanda”.

Nu uitati nici de faptul ca DiGi Mobil si-a prezentat recent si primele smartphone-uri sub brand propriu iar pentru detalii accesati acest link.

Cele mai recente comentarii

  1. George Ivan 27 iunie 2019
  2. Popa Ovidiu 27 iunie 2019
  3. Lavinia Parvu 27 iunie 2019
  4. Andrei Marinescu 27 iunie 2019
    • BYTZA 27 iunie 2019

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!