Digi Mobil a lansat acum telefoanele sub brand propriu dar din pacate vin tot "nema semnal"..în mai multe zone ⋆ ITHOT.RO ⋆ Reziliere contracte de telefonie mobilă

Digi Mobil a lansat acum telefoanele sub brand propriu dar din pacate vin tot “nema semnal”..în mai multe zone

Avem vesti excelente pentru fanii DigiMobil care sunt adeptii achizitionarii smartphone-urilor achizitionate in sistem de rate “nema dobanda”.

Celebrul operator telecom si-a lansat acum primele telefoane sub brand propriu iar terminalele se intituleaza astfel: Digi C1, Digi K1 si Digi R1.

Toate cele trei terminale sunt similare ca design iar diferentele majore intervin doar la nivel de specificatii hardware si implicit la preturile de comercializare.

Dupa cum ati intuit deja, modelul Digi C1 este extrem de modest ca specificatii hardware si poate fi achizitionat la “doar” 349 de lei “la liber” iar specificatiile complete sunt urmatoarele:

Smartphone-ul Digi R1 sta ceva mai bine pe partea de specificatii hardware si poate fi achizitionat la “doar” 499 de lei iar specificatiile complete le puteti vizualiza mai jos.

Desigur ca smartphone-ul Digi K1 este cel mai “potent” model din portofoliul propriu al celebrului operator telecom iar terminalul poate fi achizitionat la “doar” 1.099 de lei.

Asadar avem de-a face cu niste terminale rebranduite pe care inestimabilul operator le comercializeaza cu adaosuri extrem de consistente dar din pacate noile terminale DiGi se pare ca vin tot cu “nema semnal”.

Lipsa de semnal in marile orase este principalul motiv pentru care abonatii reziliaza contractele cu inestimabilul operator iar majoritatea clientilor sunt nemultumiti de calitatea serviciilor oferite.

Cert este faptul ca va puteti rezilia contractele oricand si fara costuri suplimentare daca urmati procedura disponibila pe blog iar pentru detalii accesati acest link.

Cele mai recente comentarii

 1. Alex 28 iulie 2019
  • BYTZA 1 august 2019
 2. Dragos Voica 1 iunie 2019
 3. Pavel Tardea 1 iunie 2019
  • BYTZA 1 iunie 2019
 4. Iulian Radu 1 iunie 2019
 5. Liviu Stroe 1 iunie 2019
  • BYTZA 1 iunie 2019
 6. Ravan Badescu 1 iunie 2019
 7. Pavel Tardea 1 iunie 2019
 8. Liviu Stroe 1 iunie 2019
 9. Ravan Badescu 1 iunie 2019

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!