Blog ITHOT.RO

Digi Mobil a lansat acum telefoanele sub brand propriu dar din pacate vin tot “nema semnal”..în mai multe zone

Avem vesti excelente pentru fanii DigiMobil care sunt adeptii achizitionarii smartphone-urilor achizitionate in sistem de rate “nema dobanda”.

Celebrul operator telecom si-a lansat acum primele telefoane sub brand propriu iar terminalele se intituleaza astfel: Digi C1, Digi K1 si Digi R1.

Toate cele trei terminale sunt similare ca design iar diferentele majore intervin doar la nivel de specificatii hardware si implicit la preturile de comercializare.

Dupa cum ati intuit deja, modelul Digi C1 este extrem de modest ca specificatii hardware si poate fi achizitionat la “doar” 349 de lei “la liber” iar specificatiile complete sunt urmatoarele:

Smartphone-ul Digi R1 sta ceva mai bine pe partea de specificatii hardware si poate fi achizitionat la “doar” 499 de lei iar specificatiile complete le puteti vizualiza mai jos.

Desigur ca smartphone-ul Digi K1 este cel mai “potent” model din portofoliul propriu al celebrului operator telecom iar terminalul poate fi achizitionat la “doar” 1.099 de lei.

Asadar avem de-a face cu niste terminale rebranduite pe care inestimabilul operator le comercializeaza cu adaosuri extrem de consistente dar din pacate noile terminale DiGi se pare ca vin tot cu “nema semnal”.

Lipsa de semnal in marile orase este principalul motiv pentru care abonatii reziliaza contractele cu inestimabilul operator iar majoritatea clientilor sunt nemultumiti de calitatea serviciilor oferite.

Cert este faptul ca va puteti rezilia contractele oricand si fara costuri suplimentare daca urmati procedura disponibila pe blog iar pentru detalii accesati acest link.

15 comentarii la „Digi Mobil a lansat acum telefoanele sub brand propriu dar din pacate vin tot “nema semnal”..în mai multe zone”

 1. Eu după a 19 ani am reziliat contractul cu inestimabilul Vodafone, din cauza lipsa de semnal la Oradea in anumite zone, care nici dupa nenumerate de sesizari nu au facut nimica.Am păstrat numarul cu prepay, si culmea dupa ce am portat numarul la Digi, cu care am semnal și unde Vodafone nu avea, am primit un mesaj de la Vodcafone ca cica trebuie shimbata cartela sim ca nu e compatibila cu 4g de la ei. Mentionez ca exact din cauza asta simul a fost schimbat înainte cu 8 luni.

  Răspunde
  • Intr-adevar la doar 3Euro/abonament nici macar nu mai conteaza daca ai semnal sau nu….bine ca ai prins “MEGA” oferta… :))

   Răspunde
 2. Mi-au facut probleme cu abonamentul de internet 4g si pe 6 mai le-am trimis cererea de reziliere si pana acum nu am primit nimic de la ei. Ce pot face?

  Răspunde
 3. Sunt neseriosi rau de tot, am doua abonamente la ei si am vrut sa le inchei pentru ca nu am semnal dar au zis ca trebuie sa achit lunile de abonament ramase. Ce as putea face? Multumesc.

  Răspunde
 4. Sunt neseriosi rau de tot, am doua abonamente la ei si am vrut sa le inchei pentru ca nu am semnal dar au zis ca trebuie sa achit lunile de abonament ramase. Ce as putea face? Multumesc.

  Răspunde

Lasă un comentariu