Digi Mobil a lansat acum telefoanele sub brand propriu dar din pacate vin tot “nema semnal”..în mai multe zone

Avem vesti excelente pentru fanii DigiMobil care sunt adeptii achizitionarii smartphone-urilor achizitionate in sistem de rate “nema dobanda”.

Celebrul operator telecom si-a lansat acum primele telefoane sub brand propriu iar terminalele se intituleaza astfel: Digi C1, Digi K1 si Digi R1.

Toate cele trei terminale sunt similare ca design iar diferentele majore intervin doar la nivel de specificatii hardware si implicit la preturile de comercializare.

Dupa cum ati intuit deja, modelul Digi C1 este extrem de modest ca specificatii hardware si poate fi achizitionat la “doar” 349 de lei “la liber” iar specificatiile complete sunt urmatoarele:

Smartphone-ul Digi R1 sta ceva mai bine pe partea de specificatii hardware si poate fi achizitionat la “doar” 499 de lei iar specificatiile complete le puteti vizualiza mai jos.

Desigur ca smartphone-ul Digi K1 este cel mai “potent” model din portofoliul propriu al celebrului operator telecom iar terminalul poate fi achizitionat la “doar” 1.099 de lei.

Asadar avem de-a face cu niste terminale rebranduite pe care inestimabilul operator le comercializeaza cu adaosuri extrem de consistente dar din pacate noile terminale DiGi se pare ca vin tot cu “nema semnal”.

Lipsa de semnal in marile orase este principalul motiv pentru care abonatii reziliaza contractele cu inestimabilul operator iar majoritatea clientilor sunt nemultumiti de calitatea serviciilor oferite.

Cert este faptul ca va puteti rezilia contractele oricand si fara costuri suplimentare daca urmati procedura disponibila pe blog iar pentru detalii accesati acest link.

15
Adaugă comentariul tău ceva mai jos

  Subscribe  
Notify of
Alex

Eu după a 19 ani am reziliat contractul cu inestimabilul Vodafone, din cauza lipsa de semnal la Oradea in anumite zone, care nici dupa nenumerate de sesizari nu au facut nimica.Am păstrat numarul cu prepay, si culmea dupa ce am portat numarul la Digi, cu care am semnal și unde Vodafone nu avea, am primit un mesaj de la Vodcafone ca cica trebuie shimbata cartela sim ca nu e compatibila cu 4g de la ei. Mentionez ca exact din cauza asta simul a fost schimbat înainte cu 8 luni.

Iulian Radu

Mi-au facut probleme cu abonamentul de internet 4g si pe 6 mai le-am trimis cererea de reziliere si pana acum nu am primit nimic de la ei. Ce pot face?

BYTZA

Stai linistit pt ca iti vor procesa cererea de reziliere in termenul legal iar acesta este in cuantum de 30 de zile de la data receptionarii acesteia. Poti sa depui o reclamatie la ANPC daca intampini ostilitate din partea inestimabilului operator. Succes! https://ithot.ro/reziliere-contract-rds-rcs-digi-mobil-nema-semnal-dobanda/

Pavel Tardea

Chiar ca sunt slabi pe semnal dar au cele mai bune preturi desi am vazut ca le-au mai scumpit putin.

BYTZA

Intr-adevar la doar 3Euro/abonament nici macar nu mai conteaza daca ai semnal sau nu….bine ca ai prins “MEGA” oferta… :))

Dragos Voica

Am luat si eu un galaxy s8 in rate prin ei si am avut numai probleme cu el. Cum pot sa renunt la contract?

BYTZA

Poti rezilia fara probleme contractul daca urmezi procedura prezentata in acest articol https://ithot.ro/abonatii-rcs-rds-pot-rezilia-contractele-online/
Vei fi nevoit sa achiti doar contravaloarea ultimei luni in care ai beneficiat de abonament + diferenta pt terminalul achizitionat. Succes!

Ravan Badescu

Sunt neseriosi rau de tot, am doua abonamente la ei si am vrut sa le inchei pentru ca nu am semnal dar au zis ca trebuie sa achit lunile de abonament ramase. Ce as putea face? Multumesc.

BYTZA

Nu lua in calcul aberatiile pe care le emite operatorul deoarece poti rezilia fara probleme contractul daca urmezi procedura prezentata in acest articol https://ithot.ro/abonatii-rcs-rds-pot-rezilia-contractele-online/
Nu ezita sa apelezi la ajutorul celor de la ANPC daca este cazul. Succes!

Liviu Stroe

Astia sunt mai rau ca aia de la allview, lanseaza in 2019 telefoane care au fost la moda acum 5-6 ani.

BYTZA

Speram ca sunt doar simple rautacisme… :))

Pavel Tardea

Chiar ca sunt slabi pe semnal dar au cele mai bune preturi desi am vazut ca le-au mai scumpit putin.

Liviu Stroe

Astia sunt mai rau ca aia de la allview, lanseaza in 2019 telefoane care au fost la moda acum 5-6 ani.

Ravan Badescu

Sunt neseriosi rau de tot, am doua abonamente la ei si am vrut sa le inchei pentru ca nu am semnal dar au zis ca trebuie sa achit lunile de abonament ramase. Ce as putea face? Multumesc.