Activare internet 3G / 4G Digi Mobil – RCS & RDS!

Daca sunteti fericitul posesor al unui abonament de la Digi Mobil si al unui smartphone care refuza sa se conecteze la internet prin intermediul retelei 3G/4G, atunci va trebui sa parcurgeti acest articol pt a efectua setarile necesare. Activare internet

In randurile de mai jos o sa va prezentam cativa pasi simpli care trebuie urmati pt a avea acces la internet prin intermediul retelei 3G/4G oferite de catre Digi Mobil.

Asadar haideti sa purcedem prezentand pe intelesul tuturor setarile care trebuiesc facute:

  1. navigati in meniu la “Setari” si activati “Date mobile” sau “Retele mobile” – denumirea difera in functie de smartphone-ul utilizat.
  2. tot in meniul “Setari” accesati sectiunea “Partajare Internet & Retele” iar apoi accesati sectiunea de “Retele mobile
  3. acum mergeti “Puncte de acces” si dati clic pe “APN nou” iar la “Nume” treceti “Digi Mobil si la “APN” treceti “internet” – exact asa cu litere mici
  4. in ultimul pas nu trebuie decat sa dati “Salvare” la setarile facute anterior

Posesorii de cartele pre-pay Digi Mobil vor trebui sa urmeze aceeasi pasi dar la APN vor trebui sa treaca “prepaid“.

Acum ca am incheiat cu setarile va invit sa verificati daca este activa conexiunea la internet folosind browser-ul preinstalat pe smartphone-ul pe care il detineti.

Nu trebuie decat sa tastatinumele blogului nostru ithot.ro si sa dati click pe butonul Start sau Acces iar ulterior se va conecta instant, putand vizualiza cele mai noi stiri din internet si tehnologie.

Am decis sa publicam acest articol ca urmare a numarului mare de solicitari pe care le-a primit pe aceasta tema, iar daca va fost de folos articolul, nu ezitati sa-i dati un share pt a ajunge la majoritatea abonatilor care se confrunta cu aceasta problema de conectare si nu stiu cum sa o remedieze.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la aceste setari sau la aplicarea acestora pt un model anume de smartphone, va putem oferii suportul de care aveti nevoie prin intermediul sectiunii de comentarii.

rcs-rds-4

In cazul in care constatati faptul ca nu aveti semnal si doriti sa reziliati contractul cu inestimabilul operator, va invitam sa vizualizati procedura care trebuie urmata accesand acest link.

Nu uitati sa parcurgeti si sectiunea de comentarii iar daca aveti nelamuriri va putem raspunde cu mare drag. Activare internet Activare internet Activare internet Activare internet Activare internet Activare internet Activare internet Activare internet Activare internet Activare internet.