Blog ITHOT.RO

DiGi Mobil – Campion la portabilitate dar “suferă” la semnal aka acoperire

DiGi Mobil a anuntat, atat pe feisbuc cat si pe site-ul acestora, faptul ca sunt lideri la capitolul portabilitate de aproximativ 11 ani.

Inestimabilul operator are 1.933.960 de numere de telefonie mobilă portate în cei 11 ani de activitate si astfel se menține ca principală destinație de portare.

În aceasta perioada, rețeaua fixă a atras peste 253.000 de numere, fiind operatorul preferat pentru portare de catre utilizatorii acestor servicii.

Per total, 2.186.998 de numere de telefonie fixă și mobilă au sosit prin portare in “ograda” celor de la GiGi, asadar si-a rupt pe genunchi concurenta.

Oficialii inestimabilului operator sunt extrem de amuzanti in majoritatea declaratiilor pe care le fac dat fiind faptul ca realitatea din teren este cu totul alta iar abonatii confirma acest aspect.
”Rezultatele obținute de Digi Mobil se bazează pe investiția constantă în creșterea acoperirii rețelelor, pe adoptarea timpurie a celor mai inovatoare tehnologii și pe crearea de oferte atractive și accesibile tuturor categoriilor de clienți. În prezent, rețeaua noastră 3G acoperă 99,5% din populația României și rețeaua 4G, 75% din populație. În vară, am lansat serviciile comerciale în rețeaua 5G, păstrând abonamentele la aceleași prețuri (2 EUR, 3 EUR, 5 EUR/ lună cu TVA inclusă) și adăugând noi facilități pentru serviciile de date mobile. Telefoanele marcă proprie au ajuns deja la a doua generație – Digi C2, Digi R2 și Digi K2 – și se bucură de un real succes de piață. Toate aceste evoluții au făcut din Digi Mobil un competitor dinamic și atractiv. Le mulțumim clienților și partenerilor noștri pentru încrederea arătată și pentru că au ales conectivitatea nelimitată marca Digi!”, a declarat Valentin Popoviciu care este Vicepreședintele Consiliului de Administrație al Grupului Digi.

Asadar inestimabilul operator se autofelicita pentru “performanta” reusita dar omite sa precizeze ca majoritate abonatilor reclama calitatea slaba a serviciilor oferite iar reclamatiile la ANPC curg pe banda rulanta.

Bineinteles ca si abonatii si-au exprimat nemultumirile in comentarii pe feisbuc, la postarea respectiva dar din pacate comentariile acestora au fost “filtrate” rapid de catre echipa celor de la GiGi Mobil.

Asadar daca sunteti nemultumiti de serviciile acestora nu uitati faptul ca va puteti rezilia contractele oricand si fara costuri suplimentare iar procedura completa este disponibila pe blog, in sectiunea de “Tepe Online & Offline“.

Voi sunteti multumiti de serviciile acestora? Cum stati cu semnalul 4G/LTE aka 5G?

(via)

10 comentarii la „DiGi Mobil – Campion la portabilitate dar “suferă” la semnal aka acoperire”

 1. Eu am digi de cand au aparut. Sunt multe zone cu semnal prost sau defel. Dar e bine pentru pretul platit. Mentionez ca ma invart in Arad si pe langa, si semnalul e spre 0 in Real. In rest… numai de bine.

  Răspunde
  • Vor continua cu abuzurile atata timp cat sunt protejati de catre institutiile Statului Roman dar sa speram ca se vor mai schimba lucrurile pe viitor.
   Iti dai seama ca merg la intimidare si profita din plin de “naivitatea” abonatilor care tac si suporta toate aceste mizerii.
   Poti rezilia fara probleme contractul daca urmezi procedura prezentata in acest articol https://ithot.ro/abonatii-rcs-rds-pot-rezilia-contractele-online/
   Nu ezita sa apelezi la ajutorul celor de la ANPC daca este cazul. Asteptam detalii. Succes!

   Răspunde
 2. Am facut si eu prostia sa ma portez la digi si acum trebuie sa ies in curte daca vreau sa vorbesc la telefon. Am vorbit telefonic cu ei si degeaba. Pot sa ma mut inapoi la orange?

  Răspunde

Lasă un comentariu