Samsung Galaxy S10 poate fi admirat în primele imagini de presă și acesta adoptă un design extrem de atractiv

Cei de la Samsung isi vor lansa curand noile flagship-uri iar terminalele pot fi admirate acum in primele imagini de presa.

Noile smartphone-uri Samsung vor fi disponibile in trei configuratii iar acestea se intituleaza astfel: Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10e iar toate sunt aproape identice ca design si diferentele majore intervin la nivel de specificatii hardware.

Noile flagship-uri ale celor de la Samsung dispun de noile procesoare Octa-Core Qualcomm Snapdragon 855, fabricate pe tehnologia de 7nm iar acestea sunt secondate de catre 6GB de memorie RAM, 10GB de memorie RAM si respectiv 12GB spatiu de stocare intern iar spatiul de stocare intern va fi de 128/256 de GB si respectiv 512 GB(UFS 2.1).

Camera foto principala este tripla si va dispune de 12MP(f1.5/2.4) + 13MP(f1.9) + 16MP(f2.4), va fi dotata cu senzori Sony, OIS, PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara va fi duala si dispune de 12MP + 5MP(doar pentru modelul Galaxy S10+).

Cele patru configuratii de Samsung Galaxy S10 vor fi echipate cu display-uri S-AMOLED Infinity iar acestea masoara 5.99inci/6.4inci in diagonala(in functie de model), vor rula la rezolutie QuadHD si vor fi protejate cu sticla Corning Gorilla Glass 6.

Carcasele noilor flagship-uri Samsung este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalele poseda certificarea IP68, asadar rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Toate configuratiile de Galaxy S10 vor fi disponibile atat in varianta single-sim, cat si in variante dual-sim iar toate vor fi compatibile 4G/VoLTE si vor dispune de: Wi-Fi 802.11ac (2.4 si 5GHz), VHT80 MU-MIMO, Bluetooth v5.0 LE, GPS cu GLONASS, NFC si MST iar terminalele vor fi echipatw cu port USB Type-C3.1, scanner pentru iris si senzorii de amprente vor fi inclusi in display.

Noile flagship-uri ale celor de la Samsung sunt echipate(in functie de model) cu baterii de 3.100mAh/3.400mAh/4.100mAh care dispun de tehnologiile fast charging si wireless charging iar terminalele vor rula cea mai recenta versiune de android, in speta 9.0 Pie.

Noile flagship-uri ale celor de la Samsung vor fi lansate in cadrul evenimentului Mobile World Congress 2019 viitor iar terminalele vor fi disponibile spre comercializare in mai multe variante de culoare si preturile vor varia intre 950 si 1.250 de dolari in functie de varianta aleasa.

Va reamintim si faptul ca noul flagship al celor de la Xiaomi poate fi admirat acum in primele imagini reale iar pentru detalii accesati acest link.

(Via)

Lasă un comentariu