ithot.ro Web analytics

Reziliere contract cu UPC România!

Datorita numarului mare de solicitari pe care le-am receptionat din partea voastra am decis sa va prezentam si procedura prin intermediul careia se pot rezilia contractele cu inestimabilul operator UPC Romania.

Reziliere-contract-UPC-5

La finalul acestui articol regastiti si procedurile care trebuiesc urmate pentru a rezilia contractele cu Vodafone, Digi MobilTelekom si Orange. Nu uitati sa parcurgeti si sectiunea de comentarii iar daca aveti nelamuriri va pot raspunde cu mare drag.

Reziliere-contract-UPC-1

Revenind la subiect trebuie sa va spun din start faptul ca am fost placut surprins de modul in care au gestionat speta cei de la UPC iar in randurile de mai jos o sa va detaliez pasii care trebuie urmati pentru a rezilia contractele fara probleme.

In prima faza am luat legatura telefonic cu operatorul prin intermediul numarului de la relatii clienti(031.1000.872) si i-am solicitat sa imi comunice modul in care pot rezilia contractul pe care il detin(televiziune + internet).

Ulterior am fost redirectionat catre o doamna extrem de amabila care mi-a spus foarte clar faptul ca va trebui sa le trimit cererea de reziliere + copie CI si ca exista 2 variante:

 1. sa le transmit cererea de reziliere prin intermediul formularului de contact prezent pe site-ul acestora si disponibil aici;
 2. sa depun cererea de rezililere intr-un punct de prezenta al acestora.

Fiind in “ERA” tehnologiei bineinteles ca am optat pentru prima varianta si le-am trimis documentele solicitate in data de 2 septembrie 2016.

Reziliere-contract-UPC-4

Pentru cei care sunt in “pana de idei” si nu stiu cum sa formuleze o cerere de reziliere, le recomand sa descarce modelul disponibil aici.

Ulterior va recomand sa scanati cele 2 documente(cererea de reziliere + copie CI) in format PDF pentru a le putea incarca rapid pe site-ul UPC.

In data de 26 septembrie 2016 am fost contactat de catre un operator UPC care mi-a comunicat faptul ca au procesat cererea de reziliere iar acum va trebui sa le returnez cat mai curand tot echipamentul pe care il am in custodie.

Reziliere-contract-UPC-2

Ieri m-am conformat, fiind un abonat model, si le-am returnat aparatura in punctul de prezenta din apropierea locuintei mele si am achitat contravaloarea ultimei luni de abonament.

Am ramas surprins de operativitatea angajatului respectiv, fiind obisnuit cu nebunia din punctele de prezenta ale celor de la RDS & RCS, ma gandeam ca la fel o sa patesc si la UPC, dar uite ca se poate lucra si intr-un mod mult mai organizat.

Atmosfera din showroom-ul UPC era destul de relaxata iar in fata mea mai erau doar 3 clienti/abonati.

Mi-a venit randul in maxim 15 minute iar consilierul respectiv a fost extrem de operativ si in maxim 7-8 minute am scapat “teafar si nevatamat” din punctul de prezenta.

Sincer tind sa cred ca am fost un abonat norocos deoarece am primit de la zeci de cititori multe nemultumiri legate de acest inestimabil operator.

Daca voi intampinati probleme cu UPC atunci puteti detalia speta in sectiunea de comentarii si incerc sa va ajut, asa cum am facut-o si pana acum.

Trebuie sa mentionez si faptul ca in cazul in care sunteti persoane fizice iar cei de la UPC refuza sa va rezilieze contractele din varii motive, puteti sa apelati la ajutorul celor de la ANPC.

Reclamatia se poate depune online prin intermediul acestui link si va recomand sa detaliati cat mai bine speta(bineinteles ca va trebui sa atasati si toate documentele de care dispuneti).

Va recomandam sa parcurgeti si articolele de mai jos in care sunt prezentate procedurile prin intermediul carora puteti rezilia contractele cu Vodafone, Digi Mobil, Telekom si Orange.

vodafone-taxe-rezilere-abuzive

 • Va invitam sa vizualizati si procedura prin intermediul careia puteti rezilia contractul cu Digi Mobil accesand acest link.

Digi-Mobil-Reziliere-contract

Rezilere-Telekom

Reziliere-contact-Orange-Romania-3

Avem rugamintea sa dati share pe facebook acestor articole pentru a ajunge la cati mai multi compatrioti, care se afla intr-o situatie similara si nu stiu cum sa reactioneze.

 • BYTZA

  Salut,
  Poti rezilia fara probleme contractul daca urmezi procedura prezentata in acest articol. Nu are sens sa acumulezi restante inutile. Succes!

 • BYTZA

  Salut,
  Iti recomand sa depui cat mai curand o reclamatie la ANPC iar in functie de raspunsul acestora va trebui sa actionezi in consecinta. Cu placere!

 • BYTZA

  Salut,
  Poti rezilia fara probleme contractul daca urmezi procedura prezentata in acest articol iar daca este cazul, nu ezita sa apelezi la ANPC. Succes!

 • florin

  Am incheiat contract cu UPC pe 2 ani, au trecut 10 luni. Am urmat procedura descrisa mai sus si mi-au cerut taxa de reziliere de aprox 25o lei, aproximativ abonamentul pe inca 2 luni. Intrebarea mea e simpla: le platesc sau nu? 🙂

  • BYTZA

   Daca nu te deranjeaza taxa respectiva poti sa o achiti fara probleme dar este “usor” abuziva si iti recomand sa depui o reclamatie la ANPC pe aceasta tema. Pentru mai multe detalii acceseaza acest link si nu uita sa parcurgi sectiunea de comentarii. Asteptam detalii. Succes!

 • George

  Voi rezilia si eu contractul curand cu upc pentru ca platesc foarte mult pentru un internet foarte prost. Vreau sa trec la RDS si nu stiu daca se merita.

  • BYTZA

   Intr-adevar asa este …… pe partea de internet fix cei de la RDS fac “legea” cu Fiberlink, asadar merita din plin “deranjul”.
   Asteptam detalii.
   Succes!

 • Maria Toader

  La fix am gasit articolul asta tocmai cand trebuie sa renunt si eu la upc pentru ca sunt neseriosi rau de tot. Problema este ca eu am un router de la ei care mi-a fost furat si acum vreau sa vad ce zic.

  • BYTZA

   Ma bucur pentru ca informatiile noastre iti sunt de folos.
   Iti recomand sa le comunici faptul ca ai fost deposedat de acel router si cel mai probabil te vor pune sa achiti contravaloarea acestuia.
   Stai linistita ca nu va fi vorba de vre-o suma consistenta tinand cont de calitatea indoielnica aechipamentului pe care il ofera in custodie cei de la UPC.
   Succes!

 • Andrei Badea

  Am patit-o si eu cu UPC de cateva luni incerc sa scap de ei si nu pot, cica trebuie sa achit tot abonamnetul pana la final. ce sa fac?

  • BYTZA

   Nu lua in calcul aberatiile pe care le emite operatorul deoarece sunt menite sa te descurajeze.
   Poti rezilia fara probleme contractul daca urmezi procedura prezentata in acest articol.
   Vei fi nevoit sa achiti doar contravaloarea ultimei luni de abonament.
   Asteptam detalii.
   Succes!

   • Vaipan Cristina

    Esti sigur ca trebuie achitata doar contravaloarea ultimei luni de abonament? Si eu am aceeasi problema ca cel de mai sus si dat fiind faptul ca am contract pana in 2018, cei de la UPC mi-au spus ca trebuie sa achit fiecare luna pana la finalizarea contractului, asta fiind singura modalitate de a-l putea rezilia. Ceea ce e enorm. Sincer nu stiu ce sa mai fac, am incercat cu transferuri si inclusiv ”mutat” in zona in care ei nu aveau raza de acoperire si tot nu a functionat. Iar eu sunt presata de timp si de bani :))
    Multumesc anticipat!

    • BYTZA

     Bineinteles, asta in cazul in care nu vrei sa achiti un serviciu de care nu beneficiezi.
     Asadar urmeaza procedura prezentata in acest articol iar daca intampini ostilitate din partea operatorului nu ezita sa apelezi la ANPC.
     Asteptam detalii cu privire la evolutia acestei spete.
     Succes!

     • Vaipan Cristina

      Multumesc mult!

     • BYTZA

      Cu mare placere!