Home Noutăți Orange a picat în mai multe orașe…..

Orange a picat în mai multe orașe…..

by BYTZA

Abonatii Orange au sesizat aseara faptul ca reteaua inestimabilului operator intampina grave probleme de ordin tehnic.

Practic o mare parte dintre abonati nu au putut utiliza serviciile acestora iar nemultumirile clientilor nu au intarziat sa apara pe pagina de feisbuc a celor de la Orange.

Din pacate probleme sunt de la ora 17.00 (eu am avut datele mobile nefunctionale 30 min). La 17.33 au redevenit functionale, dar au început probleme la voce, nu puteam suna, aparea mesaj „neînregistrat in retea”. Normal ar fi sa se anunte atunci când încep problemele, nu cand sunt aproape soluționate, sa stim si noi. Eu am gasit conexiune wi-fi si am sesizat la 17.10 prin contul Orange ca sunt probleme cu reteaua, dar acolo se răspunde extrem de greu…”, este comentariul postat de catre Andreea la postarea de pe feisbuc a celor de la Orange.

Am stat 31 de minute în așteptare și am închis. Orange dacă nu merge internetul de ce scrieți doar pe Facebook ca aveți defecțiune, cum pot sa vad dacă nu am internet. Nu mai bine trimiteți un sms și scăpați și de AHT-ul mărit astazi și de NCS-ul cu 2 puncte mai mic pentru o perioada lunga. A dreq comunicarea asta cu clienții…e greu”, a comentat Florin la aceeași postare a Orange.

Mai jos regasiti si postarea initiala a celor de la Orange iar aceasta a strans o multime de reactii acide in doar cateva 0re de la postare.

Pentru moment unii dintre clienți întâmpină dificultăți în accesarea serviciilor noastre. Tehnicienii noștri lucrează deja la remedierea situației în cel mai scurt timp. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru neplăcerile create.

Vă ținem la curent pe măsură ce avem noutăți.

Update: serviciile Orange funcționează acum în parametri normali. Recomandăm să dați un restart telefonului dacă întâmpinați în continuare dificultăți.

Mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

Asadar au intampinat probleme cateva mii de abonati din mai multe orase ale tarii si inclusiv din Bucuresti iar problemele au fost remediate dupa aproximativ 4 ore.

Nu uitati nici de faptul ca abonamentele Orange cu internet 4G și router ascund “surprize” neplăcute iar pentru detalii accesati acest link.

Router Orange probleme ithot ro 3

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Doc

Nu numai în țară a picat,un prieten sa chinuit să mă sune o zi din Anglia cu o cartelă de Orenge.

Geroge Rizea

Ar trebui sa-i reclamam in masa la ancom si anpc ca sa nu se mai intample prea curand situatii de genul asta. Mai am 6 luni de contract si dupa vreau sa ma mut la telekom.

Visan Dumitru

M-am pacalit si eu cu abonamentul de internet cu router si as vrea sa renunt la el pentru ca nu am semnal stabil. Am vre-o sansa sa scap de ei? Multumesc.

Ionut Popa

Pe la 17:30 am vazut ca nu pot sa apelez pe nimeni si nici macar la relatii clienti nu am putut sa vorbesc, asa ca isi bate joc de noi Orange. Sunt clientul lor de peste 20 de ani dar cred ca o sa ma portez pana la urma pentru ca nu mai sunt cum au fost.