Telekom revine în “forță” pe piață cu noile abonamente dar nu reușeste să țină pasul cu restul operatorilor

Cei de la Telekom le-au promis abonatilor faptul ca pe data de 8 mai 2017 se vor “reinventa” si astfel vor reusi sa revina in forta pe piata de profil.

Bineinteles ca nici de aceasta data nu si-au respectat promisiunea iar atat pe data de 8 mai, cat si pe 9 mai site-ul acestora nu a putut fi accesat.

Bineinteles ca nici astazi nu este usor sa-l accesezi deoarece se incarca extrem de greu iar daca ai norocul sa-l poti vizualiza, atunci vei fi “intampinat” cu diverese erori.

Dupa cateva incercari esuate am reusit sa aflam detaliile complete cu privire la noile abonamente prin intermediul carora cei de la Telekom vor sa revina in forta pe piata.

Asadar noile abonamentele Telekom sunt ceva mai atractive fata de cele anterioare dar totusi nu cred ca vor reusi sa-i pastreze pe “linia de plutire”.

Cel mai ieftin abonament pleaca de la 6 Euro si beneficiaza de doar 3 GB de trafic date la viteze 4G iar cel mai scump abonament ajunge la 25 de Euro si ofera doar 6 GB de trafic date.

Asadar si-au scos din portofoliul acestora abonamentele mai scumpe deoarece probabil ca nu prezentau suficient interes pentru majoritatea clientilor.

Bineinteles ca si-au actualizat si oferta de telefoane iar pretul acestora este extrem de “piperat” si abia la cel mai scump abonament devin ceva mai interesante.

In imaginea de mai jos va prezentam pretul de achizitionare pentru aceleasi terminale dar prin intermediul abonamentului cel mai piperat, in speta cel a carui valoare este de 25 Euro.

Asa cum am mai mentionat si anterior nu va recomandam sa va achizitionati terminale prin intermediul operatorilor de telefonie mobila, mai ales acum cand sunt disponibile pe piata o multime de variante mult mai atractive.

Ceva mai atractive sunt ofertele disponibile la noile cartele pre-pay iar detaliile complete sunt disponibile in imaginea de mai sus.

Dupa cum puteti vedea, Telekom si-a actualizat si oferta pe partea de televiziune digitala si internet fix dar pe acest segment cei de la RDS & RCS exceleaza si nu le “ofera” prea multe sanse de reusita.

Sincer nu credem ca Telekom va mai rezista foarte mult pe piata din Romania dat fiind faptul ca serviciile pe care le ofera sunt de slaba calitate iar DigiMobil le-a “subtilizat” o mare parte dintre clienti.

Acum ramane de vazut cat va dura pana cand informatiile aparute deja in presa se vor concretiza si conform carora “Telekom va pleca din România iar activele acestora vor fi preluate de către Orange și celebrul RCS&RDS” iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Va reamintim si faptul ca regasiti pe blog procedurile care trebuiesc urmate pentru a rezilia contractele cu TelekomVodafone, Orange, RDS & RCS si UPC iar pentru detalii accesati acest link. Nu uitati sa parcurgeti si sectiunea de comentarii aferente acestor articole iar daca aveti nelamuriri va pot raspunde cu mare drag.

Via: telekom.ro

Lasă un comentariu