Orange mărește tarifele

Clientii Orange care detin abonamentele de baza sunt asaltati in aceasta perioada cu mesaje din partea inestimabilului operator si sunt anuntati asupra faptului ca vor fi majorate tarifele pentru abonamentele pe care le poseda.

Vizati sunt clientii care detin abonamentele de baza, a caror valoare este de 5 Euro/abonament iar tarifele vor fi majorate cu 2 Euro/abonament, asadar “noile” abonamente vor ajunge la 7 Euro, incepand de luna viitoare.

Mai jos regasiti si SMS-ul pe care l-au receptionat clientii Orange:

„Salut! Începând cu data de 01.11.2019 vei beneficia de noul pachet Orange Me Start 7 cu nelim minute şi SMS în reţea, nelimitat minute şi SMS naţionale, 100 minute internaţional şi 50 GB net la doar 7 EUR/lună (cu TVA). Dacă nu eşti de acord cu această modificare, poţi solicita în magazine sau la Serviciul Clienţi, în 30 de zile de la primirea acestui SMS, denunţarea unilaterală a contractului pentru acest număr, fără penalităţi. În cazul în care nu vom primi niciun răspuns în acest termen, vom considera că ai acceptat noua ofertă”

Practic aceasta schimbare functioneaza pe sistemul “Vreinu vrei, bea Grigore aghiasmă“, asadar comportamentul abuziv al inestimabilui operator continua si mizeaza din plin pe naivitatea abonatilor care tac si suporta toate aceste mizerii.

Bineinteles ca Orange a vrut sa “mascheze” aceasta schimbare de plan tarifar introducand un nou pachet de servicii iar acesta poarta numele de Orange Me Start 7.

Majoritatea abonatilor nu au fost de acord cu schimbarea de plan tarifar iar in acest sens au depus o multime de reclamatii la ANPC pe aceasta tema extrem de spinoasa si cu siguranta vor curge amenzi pe banda rulanta.

Intre timp oficialii Orange au declarat ca:

„Mesajul semnalat face parte dintr-o campanie punctuală de repoziţionare, adresată clienţilor cu pachete de servicii mobile care nu mai fac parte din actuala ofertă comercială. Noile abonamente propuse clienţilor Orange vizaţi de această campanie oferă beneficii superioare, care răspund mai bine nevoilor de comunicare actuale. Fiind vorba despre o campanie comercială adresată doar anumitor categorii de clienţi, aceasta nu se regăseşte pe site-ul orange.ro, clienţii vizaţi fiind informaţi punctual prin alte metode de comunicare.”

Practic inestimabilul operator ne spuna ca le face o adevarata “favoare” clientilor introducand noul pachet de servicii desi lucrurile nu stau chiar asa, in conditiile in care inestimabilul operator schimba regulile in timpul jocului.

Din pacate sunt mii de clienti in aceasta situatie si nu stiu cum sa reactioneze fiind pusi in fata faptului implinit iar noi venim in sprijinul acestora si le recomandam tuturor sa rezilieze contractele.

Desigur ca inestimabilul operator este nevoit sa rezilieze pe cale amiabila contractele abonatilor “rebeli”, care nu sunt de acord cu majorarea de planuri tarifare iar astfel clientii isi pot rezilia fara probleme contractele existente.

Asadar va puteti rezilia contractele fara costuri suplimentare daca veti actiona rapid iar procedura completa este disponibila pe blog, in sectiunea de “Tepe online & offline“.

10 comentarii la „Orange mărește tarifele”

 1. Buna ziua,tatal meu a fost sa reincarce o cartela Orange dar a plecat cu 2 abonament de acolo,unul de 7 eur si unul cu 8 eur.Cum as putea rezilia acele abonamente?El neintelegam ca defapt ii face abonament.

  Răspunde
 2. Ma tot dispera astia de la telekom cu taxe de reziliere si nu stiu ce pot sa fac? Am mutat numarul la Vodafone si mai aveam 6 luni de contract. Multumesc.

  Răspunde
 3. Asa am patit si eu dar am facut plangere la ANPC si dupa m-au sunat sa imi spuna ca pot pastra abonamentul de 5 euro pana cand expira contractul.

  Răspunde
 4. Eu mi-am reziliat abonamentul de 5 Euro după un ce am primit un mesaj ca acesta.E o mare măgărie .Am sunat la 300 int 520 și am fost preluat de un operator cu care am discutat rezilierea .Am refuzat orice altă ofertă din partea lor.Iar contractul a fost reziliat. Atenție cereți neapărat un Nr de înregistrare a cererii .Am primit imediat un email de la Orange cu acceptul rezilierii contractului și condițiile.Eu am preferat să trec pe cartelă preplătită . Neapărat să printați email ulpe hârtie , așa aveți o dovadă scrisă a rezilierii contractului, dacă fac figuri.

  Răspunde

Lasă un comentariu