10 comentarii la „Mare atenție la roaming involuntar în apropierea granițelor țării noastre”

 1. Ma cert cu telekom de 2 luni pe tema asta si pana la urma au stornat jumatate din factura pentru ca aveam dreptate. Acum am depus cerere de reziliere pe 15 si nu am un raspuns de la ei. Ce ma sfatuiti sa fac? multumesc frumos

  Răspunde
 2. Da-i incolo ca pe mine nu m-au anuntat ca imi baga costuri suplimentare si m-am trezit cu o factura de 1480 de lei. Cum pot sa renunt la contractul cu Vodafone?

  Răspunde
 3. Si eu m-am pacalit acum doi ani dar acum sunt atent cand stiu ca pot sa o comit iarasi. La Rds pot sa renunt la contract pentru ca nu am semnal in zona mea?

  Răspunde
 4. Magarii de la Vodafone mi-au facturat 1.235 de lei pe roaming desi eram in tara dar pana am vazut costul suplimentar si factura nu am stiut ce se intampla. Pot sa reziliez contractul daca mai am 11 luni de abonament? Multumesc.

  Răspunde
 5. Pe mine m-au taxat cu 750 de lei cand eram in apropiere de vama si acum ma hartuieste o firma de recuperari ca am de achita aproape dublu. Mai pot face ceva?

  Răspunde
  • Naivitatea se plateste si uneori destul de scump……din pacate nu ai ce face decat sa achiti debitul restant. Era ideal sa rezolvi pe cale amiabila speta la momentul respectiv.

   Răspunde

Lasă un comentariu