YOXO are sistemul de plăti picat și serviciile blocate

Un cititor ne-a semnalat faptul ca intampina probleme cu mai multe abonamente YOXO, desi platile sunt efectuate la zi. Ulterior am aflat ca sistemul de plati pt abonamentele YOXO este la pamant, si platile abonatilor nu au fost alocate pe conturile fiecaruia, asa cum era normal.

Practic, abonatii si-au achitat abonamentele pana la data scadenta, si au avut surpriza neplacuta sa afle ca au serviciile suspendate, chiar acum inainte de Craciun. Probabil ca asa au decis cei de la Orange sa isi surprinda abonatii, cu un mic „cadou” de Sarbatori.

Culmea este ca toti clientii au receptionat acelasi mesaj cliseic, pe care il regasiti mai jos, desi abonatii aveau platile efectuate la timp.

Plata pentru abonamentul tau Orange Yoxo a esuat. Timp de 48 de ore vei fi in perioada de gratie, timp in care ai acces la resursele tale din abonament, exceptand serviciile de roaming in zona SEE. Plateste factura in aplicatie, in urmatoarele 48 de ore, pentru a evita suspendarea.

Aiurea este ca dupa receptionarea acestui mesaj, cititorul a constatat faptul ca are toate serviciile suspendate, atat de serviciile de internet 4G/LTE, cat si serviciile de voce. Asadar clientii au ramas cu buza umflata, practic, si f…., si cu banii luati din cont :))

Un alt aspect deranjant cu privire la acest tip de abonament este faptul ca nu exista un numar gratuit, sau cu tarif normal, la care abonatii pot sa faca sesizari atunci cand exista probleme de acest gen. Abonatii pot sa apeleze doar un numar cu suprataxa, in speta este vorba de 300, si sunt taxati cu „doar” 0.55Euro/apel. Asadar avem de-a face, cu o mare bataie de joc la adresa abonatilor, si va recomandam sa apelati cu incredere la ajutorul celor de la ANPC, atunci cand sunteti supusi unor asemenea abuzuri.

De mentionat si faptul ca Yoxo are un sistem propriu de chat prin care abonatii pot semnala problemele intampinate dar culmea este ca nu raspunde nimeni la mesajele transmise, de mai bine de 24 de ore.

Asadar YOXO nu este altceva decat o mare teapa marca Orange, si doar abonatii sunt cei care au de suferit de pe urma acestor abuzuri grosolane. Detaliile complete cu privire la acest tip de abonament, sunt disponibile pe blog, in sectiunea de „Țepe Online & Offline„.

Lasă un comentariu