Telekom majorează iarăși tarifele…

Telekom continua sa isi bata joc de abonati iar de aceasta data au decis sa majoreze iarasi tarifele tuturor abonamentelor de telefonie mobila si ale serviciilor fixe pe care le ofera(ine speta este vorba despre: internet, TV şi voce).

Asadar inestimabilul operator incearca sa-i jecmaneasca pe abonati prin intermediul acestei “inginerii financiare”, desi se afla in plin scandal cu Discovery Romania iar abonatii au o groaza de nemultumiri pe aceasta tema.

Tarifele vor fi majorate incepand cu data de 1 martie 2020 iar mai jos regasiti comunicatul de presa al celor de la Telekom.

În contextul creşterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicaţii, precum şi pentru a asigura în continuare viabilitatea economică, compania Telekom Romania este nevoită să modifice condiţiile de furnizare a serviciilor de comunicaţii electronice şi să majoreze o parte din tarifele serviciilor de comunicaţii din portofoliul său. Această modificare este influenţată şi de creşterea costurilor în toate sectoarele de business, în peisajul economic actual”, se arată în comunicat.

Astfel, pentru clienţii rezidenţiali, începând cu data de 1 martie, preţul pentru fiecare serviciu fix (internet, TV şi voce) şi pentru fiecare abonament mobil va fi majorat cu 2 lei (TVA inclus), adică 0,42 de euro (TVA inclus).

Toţi clienţii rezidenţiali vor fi informaţi cu privire la aceste modificări, atât prin canale de informare electronice, cât şi prin intermediul notificărilor transmise prin serviciile de curierat.

Această ajustare nu se aplică preţurilor pentru echipamentele contractate, terminalele sau echipamentele fixe închiriate. De asemenea, majorarea nu se aplică serviciului de telefonie fixă, în cazul în care acesta este singurul tip de serviciu contractat de la Telekom Romania. Totodată, clienţii companii vor fi informaţi prin intermediul notificărilor scrise de schimbări aferente contractelor de furnizare a serviciilor de comunicaţii electronice încheiate cu Telekom Romania”.

Practic in perioada urmatoare veti receptiona notificarile aferente prin curier sau pe e-mail iar in 30 de zile de la receptionarea acestora aveti posibilitatea sa reziliati contractele fara costuri suplimentare.

Asadar daca doriti sa scapati de marlaniile inestimabilul operator acum este momentul ideal sa o faceti iar daca intampinati ostilitate din partea celor de la Telekom, nu ezitati sa apelati la ajutorul celor de la ANPC.

Va sfatuim sa evitati completarea formularului de reziliere disponibil pe site-ul operatorului deoarece include aberatii de genul celor marcate in imaginea de mai jos iar noi va recomandam sa urmati procedura disponibila pe blog, in sectiunea de “Tepe Online & Offline“.

Aiurea este ca Telekom a decis sa majoreze tarifele in contextul in care si asa erau acuzati de faptul ca “umfla” facturile in mod artificial iar o multime de abonati au reclamat acest abuz grosolan si pentru mai multe detalii accesati acest link.

Rezilere Telekom

Via

10 comentarii la „Telekom majorează iarăși tarifele…”

 1. Acesti smintiti de la telekom au ajuns in ultimul hal. De cel putin 8 ani le spun can EU platesc doar numerar si doar pe factura. Jigodiile astea ordinate trimit facturile dupa scadenta ca sa ne forteze sa intram pe kktu“ ala de my account care tot de atatia ani le cer sa-l dezactiveze.
  Saptamana viitoare o sa le kak coafura for ever.

  Răspunde
  • Iti dai seama ca activeaza sub “aripa protectoare” a celor de la ANCOM iar singurii care reusesc sa-i mai puna cu botul pe labe sunt cei de la ANPC.
   Din acest motiv va tot recomandam sa apelati cu incredere la ajutorul ANPC atunci cand sunteti supusi unor abuzuri dar din pacate majoritatea abonatilor tac si suporta toate aceste mizerii.

   Răspunde
  • Atata timp cat li se permite de cazaturile de politicieni (in special de cei de la Legislativ), de cei care-si primesc “dreptul si suplimentele lunare”. In rest cum s-a mai spus in Media despre acestia: o firma unde zac o gramada de tovarasi cu pretentii de Occident dar cu metehne de Orient.
   PS. Cei care aveti posibilitatea de a pleca de la acesta firma mizerabila, plecati!

   Răspunde
 2. Sunt mari magari si cred o sa plec de la ei pentru ca sunt sub orice critica. Daca mai am 7 luni de abonament pot sa renunt? ei zic ca trebuie sa achit lunile ramase.

  Răspunde
  • Bineinteles ca poti rezilia contractul fara costuri suplimentare, asadar nu lua in calcul aberatiile pe care le emite insestimabilul operator.
   Vei fi nevoit sa achiti doar contravaloarea ultimei luni in care ai beneficiat de abonament iar pentru detalii acceseaza acest link.
   Nu ezita sa apelezi la ajutorul celor de la ANPC daca este cazul. Asteptam detalii cu privire la evolutia acestei spete. Succes!

   Răspunde
  • Stai linistit pt ca au obligatia sa o proceseze in 30 de zile de la receptionarea acesteia si se vor incadra in termenul legal. Poti depune reclamatia la ANPC dar nu uita sa detaliezi cat mai bine speta si sa atasezi toate documentele de care dispui. Asteptam detalii. Succes!

   Răspunde

Lasă un comentariu