ITHOT: Reziliere contracte Telekom

Țeapa cu premii de la Altex continuă și produce victime pe bandă rulantă

Infractorii romani sunt extrem de inventivi si reusesc sa faca bani din “piatra seaca”, profitand astfel din plin de naivitatea compatriotilor care inca mai cred in premii picate din “cer”.

In randurile de mai jos o sa va prezentam metoda simpla prin intermediul careia sute de romani au fost pacaliti pana acum si care inca mai produce zeci de victime zilnic.

“Schema” inselaciunii este simpla iar in acest sens infractorii trimit SMS-ul de mai jos catre o multime de numere de mobil luate la intamplare iar ulterior asteapta reactia destinatarilor si ii fac din vorbe de indata ce, acestia revin cu un apel sau tot cu un SMS.

Dupa cum ati putut vedea in SMS, potentialele victime sunt instiintate asupra faptului ca sunt fericitii castigatori ai unui premiu extrem de consistent, care este in cuantum de 10.000 Euro + un laptop Lenovo iar acest premiu este oferit de catre celebrul retailer Altex.

Practic fericitii castigatori au reusit performanta sa castige un premiu la un concurs la care nici macar nu au participat, asadar avem de-a face cu o logica demna de noaptea mintii…. :))

Asadar se folosesc de imaginea unui mare retailer autohton pentru a deveni cat mai credibili iar naivii care pica in plasa acestor infractori nu sunt capabili sa citeasca printre randuri si sa isi dea seama inca de la inceput ca este vorba despre o veritabila “teapa”.

Cei mai naivi compatrioti au fost convinsi de catre infractori sa le vireze in conturile bancare sume cuprinse intre 500 si 2.ooo de Euro iar acestea se doreau a fi comisioanele pe care “fericitii” castigatori ai acestor premii trebuiau sa le achite in prealabil pt ca ulterior sa intre in posesia acestora.

Practic sute de compatrioti naivi au fost “orbiti” de mirajul unui castig rapid si fara efort suplimentar iar in acest sens le-au virat fara sa clipeasca, sume consistente in conturile acestor infractori.

Desigur ca pagubitii au ramas atat fara premii cat si cu banii luati, asadar navitatea se plateste si uneori extrem de scump.

Este foarte trist faptul ca astfel de tepe inca mai functioneaza si avem rugamintea sa distribuiti acest articol pentru a ajunge la cat mai multi compatrioti.

Nu uitati nici de tepele cu ponturi la pariuri sportive si bilete la festivaluri celebre iar pentru detalii va invitam sa accesati sectiunea de “Tepe online & offline“.

6 comentarii la „Țeapa cu premii de la Altex continuă și produce victime pe bandă rulantă”

  1. Ai naibi hoti au strans peste 1 miliard in cont si noi muncim ca fraierii pentru banii astia. Astia sunt un fel de forgaci dar la alt nivel dar cred ca vor scapa fara prea mari probleme.

    Răspunde
  2. Tot timpul au fost tepari dar parca sunt peste tot acum si abia asteapta sa te prinda. Mi-am luat-o si eu cu un telefon cumparat pe olx si de atunci am renuntat sa mai cumpar din surse dubioase.

    Răspunde
  3. Am primit si eu acelasi mesaj dar de la un alt numar si chiar ma gandeam ca este facatura. Oricum trebuie sa sa ai probleme daca nu iti dai seama.

    Răspunde

Lasă un comentariu