Țeapa intitulată TBI Credit IFN SA! 💥 ITHOT.RO
Jasa SEO terbaik Jasa SEO terbaik

Țeapa intitulată TBI Credit IFN SA!

Țeapa intitulată TBI Credit IFN SA este o alta institutie non-bancara, care isi face de cap chiar sub aripa protectoare a celor de la BNR iar in randurile de mai jos veti vedea cum a fost pacalit un om de buna credinta.
TBI-CREDIT-IFN

Țeapa intitulată TBI Credit IFN SA!

“Va salut cu respect,

Pe mine m-a pacalit TBI sa iau un imprumut de 5.500 lei direct dintr-un magazin de bricolaj, spunandu-mi ca dobanda este 0 si dupa doar 12 luni voi scapa de imprumut.

Ca sunt pensionar mi-au aprobat imprumutul in vre-o 3 ore si dupa care m-am prezentat la magazin sa ridic produsele pe care le cumparasem.

Aici am aflat cu stupoare ca trebuie sa mai achit pe loc o taxa de emitere card si de analiza dosar in valoare de 380 de lei.

Sincer am vrut sa renunt la imprumut dar cei de acolo mi-au zis ca nu mai acum deoarece imprumutul a fost deja acordat iar banii au fost virati catre magazin.

Pana la urma am achitat cei 380 de lei ca sa-mi pot ridica produsele cumparate iar la prima rata m-am trezit si cu un comision de administrare lunara de vre-o 58 de lei.

Doamna care mi-a facut actele pentru imprumut nu a pomenit nimic despre comisionul asta si daca as fi stiut dinainte nu as mai fi fost de acord sa iau imprumutul.

TBI-CREDIT-IFN

Oricum acuma ma mai caiesc degeaba dar sunt mahnit ca am fost pacalit ca un copil de catre doamna de la IFN.

Mai am de achitat inca 6 rate si dupa care sper sa scap fara alte probleme.

Va rog mult de tot sa publicati patania mea si va multumesc pentru ca ati avut rabdare sa cititi problema cu care ma confrunt.”

In ultimele saptamani am primit de la cititori informatii conform carora acest IFN care acorda credite pe banda rulanta, are un comportament abuziv fata de clienti.

Sincer nu ne mira comportamentul acestora din moment ce nu se supun legilor aflate in vigoare  si mai mult decat atat, functioneaza dupa bunul plac al administratorilor, intr-un mod care mai de care mai haotic.

In randurile de mai jos o sa va reproducem informatiile receptionate si va recomandam sa nu apelati la serviciile dubioase ale acestor IFN-uri.

Buna ziua,

Numele meu este H.C si sunt unul din multitudinea de clienti abuzati de catre institutia TBI CREDIT IFN SA si doresc sa ma ajutati cu mediatizarea acestei probleme.

In anul 2013 am luat un imprumut de 18.000 lei de la acestia pe o perioada de 2 ani iar in aprilie am reusit sa finalizez contractul de credit, achitand ultima rata.Ulterior am aflat cu stupoare ca pe langa aceasta rata mai am de achitat si un comision de inchidere a creditului in valoare de 270 lei.Fiind de buna credinta am achitat si acest debit fara sa mai pun alte intrebari deoarece eram presat de timp, ca sa contractez un alt imprumut de la Raiffeisen Bank.Trebuie sa va spun si ca in total am returnat catre TBI CREDIT IFN SA suma de 35.870 lei, desi imprumutul initial a fost de doar 18.000 lei.Asadar dobanzile si comisionele percepute de catre aceste institutii sunt foarte mari in comparatie cu traditionalele banci.

Cei de la Raiffeisen Bank mi-au transmis faptul ca nu au cum sa imi acorde imprumutul deoarece figurez in Biroul de Credit ca fiind debitor catre TBI Credit IFN SA si inregistrez si o restanta la plata ratelor catre acestia, desi eu am achitat la timp ratele si pot dovedi cu toate chitantele aferente acestora.

A doua zi merg la TBI Credit IFN SA pt a le solicita explicatii iar aici am fost intampinat cu ostilitate de catre angajatii acestei institutii, spunandu-mi cu tupeu ca daca vroiam sa nu mai apar in biroul de credit, trebuia sa depun la acestia o solicitare tip, de inchidere a contului si a creditului.Trebuie sa va spun ca nici unul dintre angajatii acestei institutii nu mi-a transmis acest aspect nici in momentul acordarii imprumutului si nici la finalizarea acestuia, practic nu aveam de unde sa stiu.Dupa aproximativ 30 de minute in care am discutat in contradictoriu am reusit ca la final sa depun acea solicitare de inchidere a contului/imprumutului.Ulterior acestia imi comunica faptul ca voi primi un raspuns pt solicitarea depusa in 30 de zile calendaristice, desi eu le-am zis ca am nevoie de aceasta urgent, mai ales ca eu nu aveam nici-o vina iar acestia trebuiau sa isi asume responsabilitatea pentru eroarea comisa.

Am asteptat 7 zile timp in care am mai luat legatura telefonic cu reprezentantii TBI CREDIT IFN SA incercand sa solutionam cat mai rapid aceasta problema.

Din pacate nu am reusit sa obtin adresa respectiva si m-am decis sa apelez la ANPC pentru a incerca sa-i impulsionez putin pe cei de la TBI.

Coincidenta sau nu, dupa doar 3 zile de la depunerea reclamatiei la ANPC am fost contactat de reprezentantii TBI pentru a-mi transmite ca adresa solicitata este pregatita si doresc sa afle pe ce cale doresc sa o primesc, scanata pe mail sau prin curierat.Disperat fiind de tupeul acestora am decis sa optez pentru ambele variante doar asa ca sa-i sicanez si eu macar putin.

Doresc sa trag un semnal de alarma catre toti cei care doresc sa ia un imprumut de la aceste IFN-uri si ii sfatuiesc sa nu apeleze la serviciile acestora deoarece percep dobanzi si comisioane extrem de mari iar serviciile oferite sunt de cea mai proasta calitate.

Va multumesc pentru ca a-ti avut rabdare sa cititi tot ceea ce am patimit eu cu acesti camatari legali.

O zi buna va doresc !

Update 1: Din pacate acest IFN continua sa acorde imprumuturi pe banda rulanta desi gradul de satisfactie al clientilor este extrem de scazut. Mai mult decat atat se pare ca inestimabilul IFN profita si de naivitatea pensionarilor iar pentru mai multe detalii va invitam sa parcurgeti randurile de mai jos, pe care le-am receptionat de la un cititor.

Update 2: Acum si cei de la Altex acorda finantare prin intermediul acestui IFN si profita din plin de naivitatea clientilor care “omit” sa studieze conditiile in care se acorda imprumuturile. Va recomandam sa evitati acest gen de imprumuturi care se acorda rapid si “fara costuri suplimentare”, desi in realitate ascund dobanzi si comisioane astronomice.  

Update 3: Celebrul IFN continua sa acorde imprumuturi pe banda rulanta si culmea este ca TBI Credit IFN SA activeaza chiar sub “aripa protectoare” a celor de la BNR. Va recomandam tuturor sa evitati contactul cu inestimabilul IFN deoarece practica dobanzi si comisioane astronomice.

Va reaminitim si faptul ca puteti rezilia oricand contractele cu operatorii de telefonie mobila si fara costuri suplimentare iar toate detaliile sunt disponibile aici.

 

Cele mai recente comentarii

 1. Denisa 14 septembrie 2019
 2. Aly Ghetouri 16 august 2019
  • BYTZA 18 august 2019
 3. George 1 aprilie 2019
  • BYTZA 2 aprilie 2019
 4. Patrick 1 septembrie 2016
  • BYTZA 1 septembrie 2016
 5. mihai simion 31 iulie 2016
 6. MARIO 13 mai 2016
 7. visan maria 21 martie 2016
 8. mijlai bianca 21 martie 2016
 9. iordachescu ana 21 martie 2016
 10. Roberta 11 martie 2016
  • BYTZA 11 martie 2016
 11. nariav 2 martie 2016
 12. Vlad 10 februarie 2016
  • VALKO 1 martie 2016

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!