Reziliere contract Focus Sat, fără taxe de reziliere

Focus Sat este un alt furnizor de servicii care face abuzuri pe baza rulanta iar majoritatea abonatilor sunt nemultumiti de calitatea serviciilor oferite. Din pacate abonatii nu stiu cum sa reactioneze in fata acestor abuzuri iar majoritatea prefera sa taca si sa suporte toate aceste mizerii.

Asadar, daca sunteti “fericitul” abonat al celor de la Focus Sat si din varii motive doriti sa renuntati la serviciile acestora, trebuie sa stiti faptul ca puteti rezilia fara probleme contractele daca urmati pasii simpli prezentati in randurile de mai jos.

In primul rand va recomandam sa efectuati toate demersurile necesare in mediul online, deoarece este mult mai lejer astfel si veti avea dovezi palpabile in cazul in care va trebui sa solicitati sprijinul celor de la ANPC.

Primul pas este sa descarcati aceasta cerere de reziliere si sa o editati dupa bunul plac, specificand foarte clar serviciile la care doriti sa renuntati si nu sunteti nevoiti sa detaliati vreun motiv pt care doriti sa faceti acest demers.

Ulterior semnati cererea de reziliere si o scanati/pozati, impreuna cu o copie CI iar aceste documente trebuie sa le trimiteti la urmatoarea adresa de mail [email protected]

In mod normal trebuie sa receptionati un mail de confirmare dupa cateva minute de la transmiterea solicitarii voastre, dar nu va panicati daca nu se intampla asta, pt ca sistemul Focussat este vraiste si are o multime de neajunsuri.

Desigur ca inestimabilul furnizor va incerca sa va descurajeze spunandu-va “verzi si uscate”, cu privire la existenta unor taxe de reziliere, dar nu trebuie sa-l luati in calcul deoarece vrea doar sa va faca sa renuntati la demersurile intreprinse.

Cei de la Focus Sat au obligatia sa proceseze cererea de reziliere in maxim 30 de zile de la receptionarea acesteia iar daca intampinati ostilitate din partea lor, va recomand sa depuneti cat mai curand si o reclamatie la ANPC.

De retinut si faptul ca trebuie sa returnati tot echipamentul pe care il aveti in custodie(decodoare, cartele, telecomenzi etc), iar furnizorul are obligatia sa-l colecteze din locatia in care a fost instalat, asadar nu este necesar sa se deplaseze abonatii in punctele de prezenta ale acestora, pt returnarea echipamentului respectiv.

Bineinteles ca si reclamatia poate fi depusa online, accesand acest formular iar voi trebuie sa detaliati cat mai bine speta si sa atasati toate documentele de care dispuneti.

Majoritatea abonatilor care au apelat la ajutorul celor de la ANPC au primit castig de cauza, asadar va recomand sa apelati cu mare incredere la ajutorul acestora. Inspectorii ANPC o sa va transmita raspunsul prin Posta Romana, asadar nu va asteptati sa ajunga prea curand si poate dura pana la 45 de zile din momentul in care ati depus reclamatia la ANPC.

Sunteti nevoiti sa achitati doar contravaloarea ultimei luni in care ati beneficiat de serviciile acestora, asadar orice suma facturata in mod nejustificat este abuziva si trebuie sa ripostati in fata acestor “derapaje”.

In functie de raspunsul receptionat va trebui sa actionati in consecinta si urmand aceasta procedura nu veti fi nevoiti sa achitati vre-o taxa de reziliere aka justa despagubire, deoarece sunt niste taxe abuzive iar pt mai multe detalii va invitam sa accesati acest link.

Taxe reziliere telefonie mobila

Daca intampinati probleme cu cei de la Focus Sat, va invitam sa detaliati speta in sectiunea de comentarii iar noi vom incerca sa va ajutam cat mai curand posibil.

4 Comentarii
 1. Sorin Popescu spune

  Eu am probleme cu telekom pentru ca nu vor sa imi rezilieze contractul pana nu achit o taxa de despagubire de 485 de lei? Am vorbit de mai multe ori cu ei telefonic si nu vor sa renunte la taxa asta.

  1. BYTZĂ spune

   Nu inteleg de ce te-ai complicat in mod inutil si nu ai prezentat procedura prezentata pe blog, iar pt detalii acceseaza acest link.
   Parcurge si sectiunea de comentarii, ca sa stii cum sa reactionezi in diverse scenarii.
   Depune cat mai curand si o reclamatie la ANPC iar in functie de raspunsul acestora va trebui sa actionezi in consecinta.
   Asteptam detalii. Succes!

   1. oprea ionut spune

    salut am probleme mari cu compania vodafone pentru servicile fixe cablu si net dim cauza taxei abuzive nu vor sa renunte la decizia de a rezilia unilateral contractul de servici asa cum este procedural ce trebuie sa fac

    1. BYTZĂ spune

     Salut,
     Acceseaza acest link si urmeaza procedura prezentata pe blog, nu uita sa parcurgi si sectiunea de comentarii pt a stii cum sa reactionezi in diverse scenarii.
     Asteptam detalii. Succes!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata