ITHOT: Știri din IT & C

Orange mărește tarifele iar abonații tac și suportă aceste mizerii

Mai multi cititori ne-au semnalat faptul ca Orange le-a majorat in mod abuziv tarifele pentru abonamentele de telefonie mobila.

Reziliere contract orange ithot ro 2019 3 - Orange mărește tarifele iar abonații tac și suportă aceste mizerii

Asadar cei de la Orange profita de “naivitatea” abonatilor si merg la intimidare aplicand aceste majorari tarifare desi beneficiile incluse in abonamentele respective sunt aceleasi.

Se pare ca vizati sunt doar abonatii care beneficiaza de abonamente mobile si nu detin alte servicii din partea inestimabilului operator(internet fix, TV etc).

Desigur ca abonatii respectivi inca se afla sub perioada contractuala iar inestimabilul operator isi bate joc de acestia schimband regulile in timpul jocului.

Din pacate majoritatea abonatilor nu stiu cum sa reactioneze in astfel de situatii iar acestia tac si suporta toate aceste mizerii.

Orange ANAF ithot ro 2018 23 - Orange mărește tarifele iar abonații tac și suportă aceste mizerii

Este bine de stiut faptul ca in astfel de cazuri puteti sa ripostati iar in aceste sens puteti rezilia contractele fara costuri suplimentare iar acesta este singurul mod in care puteti “taxa” derapajele inestimabilului operator.

Asadar daca va aflati intr-o situatie similara trebuie sa nu va lasati intimidati si sa apelati la ajutorul celor de la ANPC daca este cazul deoarece acestia sunt singurii care ii pot pune cu botul pe labe pe operatorii telecom.

Bineinteles ca abonatii informati pot rezilia fara probleme contractele daca urmeaza procedura disponibila pe blog, in sectiunea de “Tepe Online & Offline“.

Reziliere contract telekom 2019 ithot ro 14 - Orange mărește tarifele iar abonații tac și suportă aceste mizerii

Nu uitati nici de faptul ca Telekom va majora curand toate tarifele serviciilor pe care le ofera iar pentru detalii accesati acest link.

Rezilere Telekom - Orange mărește tarifele iar abonații tac și suportă aceste mizerii

Lasă un comentariu

Share
WhatsApp
Tweet
Pin
Share