Home Noutăți Orange cumpără rețeaua fixă a celor de la Telekom

Orange cumpără rețeaua fixă a celor de la Telekom

by BYTZA

Inca de anul trecut va spuneam faptul ca Telekom se pregateste sa paraseasca in „plina glorie” piata din Romania si iata ca abia acum zvonurile se confirma aproape in totalitate. Din pacate cei de la Telekom nu au reusit sa ofere servicii de calitate iar din acest motiv au pierdut o multime de abonati anual si acestia au migrat extrem usor catre ceilalti furnizori de servicii.

Acum Telekom si-a vandut reteaua fixa catre cei de la Orange pt ca oricum aveau un parteneriat incheiat in baza carora Orange oferea pachete de servicii care includeau fibra optica si televiziune prin cablu. Practic Orange devine proprietar al unei retele care include peste 3 milioane de abonati si pe care cu siguranta vor dori sa o extinda cat mai rapid, astfel incat sa poata concura cu mult mai celebra firma RDS & RCS.

Desigur ca va fi un proces de durata si cu siguranta nu le va fi usor sa tina pasul cu modul galopant in care s-a dezvoltat si se dezvolta cei de la RDS dar este binevenita concurenta pe acest segment in care RDS & RCS nu avea un adversar redutabil pana acum.

Asadar daca sunteti clientii serviciilor fixe oferite de catre Telekom, veti ajunge in perioada urmatoare in „ograda” celor de la Orange si veti fi notificati cu siguranta pe aceasta tema. Ramane de vazut daca Orange va practica preturi de dumping pt a atrage cati mai multi abonati intre-o perioada scurta de timp, asa cum au facut cei de la DiGi Mobil.

Se pare ca pe parcursul anului viitor, Telekom isi va vinde si reteaua mobila tot catre cei de la Orange dar vom reveni cu un update la momentul oportun.

Bineinteles ca va veti putea rezilia contractele oricand si fara costuri suplimentare daca urmati procedura disponibila pe blog, in sectiunea de „Tepe Online & Offline„.

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments