Orange oferă 50GB de trafic bonus

Orange vrea sa le faca viata mai usoara abonatilor aflati in izolare iar acestia le ofera in mod gratuit un bonus extrem de util in aceasta perioada.

Toti abonatii recepetioneaza gratuit 50GB de trafic la viteze 4G iar beneficiari sunt atat cei care detin abonamente la Orange, cat si cei care au cartele PrePay.

Asadar bonusul poate fi activat de catre toti clientii persoane fizice( in perioada 20 martie – 30 aprilie 2020), direct din contul online MyOrange sau accesand direct acest link.

Orange Bonus Covid 19

Trebuie sa mentionam si faptul ca abonatii persoane juridice pot activa bonusul pe numerele active de voce si date mobile iar procedura este aceeasi.

Bonusul se poate activa o singura data pentru un numar activ de voce pentru utilizatorii de cartele PrePay si abonatii Orange persoane fizice. Pentru abonatii persoane juridice, bonusul se poate solicita pentru activarea pe toate numerele active de voce si date.

Este valabil timp de 1 luna pentru clientii ce detin un abonament Orange sau timp de 30 de zile pentru clientii SIM PrePay (poate fi consumat doar impreuna cu o optiune activa de minim 5€ credit).

Daca abonamentul sau optiunea Orange PrePay include trafic national cat si roaming in SEE, bonusul se consuma si in roaming in SEE, conform limitei de consum.

Va reamintim si faptul ca serviciul de internet 4G cu router de la Orange este doar o gluma proasta iar pentru mai multe detalii accesati acest link.

Router Orange probleme ithot ro 3

2 comentarii la „Orange oferă 50GB de trafic bonus”

Lasă un comentariu