Nokia 2720 Flip primește un nou update

Nokia 2720 Flip este un feature phone iar acesta se adreseaza celor care isi doresc un telefon doar pentru a efectua apeluri si sms-uri. Acest telefon nu exceleaza la vreun capitolul dar nici nu isi dezjamageste cumparatorii daca au asteptari cat mai realiste de la un astfel de terminal. Avem o veste foarte buna pentru posesorii acestui telefon deoarece terminalele acestora vor receptiona curand un nou update de soft care va rezolva micile bug-uri existente. Telefonul ruleaza o versiune de KaiOS iar noul update poarta numele de cod 22.00.17.01 si este menit sa imbunatateasca experienta de utilizare a clientilor.

Nokia 2720 Flip primește un nou update

Nokia 2720 Flip dispune de procesorul Dual-Core Snapdragon 205 care este tactat la 1.1GHz, GPU: Adreno 304, 512MB de RAM si 4GB spatiu de stocare intern. Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din policarbonat iar spatele carcasei este lucios  si bateria este detasabila. Acumulatorul are o capacitate de 1.500mAh iar acesta este capabil sa sustina fara probleme 2 zile de autonomie.

Telefonul este dotat cu o singura camera foto iar aceasta dispune de 2MP si are flash LED, asadar nu va asteptati sa faca “minuni”, deoarece este pusa acolo mai mult de forma. Terminalul este echipat cu 2 display-uri iar cel principal este un TFT care masoara 2.8-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 240 x 320 pixeli. Display-ul secundar masoara 1.3-inci in diagonala si ruleaza la aceeasi rezolutie modesta.

Nokia 2720 Flip primește un nou update

Nokia 2720 Flip este un telefon compatibil 4G/LTE iar terminalul dispune de:  WiFi a/b/g/n (2.4GHz), Bluetooth 4.2 si GPS. Telefonul Nokia 2720 Flip se afla in promotie acum iar terminalul poate fi achizitionat la aproximativ 420 de lei, prin intermediul celor de la eMAG.

Nu uitati nici de faptul ca am testat acest feature phone iar recenzia completa este disponibila pe blog, in sectiunea de “Review & Unboxing“.

Nokia 2720 Flip primește un nou update

Via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nokia 2720 Flip primește un nou update