Digi Mobil introduce serviciul de date 4G pe 900MHz și tot “nema semnal”

Avem vesti excelente pentru toti abonatii Digi Mobil care reclamau pana acum lipsa de semnal 4G in marile orase.

Inestimabilul operator a anuntat cu “surle si trambite” faptul ca toti abonatii vor beneficia de servicii mobile optimizate odata cu finalizarea unui nou proiect de extindere a retelei 4G, in banda de frecvente care ruleaza la 900 MHz.

Se pare ca proiectul a fost derulat cu succes pana acum doar in judetul Arges dar acesta se va extinde in lunile urmatoare in restul teritoriului.

”Încă de la prezentarea ofertei de telefonie mobilă, în 2007, a Grupului Digi | RCS & RDS ne-am propus să aducem pe piața locală cele mai bune servicii de telefonie mobilă și date mobile la cele mai competitive prețuri. Pentru a ne atinge acest obiectiv, am investit continuu în dezvoltarea rețelelor 3G și 4G, în reţeaua de fibră optică, am achiziționat cele mai performante echipamente și am adoptat cele mai inovatoare soluții disponibile în domeniu, am recrutat și pregătit unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu, am redesenat și reinventat constant ofertele comerciale”, a declarat Vicepreședintele CA al Digi | RCS & RDS, Valentin Popoviciu.

Mai mult decat atat, in paralel cu adoptarea standardului 4G in banda de frecvente de 900 MHz, inestimabilul operator va utiliza si tehnologia 2G pt ca abonatii sa beneficieze de o acoperire mult mai buna in interiorul cladirilor si in zonele rurale.

Sunt extrem de amuzanti cei de la “GiGi Mobil” cand se lauda cu faptul ca rețeaua 3G acoperă 99,5%⃰ din populația României, iar cea 4G, dezvoltată până acum în benzile de 2100 și 2600 Mhz, a ajuns la o acoperire de 75% a populației.

Desigur ca s-au grabit sa anunte si lansarea retelei 5G care practic este ca si inexistenta deoarece a ramas inca de la marea lansare tot la stadiul de “nema semnal”.

Reziliere DigiMobil ithot ro 122

Va reamintim si faptul ca abonatii Digi Mobil isi pot rezilia contractele acum online si fara costuri suplimentare, asadar nu mai sunt nevoiti sa mearga in punctele de lucru ale acestora iar procedura completa este disponibia pe blog si pentru detalii accesati acest link.

(via)

6
Adaugă comentariul tău ceva mai jos

  Subscribe  
Notify of
Doc

Degeaba au cele mai mici tarife, dacă IOC semnal.Prefer să dau mai mult ,dar să am netul unde vreau și când vreau.

Badescu V.

Am vazut ca tot monteaza pe blocuri relee noi si chiar ma gandeam ce se intampla. Oricum au cele mai mici preturi din piata si trafic nelimitat la net.

George Voicu

Eu stau in Curtea de Arges si nu am semnal in casa. Pot sa renunt la abonamente daca mai am 16 luni pana se termina? Multumesc.