BRD FINANCE IFN SA este o altă ȚEAPĂ

BRD FINANCE IFN SA este o alta institutie financiara non-bancara care activeaza pe piata din Romania iar dobanzile si comisioanele practicate de catre acesteia sunt de-a dreptul ametitoare. Am publicat o multime de articole pe tema IFN-urilor care isi fac de cap, chiar sub aripa protectoare a celor de la BNR(Banca Nationala a Romaniei), si din pacate toate aceste IFN-uri continua sa comita abuzuri pe banda rulanta.

Regasiti mai jos problemele pe care le intampina un cititor care este client BRD FINANCE IFN SA si care nu reuseste sa ajunga la un numitor comun cu inestimabilii de la BRD Finance IFN SA.

Am citit articolul dumneavoastra despre TBI Credit si vreau sa va spun ce probleme intampin si eu cu cei de la BRD finance ifn SA. Am facut prostia sa imi fac un card de cumparaturi de la ei si limita de credit este de 7.500 de lei. Am utilizat tot creditul in luna iunie 2o20 pentru niste mobila de la Casa Rusu si urma sa achit cate 625 de lei timp de 12 luni de zile. Doamna de la biroul de credite mi-a spus ca imprumutul se imparte in 12 rate egale fara dobanda si nu trebuie sa mai achit nimic in plus.

Totul a fost in regula pana in luna Martie a anului trecut cand am fost concediat si nu am mai putut sa achit rata lunara iar de atunci a inceput clavarul. Nu au tinut cont de faptul ca le-am demonstrat faptul ca am ramas fara serviciu si au continuat sa imi adauge dobanzi si penalitati zilnice pana luna aceasta cand am aflat cu stupoare ca am sa le achit 9.850 de lei daca vreau sa achit imprumutul.

Am mers de mai multe ori la biroul acestora si m-au tratat cu indiferenta spunandu-mi ca nu au cum sa ma ajute si ca pe ei nu-i intereseaza contextul economic actual.

Acum ma hartuieste si o firma de recuperari care sustine ca este imputernicita de BRD Finance sa recupereze imprumutul respectiv. Va spun sincer ca nu stiu cum sa scap din aceasta situatie, mai ales ca mi-au zis ca ma vor executa silit daca nu achit integral imprumutul. Nu pot sa cred ca am ajuns in situatia de la un banal card de credit si va sfatuiesc pe toti sa nu apelati la aceste imprumuturi rapide pentru ca sunt menite sa ne ingroape cu totul in datorii.

Va multumesc daca v-ati facut timp sa cititi mailul meu si astept un sfat din partea dumneavoastra iar in acest sens va multumesc anticipat!”

Asadar iata cum un alt IFN isi bate joc de clienti in cel mai crunt mod posibil si din pacate majoritatea acestora nu stiu cum sa reactioneze atunci cand se afla in astfel de situatii. Aceste carduri de credit sunt oferite cu atat de multa lejeritate pentru ca IFN-urile sunt constiente de faptul ca majoritatea clientilor nu vor fi in stare sa isi duca la bun sfarsit plata ratelor fara dobanda iar ulterior vor incepe sa “curga” dobanzile si comisioanele astronimice. 

Va recomandam tuturor sa evitati contractarea unor astfel de imprumuturi deoarece sunt extrem de paguboase pe termen lung si va pot crea o multime de neplaceri atunci cand nu sunteti capabili sa achitati ratele la timp. Trebuie sa stiti si faptul ca puteti solicita sprijinul celor de la ANPC in cazul in care va simtiti abuzati de catre aceste IFN-uri.

Va reamintim si faptul ca un alt IFN care isi face de cap pe piata din Romania este TBI Credit IFN SA iar detaliile complete sunt disponibile pe blog, in sectiunea de “Țepe Online & Offline“.

TBI CREDIT IFN

2 Comentarii
 1. Adi Oprea spune

  Si eu am patit-o cu brdf si acum aunt executat silit de kruk. Mi-au dublat datoria si am toate conturile blocate. Niste hoti, mai rau decat camatarii.

  1. BYTZĂ spune

   Vezi ca doar Instanta îi mai poate pune cu “botul pe labe” pe cei de la Kruk Romania iar pt mai multe detalii acceseaza acest link.
   Intr-adevar aceste IFN-uri au dus in pragul disperarii cateva milioane de romani 🙁

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata