Xiaomi Air Charging este o glumă tristă

Celebrul youtuber Mrwhosetheboss explica pe intelesul tututor de ce Xiaomi nu revolutioneaza piata de profil cu noul sistem de incarcare “Xiaomi Air Charging”. Marele producator din industria de profil a lasat de inteles ca prin intermediul acestei tehnologii vor reusi sa revolutioneze industria tech dar in realitate lucrurile nu stau chiar asa cum sunt prezentate iar Mrwhosetheboss demonteaza acest “truc”.

Practic si alte firme au incercat sa revolutioneze piata prin intermediul acestei tehnologii dar nu au reusit deoarece incarcarea gadget-urilor se face destul de lent, cu doar 5W.
Bineinteles ca Xiaomi a dat un comunicat de presa pe aceasta tema si il puteti parcurge in randurile de mai jos.

Tehnologia de bază a încărcării de la distanță a Xiaomi constă în poziționarea spațiului și transmiterea energiei. Bateria de încărcare izolată auto-dezvoltată a Xiaomi are încorporate antene de interferență cu cinci faze, care pot detecta cu precizie locația smartphone-ului. O matrice de control de fază compusă din 144 de antene transmite unde de lățime milimetrică direct la telefon prin formarea fasciculului.

În ceea ce privește smartphone-ul, Xiaomi a dezvoltat, de asemenea, o gamă de antene miniaturizate cu „antenă de baliză” și „antenă de recepție” încorporată. Antena Beacon transmite informații despre poziție cu un consum redus de energie. Rețeaua de antene receptoare compusă din 14 antene transformă semnalul de undă milimetric emis de pila de încărcare în energie electrică prin circuitul redresor, pentru a transforma experiența de încărcare SF în realitate.

În prezent, tehnologia de încărcare la distanță Xiaomi este capabilă de încărcare la distanță de 5 wați pentru un singur dispozitiv pe o rază de câțiva metri. În afară de aceasta, mai multe dispozitive pot fi încărcate în același timp (fiecare dispozitiv acceptă 5 wați) și chiar obstacolele fizice nu reduc eficiența de încărcare.

În viitorul apropiat, tehnologia auto-dezvoltată de încărcare a izolării spațiului a Xiaomi va putea funcționa și cu ceasuri inteligente, brățări și alte dispozitive purtabile. În curând, dispozitivele noastre de cameră de zi, inclusiv difuzoare, lămpi de birou și alte produse mici pentru casă, vor fi construite pe un design de alimentare fără fir, complet fără fire, făcând camerele noastre de zi cu adevărat wireless. Aceasta este o inovație revoluționară a încărcării fără fir. Aceasta este, de asemenea, o încercare îndrăzneață de a transforma întreaga casă fără fir. Nu este science fiction, ci tehnologie.”


 

Via

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata