Vodafone scumpește iarăși abonamentele

Vodafone continua sa aiba acelasi comportament abuziv fata de abonati iar acum au anuntat faptul ca vor scumpi majoritatea abonamentelor din portofoliul acestora, asadar veti fi notificati curand daca nu ati fost deja instiintati cu privire la aceasta majorare de tarife.

Practic abonamentele se vor scumpi cu aproximativ 1Euro iar beneficiile vor ramane aceleasi, asadar veti da mai multi bani pt a beneficia de aceleasi servicii.

Mai jos regasiti si raspunsul clișeic oferit de catre Vodafone cu privire la aceasta noua majorare de tarife.

“La Vodafone avem o preocupare constantă de a furniza clienților noștri servicii de cea mai bună calitate, cu accent pus în permanență pe experiența oferită acestora. Această preocupare se traduce în investiții constante în performanța și capacitatea rețelei, dar și în noi tehnologii și într-o gamă extinsă de beneficii non-telco pentru utilizatori, prin programul de loialitate. Acțiunea de ajustare și aliniere a prețurilor vizează anumite tipuri de abonamente, însă, din motive ce țin de strategia comercială a companiei, acestea nu pot fi specificate. Vodafone România analizează permanent dorințele și nevoile utilizatorilor și realizează modificări ale portofoliului de servicii mobile care să răspundă cât mai bine acestor nevoi. Această acțiune nu vizează utilizatorii cartelelor preplătite”.

Asadar singurii care nu vor fi afectati sunt posesorii de cartele pre-paid iar acestea au acum o multime de beneficii, avand un raport foarte bun intre pret si beneficii. Va reamintim si faptul ca inestimabilul operator a fost sanctionat in trecut, de catre ANPC, pentru acelasi mod abuziv in care au majorat tarifele iar acum continua sa adopte aceeasi atitudine care nu face decat sa le strice si mai mult imaginea pe piata de profil.

Bineinteles ca abonatii Vodafone pot sa rezilieze contractele oricand si fara costuri suplimentare iar procedura completa este disponibila pe blog, in sectiunea de “Țepe Online & Țepe Offline“.

Nu ezitati sa apelati cu incredere la ajutorul celor de la ANPC atunci cand va simtiti abuzati de catre furnizorii de servicii pt ca doar acestia sunt singurii care îi mai pot pune cu botul pe labe.

Via

4 Comentarii
 1. Razvan Badea spune

  Au luat-o razna cu scumpirile astea cu totii, gazele si curentul s-au scumpit deja iar acum si vodafone baga in preturi. Cred ca am sa ma mut pe cartela prepay ca sa nu mai am probleme cu astfel de majorari.

  1. BYTZĂ spune

   Intr-adevar majoritatea furnizorilor au marit tarifele si mizeaza din plin pe naivitatea abonatilor care tac si suporta toate aceste mizerii.
   Cartelele pre-paid au o multime de beneficii acum iar pt mai multe detalii cu privire la rezilierea contractului iti recomand sa accesezi acest link si sa parcurgi sectiunea de comentarii(ca sa stii cum sa reactionezi in diverse scenarii).

 2. Florin Popescu spune

  Am depus cererea de rezilieri pe 29 iunie si pana acum m-au sunt de vre-o cateva ori sa imi propuna mai multe oferte dar i-am refuzat. Sunt scarbit pentru ca mi-au umflat grav facturile si din acest motiv vreau sa scap de ei.

  1. BYTZĂ spune

   Operatorul are obligatia sa o proceseze in maxim 30 de zile de la receptionarea acesteia, asadar stai linistit pt ca o vor procesa in termenul legal. Iti recomand sa apelezi la ANPC daca ai dubii cu privire la modul in care ti-au facturat serviciile pana acum.
   Asteptam detalii. Succes!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata