ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Ulefone S8 Plus poate fi cumpărat la doar 450 de lei și este dotat cu 2 GB RAM, display HD + cameră foto duală

Ulefone S8 Plus este un alt smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii iar terminalul poate fi achizitionat acum la doar 450 de lei.

Ulefone S8 Plus dispune de procesorul quad-core MediaTek MTK6737 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-400 MP2, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13 MP(cu interpolare) + 5 MP(cu interpolare), sunt dotate cu senzor CMOS BSI, autofocus si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu senzor CMOS BSI.

Ulefone S8 Plus este echipat cu un display IPS bezel-less care masoara 5.3 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul sta destul de bine si la capitolul finisaje.

Ulefone S8 Plus este un smartphone dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS cu A-GPS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Ulefone are 9.2 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 3.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Ulefone S8 Plus se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul iHunt.ro la doar 450 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca noul smartphone AllCall Rio poate fi achizitionat acum la doar 395 de lei iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu