ITHOT: Știri din IT & C

Telekom mărește tarifele și are un val mare de rezilieri

Abonatii Telekom au receptionat recent SMS-uri prin intermediul carora erau instiintati asupra faptul ca vor majora iarasi tarifele desi ultima “schema” de acest gen s-a lasat cu un val de rezilieri masive si majoritatea abonatilor au avut nemultumiri pe aceasta tema extrem de spinoasa. In SMS-ul cu pricina se specifica foarte clar faptul ca “Din motive de viabilitate economica, din data de 24.08.2020 contractul dvs. pentru Smart WiFi se modifica: pretul luna va fi de 6Euro cu tot cu TVA. Daca nu sunteti de acord puteti denunta unilateral contractul prin notificare scrisa depusa in magazinele Telekom sau transmisa la sediul Telekom prevazut in contract, in maxim 30 de zile de la receptionarea acestui SMS, fara plata de penalitati sau despagubiri. Echipamentul se va returna in 5 zile de la incetarea contractului“.

Telekom mareste tarifele iulie 2020 - Telekom mărește tarifele și are un val mare de rezilieri

Abonatii vizati sunt atat cei care sunt “fericitii” posesori ai abonametelor Telekom Smart Wi-Fi, cat si cei care detin abonamente de voce iar in viitorul apropiat se pare ca vor majora tarifele si la serviciile fixe(internet prin fibra, televiziune digitala + satelit). Asadar nesimtirea celor de la Telekom atinge cote alarmante dat fiind faptul ca sunt abonati care s-au trezit cu aceste SMS-uri desi au incheiat contractele cu putin timp in urma. Practic inestimabilul operator schimba regulile in timpul jocului si din acest motiv sunt obligati sa rezilieze contractele abonatilor “rebeli”, fara costuri suplimentare. Bineinteles ca nu le fac vre-o favoare acestora, asa cum pare la prima vedere iar operatorul isi urmeaza interesul si isi bate joc de abonati in cel mai crunt mod posibil, majorand tarifele la putin timp dupa ce promovau extrem de agresiv țeapa cu Telekom Smart WiFi si multe alte oferte mincioase.

Reclamatii ANPC ithot ro - Telekom mărește tarifele și are un val mare de rezilieri

Nu va lasati intimidati de abuzurile pe care le comite acest inestimabil operator si apelati cu incredere la ajutorul celor de la ANPC daca va simtiti abuzati deoarece acestia sunt singurii care ii mai pot pune cu botul pe labe, prin intermediul sanctiunilor pe care le ofera periodic.

Reziliere Contract Telekom abuzuri ithot ro 2020 - Telekom mărește tarifele și are un val mare de rezilieri

Nu uitati nici de faptul ca puteti rezilia contractele oricand si fara costuri suplimentare si din confortul propriei locuinte, daca urmati procedura prezentata pe blog, in sectiunea de “Țepe Online & Offline“.

Reziliere Contract Telekom ithot ro 113 - Telekom mărește tarifele și are un val mare de rezilieri

4 comentarii la „Telekom mărește tarifele și are un val mare de rezilieri”

  1. Pot sa reziliez contractele daca am cumparat si 2 telefoane in rate? Mi-au zis ca trebuie sa achit toate lunile de abonament pana la final. Este adevarat? Multumesc frumos!

    Răspunde
    • Desigur ca poti rezilia fara probleme contractele daca urmezi procedura prezentata in acest articol. Vei fi nevoit sa achiti doar contravaloarea ultimei luni in care ai beneficiat de abonament + diferenta pt terminalele achizitionate. Nu ezita sa apelezi la ajutorul celor de la ANPC daca este cazul. Asteptam detalii. Succes!

      Răspunde

Lasă un comentariu