Telekom va fi preluată de către Orange și RCS&RDS

Celebrul operator Deutsche Telekom doreste sa “parafeze” exitul din România cu Orange şi RCS&RDS(aka DiGi Mobil), fara sa mai aştepte opinia Bucurestiului.

Nemtii vor sa semneze contractele pana in luna Iulie, asadar sunt in graba mare si vor sa iasa cat mai curand de pe piata din Romania.

In mod normal analizarea dosarului la Bruxelles dureaza pana la 9 luni de zile iar acest “delay” major ar fi dus la finalizarea tranzactiei cu pricina, abia la inceputul anului viitor.

Deutsche Telekom, Orange si RCS&RDS Digi vor sa semneze “hartogaraia” necesara tranzactionarii pachetului majoritar de actiuni (de la operatorii anteriori, in speta Cosmote şi Romtelecom), fara sa mai aştepte punctul de vedere al statului roman, dat fiind faptul ca este acţionar minoritar.

Asadar daca sunteti “fericitii” abonati ai inestimabilului operator, sa nu va speriati daca veti ajunge direct in “ograda” celor de la Orange sau a celor de la RCS&RDS.

Din pacate gafele enorme facute de TELEKOM s-au reflectat direct in rezultatele slabe obtinute in ultimii ani iar acest pas era unul inevitabil dat fiind faptul ca au pierdut o multime de clienti si toate acestea au venit ca rezultat direct al serviciilor de slaba calitate pe care le ofera acestia.

Bine macar, ca au apucat sa mareasca tarifele inca de acum cateva zile si este bine de stiut faptul ca puteti rezilia contractele fara costuri suplimentare daca urmati procedura disponibila pe blog, in sectiunea de “Tepe Online & Offline“.

Via

8 comentarii la „Telekom va fi preluată de către Orange și RCS&RDS”

 1. Este super ca scapam de ei pentru ca si asa erau bombe cu ceas. Am fost abonat romtelecom si anul trecut m-am mutat la aia portocalii iar pana acum sunt multumit.

  Răspunde
 2. M-am portat de la inceputul lunii la digi si sunt suparat ca nu am semnal prea bun iar convorbirile sunt un calvar. Pot sa renunt la ei?

  Răspunde
  • Bine ca ai prins “MEGA” oferta iar la doar 3-4Euro/luna….nici nu mai conteaza daca ai semnal sau nu…. :)))
   Acum vorbind serios, poti rezilia contractul fara probleme daca urmezi procedura prezentata in acest articol si nu uita sa parcurgi sectiunea de comentarii.
   Nu ezita sa apelezi la ajutorul celor de la ANPC daca este cazul. Asteptam detalii. Succes!

   Răspunde

Lasă un comentariu