ITHOT: Știri din IT & C

TELEKOM renunță la colaborarea cu ORANGE, pe partea de rețea 4G/4G+

Cei de la Telekom continua sa gafeze lamentabil in aproape toate actiunile pe care le intreprind pe piata de profil iar astazi au facut un nou pas gresit.

Reziliere Contract Telekom Orange ithot ro 1 - TELEKOM renunță la colaborarea cu ORANGE, pe partea de rețea 4G/4G+

Mai exact, inestimabilul operator ne-a anuntat cu privire la faptul ca a renuntat la contractul de colaborare pe care il aveau cu Orange Romania iar prin intermediul acestuia aveau acces la reteaua mobila 4G/4G+ a “portocaliilor”, care este mult mai bine pusa la punct.

Reziliere Contract Telekom Orange ithot ro 2 - TELEKOM renunță la colaborarea cu ORANGE, pe partea de rețea 4G/4G+

In schimb cei de la Orange aveau acces la reteaua de internet fix prin fibra a celor de la Telekom, asadar era o colaborare extrem de productiva si utila pentru ambele parti.

Practic s-a rupt “lantul de iubire” iar in acest sens CEO-ul Telekom Romania(Miroslav Majoros) a declarat ca:

“Am perceput din totdeauna colaborarea noastra ca fiind doar temporara. Intre timp, reteaua noastra de telefonie mobila s-a dezvoltat si a ajuns la un nivel foarte bun de acoperire. In acest moment acoperim peste 93% din populatia Romaniei, iar in orase gradul de acoperire depaseste 99.5%. De aceea, dupa cateva runde de negocieri, am decis sa intrerupem colaborarea pentru reţeaua mobila. Nu mai folosim reteaua 4G a celor de la Orange in continuare iar cooperarea cu acestia s-a oprit.”

Asadar CEO-ul Telekom continua sa emita aberatii, in conditiile in care principalul motiv pentru care abonatii Telekom isi reziliaza contractele de telefonie mobila este….. lipsa de semnal.

Reziliere Contract Telekom Orange ithot ro 4 - TELEKOM renunță la colaborarea cu ORANGE, pe partea de rețea 4G/4G+

Din pacate reteaua 4G/LTE a celor de la Telekom este extrem de instabila si asa va ramane pana cand nu vor face investitii serioase in infrastructura, asadar parteneriatul cu Orange era extrem de util pana in momentul in care acestia ar fi reusit sa isi puna la punct reteaua 4G.

Aiurea este faptul ca doar abonatii sunt cei care vor avea de suferit din pricina acestei decizii neinspirate si din pacate majoritatea acestora tac si suporta toate aceste mizerii pe care le face inestimabilul operator.

Reziliere Contract Telekom Orange ithot ro 3 - TELEKOM renunță la colaborarea cu ORANGE, pe partea de rețea 4G/4G+

Cu siguranta majoritatea abonatilor Telekom vor sesiza o scadere a nivelului de acoperire pe partea de retea 4G/LTE, asadar cei de la Telekom vor continua sa piarda clienti pe banda rulanta iar cei de la DiGiMobil ii asteapta cu bratele deschise dar din pacate tot cu “nema semnal“.

Va reamintim tuturor faptul ca va puteti rezilia contractele cu inestimabilul operator oricand si fara costuri suplimentare daca urmati procedura disponibila pe blog iar pentru detalii accesati acest link.

Telekom CEBIT 2014 0011 - TELEKOM renunță la colaborarea cu ORANGE, pe partea de rețea 4G/4G+

(Via)

Lasă un comentariu