ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Telekom oferă telefoane în sistem de rate nema dobânda iar finanțarea se acordă pe loc în magazinele acestora

Cei de la Telekom vor sa isi mai “spele din pacate” iar acum le ofera clientilor un sistem finantare propriu(Telekom Banking), prin intermediul caruia abonatii isi pot achizitiona terminalele dorite.

Mai exact, vorbim de un sistem de rate “nema dobanda” cu ajutorul caruia abonatii isi pot cumpara smartphone-urile dorite in 24 de rate egale fara dobanda(zic ei dar ramane de vazut care este si realitatea din “teren”).

Bineinteles ca trebuie sa incheiati un abonament pe 24 de luni pentru a beneficia de “celebrul” sistem de finantare iar abonamentul minim din oferta acestora este in cuantum de 5 Euro(daca sunteti deja clienti Telekom) si include minute nationale nelimitate + internet nelimitat la viteza 4G/LTE.

Abonamentul “minim” creste la 7 Euro pentru cei care nu beneficiaza deja de un serviciu Telekom iar conditiile de finantare raman aceleasi.

Finantarea se acorda pe loc in magazinele Telekom iar clientii beneficiaza gratuit de un cont curent si de un card de debit Contactless pe care il pot utiliza la orice ATM pt diverse tranzactii(plati catre comercianti sau retrageri de numerar).

Asadar, oricine este interesat de achiziționarea unui telefon, împreună cu un abonament desigur, prin intermediul ofertei Telekom Banking, poate beneficia de 24 de rate egale fara dobanda si alte comisioane.

De retinut si faptul ca dobanda si comisioanele raman zero doar daca daca ratele se achita la termen si nu se depasesc cele 24 de luni convenite initial…..in caz contrar se vor percepe atat dobanzi, cat si comisioane/penalizari astronomice probabil(asa cum procedeaza majoritatea bancilor care ofera astfel de finantari).

Miroslav Majoros este CEO Telekom Romania si a declarat ca: “Lansarea serviciului de finanțare cu plata în rate a telefoanelor mobile este încă un pas pe care Telekom Banking îl face către procesul de digitalizare a piețelor și a consumatorilor. Vom continua, împreună cu Alior Bank, partenerul nostru în acest proiect financiar digital, să ne creștem business-ul pe piața din România. Este nevoie de astfel de produse și servicii eficiente, care să ne ușureze munca și viața. Cred că nevoile românilor sunt îndreptate tot în această direcție și vorbim astfel de o colaborare strânsă între business-uri și consumatori. Pentru Telekom, serviciile bancare sunt o prioritate în acest an”

Telekom Banking este cel mai nou proiect financiar digital din România iar acesta a fost dezvoltat ca urmare a parteneriatului dintre Telekom Romania si Alior Bank.

Acestia le ofera posibilitatea persoanelor fizice sa beneficieze de produse si servicii bancare usor de utilizat atat in mediul online, cat si în magazinele fizice care fac parte din reteaua Telekom.

“Prin oferta Telekom Banking, clienții Telekom Romania au la dispoziție o nouă modalitate avantajoasă de plată a telefoanelor pe care le achiziționează în rețeaua de magazine Telekom, prin accesarea unei finanțări pe loc, chiar în magazin. Răspundem astfel nevoii imediate a clienților de a-și achiziționa telefonul dorit, poate unul de ultimă generație, care implică costuri mai mari, având beneficiul plății în 24 de rate egale, cu dobândă și comisioane 0%. Prin acest serviciu, dorim să le oferim clienților libertatea de alegere, fără a avea costuri suplimentare” a declarat Urszula Krzyżanowska-Piękoś, Deputy CEO Alior Bank.

Noi va recomandam tututor sa evitati aceste sisteme de rate “nema dobanda” si sa va achizitionati doar telefoanele pe care vi le permiteti, chiar daca “va face cu ochiul” un iPhone X sau un Galaxy S9 in 24 de rate “fara” dobanda.

Va reamintim si faptul ca puteti rezilia oricand contractele cu inestimabilul operator iar procedura completa este disponibila aici.

Via: telekombanking.ro

Lasă un comentariu