RCS & RDS își “taxează” abonații în mod abuziv

Am aflat cu dezamagire faptul ca renumita companie RCS & RDS continua sa isi abuzeze in cel mai nesimtit mod abonatii si din pacate majoritatea acestora tac si suporta toate aceste mizerii.

Practic tuturor clientilor RCS & RDS li s-a “bagat pe gat” si serviciul de telefonie fixa din momentul in care au decis ca vor sa opteze pentru un pachet de servicii din portofoliul acestora(internet prin fibra + tv  prin cablu etc).

Asadar indiferent daca va doreati sa contractati doar pachetul format din serviciul de internet prin fibra optica + TV prin cablu, nu aveati cum deoarece serviciul de telefonie fixa era unul de tip “must have”, asadar figura deja pe contractul pe care urma sa-l semnati.

Aiurea este ca majoritatea abonatilor nu au beneficiat in mod real de acest serviciu deoarece nu li s-a oferit echipamentul necesar de catre RCS & RDS dar bineinteles au fost nevoiti sa achite lunar contravaloarea acestuia.

Operatorul motivand faptul ca nu exista telefoane fixe pe stoc dar ii vor trece pe o lista de asteptare si ii vor contacta ulterior.

Bineinteles ca la RCS & RDS listele de asteptare sunt complet inutile iar majoritatea clientilor sunt nevoiti sa astepte luni de zile dupa un simplu echipament(gen…receiver HD, router Wi-Fi), prin intermediul caruia clientii pot beneficia de serviciile acestora.

Asadar, din pacate o multime de abonati achita un serviciu de care nu beneficiaza si culmea este ca nici nu au putut sa renunte la el deoarece inestimabilul operator nu le oferea aceasta posibilitate pana acum.

Am contactat celebra companie prin intermediul Call Center si ne-au comunicat foarte clar faptul ca nu avem cum sa renuntam doar la serviciul de telefonie fixa si singura varianta ca sa “scapam” de el este sa reziliem si celelalte servicii existente pe contractul respectiv.

Contravaloarea acestui serviciu este de aproximativ 6 lei/luna, asadar inestimabilul operator isi rotunjeste in mod semnificativ veniturile prin intermediul acestei “inginerii” financiare.

Mai mult decat atat, sunt abonati care au receptionat de la RDS & RCS acele stick-uri de internet mobil iar pentru acestea au de achitat aproximativ 10 lei lunar desi majoritatea nu le utilizeaza dat fiind  faptul ca reteaua 4G/LTE a celor de la DigiMobil este doar o gluma proasta iar majoritatea abonatilor au reclamatii pe aceasta tema.

Asadar nu va mai lasati pacaliti de catre acest inestimabil operator si ripostati in fata acestor abuzuri grosolane pe care le fac chiar sub “aripa” protectoare a institutiilor statului.

Va reamintim faptul ca puteti rezilia oricand aceste servicii oricand din moment ce nu beneficiati de ele iar toate demersurile le puteti realiza online si pentru a vizualiza procedura completa accesati acest link.

Va recomandam tututor sa apelati cu mare incredere la ANPC daca intampinati ostilitate din partea oricarui furnizor de servicii.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *