Home Noutăți Telefoanele Nokia conduc topul actualizărilor

Telefoanele Nokia conduc topul actualizărilor

by BYTZA

Cei de la Counterpoint Research au anuntat astazi faptul ca telefoanele Nokia conduc pentru al doilea an consecutiv, topul telefoanelor cu Android, din punct de vedere software, securitate, calitatea materialelor si al terminalelor recomandate pentru utilizarea enterprise.

Rezultatele sunt incluse in cel mai recent studiu intitulat „Nokia Phones Lead the Trust Rankings based on Software, Security Updates and Build Quality”, care este disponibil la aici.

Aceste vesti vin in contextul in care atat utilizatorii s-au adaptat la noul normal, definit de pandemie, cat si infractorii cibernetici. Asadar, nevoia de securitate pentru smartphone-uri este esentiala:

  • 39% dintre utilizatorii care lucreaza in organizatii au avut un incident de securitate (Verizon Mobile Security Index Report)
  • Conform cercetarilor App Annie, uzul aplicatiilor de business a inregistrat o crestere de 220% in prima jumatate a anului 2020, fata de aceeasi perioada a anului trecut.
  • PwC arata ca 1 din 5 angajati se simt vulnerabili in fata infractiunilor cibernetice.

Cel mai recent raport Europol, Organised Crime Threat Assessment (IOCTA), a analizat un trend ascendent al operatiunilor criminale informatice, iar expertii sunt de parere ca sumele alocate combaterii criminalitatii informatice vor atinge 1 trilion de dolari (Darius McDermott, FundCalibre).

De asemenea, Adam Ferguson, Global Head of Proposition, Partner & Product Marketing HMD Global a mentionat urmatoarele cu privire la studiul Counterpoint:

„La inceputul povestii noastre – cand am lansat primele smartphone-uri in 2017 – am promis ca experienta de utilizare a unui smartphone Nokia va fi una curata, sigura, mereu actualizata. Am ajuns lideri ai industriei si ne-am tinut promisiunea de a livra actualizari lunare de securitate timp de trei ani si actualizari ale sistemului de operare timp de doi, asigurand utilizatorii ca se vor putea bucura de telefoanele lor Nokia pentru mult mai mult timp. Pentru al doilea an consecutiv, cercetarile specialistilor din industrie au recunoscut promisiunea noastra ferma, de a oferi o experienta care se imbunatateste cu timpul – asigurand utilizatorii ca un smartphone Nokia ofera o experienta software sigura, fiabila pe care se pot baza. Am sarbatorit recent update-ul cu numarul 1000 pentru portofoliul de smartphone-uri Nokia si ne vom tine promisiunea si pentru urmatoarele 1000 si nu numai. De asemenea, am comunicat finalizarea procesului de actualizare la Android 10 pentru portofoliul nostru si timeline-ul pentru actualizarile la Android 11. Experientele exceptionale reprezinta forta care ne ghideaza si vrem sa ne asiguram ca toate actualizarile din portofoliu sunt perfect functionale, pentru ca telefoanele Nokia sa fie chiar mai bune decat in ziua achizitiei.”

Nu uitati nici de faptul ca HMD Global pregateste lansarea noului flagship Nokia iar terminalul poarta numele de Vitech Plus si dispune de specificatii hardware de top.

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments