Stomatologul violator și concurenta de la iUMOR

Urmariti cu mare atentie videoclipul de mai jos ca sa intelegeti cum o concurenta de la iUMOR a fost drogata si ulterior violata, de catre medicul stomatolog. Din pacate aceasta a decis sa faca publica abia acum toata povestea pt ca dorit sa-si protejeze parintii, care intre timp au decedat 🙁

Lolrelai precizeaza faptul ca violul a avut loc in iarna anului trecut iar pana acum ancheta a batut pasul pe loc iar respectivul medic stomatolog isi desfasoara activitatea in mod nestingerit. Desigur ca normal era ca medicul respectiv sa isi intrerupa activitatea pana la finalizarea anchetei, pt a nu mai avea ocazia sa abuzeze si alte paciente. 

Asadar a trecut mai bine de 1 an de zile de cand Lolrelai a depus plangerea penala iar violatorul se afla inca in libertate si poate profesa linistit, atata timp cat dosarul anchetei zace prin biroul prafuit al anchetatorilor.

Sa speram ca prin intermediul promovarii acestui caz in mediul online sa ii putem impulsiona pe anchetatori sa rezolve cat mai rapid speta si sa-l incarcereze pe acest infractor, care cu siguranta nu se afla la prima abatere. Mai mult ca sigur exista si alte victime care se tem sa vorbeasca sau care nu stiu cum sa riposteze in fata acestor abuzuri.

Probabil ca violul nu ar fi avut loc daca medicul stomatolog ar fi stiut in prealabil faptul ca Lolrelai este persoana publica si ii poate crea probleme. Asadar aveti mare grija pe unde decideti sa va tratati problemele dentare pt ca pericolul va paste la orice pas si o simpla vizita la stomatolog se poate transforma intr-o adevarata drama.

Update 1: Lolrelai a revenit cu un nou videoclip pe canalul sau de Youtube si din pacate vestile nu sunt deloc cele asteptate.

2 comentarii la „Stomatologul violator și concurenta de la iUMOR”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Stomatologul violator și concurenta de la iUMOR