Samsung Galaxy A72 are baterie mare și preț bun

Ne apropiem cu pasi repezi de momentul in care Samsung va lansa mai multe terminale mid-range iar printre acestea se afla si smartphone-ul Galaxy A72.

Samsung Galaxy A72 are baterie mare și preț bun

Smartphone-ul Samsung Galaxy A72 dispune de procesorul Octa-Core Snapdragon 720G, vor fi disponibile variante cu 6GB de memorie RAM si respectiv 8GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern va fi de 128 de GB(UFS 2.1) si respectiv 256GB. Desigur ca spatiul de stocare intern va putea fi extins in ambele variante prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 512GB.

Camera foto principala este formata din 4 senzori iar acestia dispun de 64MP + 12MP + 8MP + 2MP, este dotata cu PDAF si flash LED. Camera foto secundara dispune de 32MP si are lentile ultra-wide.

Samsung Galaxy A72 are baterie mare și preț bun 

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul are senzorul de amprente inclus in display. Samsung Galaxy A72 este dotat cu un display Infinity-O Super AMOLED iar acesta masoara 6.7-inci in diagonala si ruleaza la rezolutie FHD+.

  • terminalul ruleaza versiunea de Android 10 with One UI 3.1;
  • Dual SIM(nano + nano/microSD);
  • terminalul este compatibil 5G SA/NSA, Dual 4G VoLTE iar acesta dispune de: Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5, GPS + GLONASS, USB Type-C;
  • acumulator de 5.000mAh care dispune de tehnologia fast charging 25W;

Samsung Galaxy A72 are baterie mare și preț bun

Smartphone-ul Samsung Galaxy A72 va fi lansat in data de 17 martie 2020 iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si va putea fi achizitionat la aproximativ 350 de dolari in versiunea de baza.

Via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung Galaxy A72 are baterie mare și preț bun