Samsung Galaxy A03s în primele imagini calitative

Cei de la Samsung pregatesc lansarea mai multor terminale extrem de interesante iar printre acestea se afla si smartphone-ul Galaxy A03s. Noul smartphone Samsung dispune de un hardware echulibrat iar terminalul adopta un design destul de atractiv.

samsung galaxy a03s ithot ro (3)

Smartphone-ul Samsung Galaxy A03s este echipat cu procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 480, secondat de catre 3GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 512GB.

Camera foto principala este duala si dispune de 13MP + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5MP si are lentile wide. Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din policarbonat iar terminalul are senzor de amprente clasic si jack de 3.5mm pentru casti.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Samsung este echipat cu un display LCD Infinity-V iar acesta masoara 6.5-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1560 x 720 de pixeli.

samsung galaxy a03s ithot ro (2)

  • terminalul ruleaza versiunea de Android 10;
  • Dual SIM (nano + nano + microSD);
  • terminalul este compatibil Dual 4G VoLTE iar acesta dispune de: Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5, GPS + GLONASS, USB Type-C;
  • acumulator de 5.000mAh care dispune de tehnologia fast charging 15W;

samsung galaxy a03s ithot ro (1)

Smartphone-ul Samsung Galaxy A03s va fi lansat in perioada urmatoare iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si va putea fi achizitionat la aproximativ 150 de dolari.

Via

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata