Samsung produce display-urile pt noul iPhone 13 Pro

Samsung a inceput deja productia de display-uri pentru noile flagship-uri Apple, in speta este vorba despre noua generatie de iPhone iar acestea vor fi echipate cu display-uri LTPO OLED care au un refresh rate de 120Hz. Practic reprezentantii Apple ne vor spune iarasi cum “revolutioneaza” ei industria de profil, desi sunt printre ultimii care fac pasul acesta.

Noile smartphone-uri iPhone 13 si iPhone 13 Pro sunt dotate cu procesoare Six-Core A15 Bionic care sunt fabricate pe tehnologia de 5nm, secondate de catre 4GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern va fi de 128GB/256 de GB si respectiv 512GB.  

Camera foto principala este tripla iar senzorii dispun de 12MP + 12MP + 5MP, este dotata cu OIS, PDAF si flash LED. Camera foto secundara dispune de 12MP si are lentile wide.

Carcasele ambelor modele sunt realizate in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalele au senzorii de amprente inclusi in display si sistemele de sonorizare sunt stereo.
Smartphone-urile iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max sunt echipate cu un display-uri LTPO OLED iar acestea masoara 6.5-inci/6.9-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2532×1170 pixeli, cu un refresh rate de 120Hz.

  • terminalele ruleaza versiunea de iOS 15;
  • Dual SIM (nano + eSIM)
  • terminalele sunt compatibile 5G (sub‑6 GHz), Gigabit-class LTE iar acestea dispun de: 802.11ax Wi‑Fi 6 with 2×2 MIMO, Bluetooth 5.0, NFC with reader mode, GPS si GLONASS;
  • acumulatori de 3.500mAh care dispun de tehnologia fast charging 45W;


Desigur ca si noile “aifoane” vor fi livrate tot fara incarcatoare iar Apple isi va lansa noile flagship-uri in toamna acestui an si preturile de comercializare vor fi extrem de piperate, asa cum cei de la Apple ne-au obisnuit deja.

Va reamintim si faptul ca Huawei pregateste lansarea noului flagship iar terminalul poarta numele de P50 Pro si poate fi admirat acum in primele imagini de calitate.

Via

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata