ITHOT: Știri din IT & C

ORANGE pierde procesul cu ANPC și dezmățul continuă

Orange a pierdut definitiv procesul cu ANPC Cluj dat fiind faptul ca astazi, Curtea de Apel Bucuresti a respins recursul formulat de catre inestimabilul operator.

Orange reziliere ANPC ithot ro 3 - ORANGE pierde procesul cu ANPC și dezmățul continuă

Va reamintim faptul ca ANPC Cluj sanctionase operatorul cu suma de 15.000 de lei pentru ca utilizau practici inselatoare iar prin intermediul acestora isi pacaleau abonatii pe banda rulanta.

Mai exact, operatorul a fost acuzat de faptul ca a limitat minutele si sms-urile care in teorie erau “nelimitate” în roaming dar in realitate aveau o limitare impusa in mod parsiv de catre inestimabilul operator.

Reclamatii ANPC 2017 1 - ORANGE pierde procesul cu ANPC și dezmățul continuă

Bineinteles ca Orange a contestat amenda desi era una infima pentru “sumele” pe care le produc acestia pe piata din Romania dar totusi ca nesimtirea sa fie maxima, trebuia sa faca si acest demers atat de aberant.

Prima instanță a respins plângerea ca neîntemeiată, arătând în motivare că ”nu exista dubiu cu privire la imprejurarea ca reclamanta (in speta Orange) s-a facut vinovata de savarsirea unei practici inselatoare fata de client desi reclamanta s-a angajat in mod contractual sa ofere sms-uri si minute nelimitat in roaming in spatiul SSE, in realitate aceste minute sunt intr-un numar foarte limitat”.

Orange reziliere ANPC ithot ro 5 - ORANGE pierde procesul cu ANPC și dezmățul continuă

Asadar iata ca se dovedeste inca odata faptul ca doar cei de la ANPC ii mai pot pune cu “botul pe labe” pe inestimabilii operatori care activeaza pe piata de profil iar din acest motiv va tot recomandam sa apelati cu incredere la ajutorul acestora atunci cand va simtiti abuzati.

Raspuns ANPC reziliere contract orange 05 2018 ithot ro - ORANGE pierde procesul cu ANPC și dezmățul continuă

Din pacate majoritatea abonatilor se lasa intimidati de catre comportamentul abuziv al operatorilor si nu stiu cum sa reactioneze atunci cand se afla in astfel de situatii iar inestimabilii operatori profita din plin de “naivitatea” acestora.

Reziliere Contrac Orange 2017 raspuns ANPC - ORANGE pierde procesul cu ANPC și dezmățul continuă

Nu uitati nici de faptul ca Orange mareste tarifele abonamentelor mobile iar acum puteti rezilia contractele fara costuri suplimentare daca urmati procedura prezentata pe blog, in sectiunea de “Țepe Online & Offline“.

Orange reziliere ANPC ithot ro 2 - ORANGE pierde procesul cu ANPC și dezmățul continuă

Lasă un comentariu