Nokia X50 are baterie de 6.000mAh și 8GB de RAM

Cei de la HMD Global pregatesc lansarea mai multor terminale extrem de interesante iar printre acestea se afla si smartphone-ul Nokia X50. Noul smartphone Nokia urmeaza cele mai noi tendinte in materie de design iar terminalul dispune de un hardware puternic.

Smartphone-ul Nokia X50 este echipat cu procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 775G care este tactat la 1.8GHz, 8GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern va fi de 64GB si respectiv 128GB. Camera foto principala este formata din 4 senzori iar acestia dispun de 108 MP + 48MP + 12MP + 8MP, este dotata cu PDAF si flash LED. Camera foto secundara dispune de 5MP si are lentile wide.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti si senzorul de amprente este montat pe spatele carcasei. Smartphone-ul Nokia X20 este echipat cu un display AMOLED iar acesta masoara 6.55-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2440 x 1080 de pixeli.

  • terminalul ruleaza versiunea de Android 11 Stock;
  • Dual SIM (nano + nano + microSD);
  • terminalul este compatibil 5G/Dual 4G VoLTE iar acesta dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS + GLONASS;
  • sistemul audio este stereo si este realizat in colaborare cu OZO Audioș
  • acumulator de 6.000mAh care dispune de tehnologia fast charging 45W;

Smartphone-ul Nokia X50 va fi lansat in vara acestui an iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si va putea fi achizitionat la aproximativ 400 de dolari.

Va reamintim si faptul ca HMD Global pregateste lansarea noului flagship Nokia iar terminalul poarta numele de Edge 2021 si poate fi admirat acum in primele randari de calitate.

Via

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata