Nokia X20 are un preț bun și baterie mare

Cei de la HMD Global pregatesc lansarea mai multor terminale Nokia iar printre acestea se afla si smartphone-ul X20. Avem de-a face cu un smartphone mid-range iar terminalul se pare ca va urma aceeasi linie de design care a prins deja foarte bine si pe alte modele Nokia.

Nokia X20 are un preț bun și baterie mare

Smartphone-ul Nokia X20 dispune de procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 690G care este tactat la 1.8GHz, 6GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern poate fi de 64GB si respectiv 128GB. Camera foto principala este tripla iar senzorii dispun de 48MP + 12MP + 8MP, este dotata cu PDAF si flash LED. Camera foto secundara dispune de 5MP si are lentile wide.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti si senzorul de amprente este montat pe spatele carcasei. Smartphone-ul Nokia X20 este echipat cu un display IPS iar acesta masoara 6.55-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 de pixeli.

Nokia X20 are un preț bun și baterie mare

  • terminalul ruleaza versiunea de Android 11 Stock;
  • Dual SIM (nano + nano + microSD);
  • terminalul este compatibil 5G/Dual 4G VoLTE iar acesta dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS + GLONASS;
  • acumulator de 5.000mAh care dispune de tehnologia fast charging;

Smartphone-ul Nokia X20 va fi lansat in primavara acestui an iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si va putea fi achizitionat la aproximativ 350 de dolari.

Nu uitati nici de faptul ca HMD Global pregateste lansarea noului flagship Nokia iar terminalul poarta numele de Edge 2021 si poate fi admirat acum in primele randari de calitate.

Nokia X20 are un preț bun și baterie mare

Via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nokia X20 are un preț bun și baterie mare