Nokia 3.2 receptionează update la Android 11

Cei de la HMD Global anunță că smartphone-ul Nokia 3.2 receptioneaza actualizarea la sistemul de operare Android 11. Nokia 3.2 a fost lansat cu promisiunea a trei ani de actualizări de securitate și doi ani de actualizări ale sistemului de operare.

Acest ultim upgrade la Android 11 subliniază în continuare dorința HMD Global de a oferi actualizări portofoliului de smartphone-uri Nokia, indiferent de segmentul de preț în care se încadrează terminalul.

Suntem unul dintre liderii pieței în ceea ce privește terminalele care au capacitatea de a primi actualizări la nivelul sistemului de operare, pornind de la terminalele din gama de preț de 500 RON, ceea ce reflectă principiile noastre de valoare și accesibilitate pentru fanii noștri.

S-a dovedit că smartphone-urile Nokia oferă cele mai complete actualizări de software și securitate. Acestea sunt de încredere, sigure și rezistente, oferind experiențe optime fără bloatware, care să le încetinească sau să ocupe spațiu. Counterpoint Research a constatat că 98% dintre smartphone-urile Android oferă în continuare actualizări de software și de securitate inconsecvente sau inexistente.

Android 11 aduce o gamă de funcții noi și actualizate pentru smartphone-urile Nokia, inclusiv:

  • Gestionarea conversațiilor: rămâneți în legătură cu persoanele preferate, gestionând conversațiile din mai multe aplicații de mesagerie într-un singur loc.

  • „Hei Google, show me my day”: folosind butonul dedicat Asistentului Google sau comenzile vocale, puteți obține un instantaneu al întregii zile. Când trebuie să vă concentrați sau să vă relaxați, aveți la dispoziție instrumentele de Digital Wellbeing, cum ar fi modul Focus și modul Bedtime.
  • Resetarea automată a permisiunilor: rămânând fideli angajamentului nostru de a oferi experiențe mobile sigure și de încredere, smartphone-urile Nokia cu Android 11 vor reseta permisiunile acordate aplicațiilor care nu au mai fost folosite de ceva timp. Acest lucru vă va păstra datele personale în siguranță, permițând accesul la informații personale doar aplicațiilor utilizate recent.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata