Nokia “Quicksilver” vine dotat cu SD690G

Cei de la Geekbench au fost dezvaluit specificatiile complete ale unui nou smartphone Nokia iar terminalul poarta numele intern de “Quicksilver” si dispune de un hardware destul de puternic. Noul smartphone Nokia nu sta rau nici la capitolul design iar terminalul va avea un pret de comercializare extrem de atractiv.

Nokia “Quicksilver” vine dotat cu SD690G

Smartphone-ul Nokia “Quicksilver” vine echipat cu procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 690G care este tactat la 1.8GHz, 6GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern poate fi de 64GB si respectiv 128GB. Camera foto principala este tripla iar senzorii dispun de 48MP + 12MP + 8MP, este dotata cu PDAF si flash LED. Camera foto secundara dispune de 5MP si are lentile wide.

Nokia “Quicksilver” vine dotat cu SD690G

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti si senzorul de amprente este inclus in display. Smartphone-ul Nokia “Quicksilver” este echipat cu un display IPS iar acesta masoara 6.45-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 de pixeli.

Nokia “Quicksilver” vine dotat cu SD690G

  • terminalul ruleaza versiunea de Android 11 Stock;
  • Dual SIM (nano + nano + microSD);
  • terminalul este compatibil 5G/Dual 4G VoLTE iar acesta dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS + GLONASS;
  • acumulator de 4.000mAh care dispune de tehnologia fast charging;

Smartphone-ul Nokia “Quicksilver” va fi lansat in cadrul evenimentului Mobile World Congress 2021 iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si va putea fi achizitionat la aproximativ 400 de dolari in versiunea de baza. Nu uitati nici de faptul ca HMD Global urmeaza sa lanseze si unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri care sunt compatibile cu noua tehnologie 5G iar terminalul poarta numele de Nokia 6.4 5G.

Nokia “Quicksilver” vine dotat cu SD690G

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nokia “Quicksilver” vine dotat cu SD690G