Blog ITHOT.RO

Nokia C2 a fost lansat acum

Cei de la HMD Global continua seria de lansari iar de aceasta data au prezentat un nou smartphone entry-level si terminalul poarta numele de Nokia C2.

Nokia C2 Ithot Ro (1)

Nokia C2 este un smartphone de buget iar terminalul este dotat cu un procesor Quad-Core Unisoc care este tactat la 1.4GHz, 1GB de memorie RAM si 16GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Asadar avem de-a face cu un smartphone care dispune de specificatii hardware extrem de modeste pentru anul 2020 iar mai degraba acestea erau demene de anul 2015.

Camera foto principala dispune de 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune tot de 5MP.

Nokia C2 are un display IPS in forma 18:9 iar acesta masoara 5.7-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1520 x 720 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din policarbonat iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti si buton dedicat asistentului Google.

Nokia C2 este disponibil atat in versiune single-sim, cat si in variante dual-sim iar acesta este compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS si terminalul are port micro USB.

Acest smartphone are 8.85mm grosime, este echipat cu un acumulator de 2.800mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 9.0 (Pie) Go Edition.

Nokia C2 Ithot Ro (3)

Smartphone-ul Nokia C2 va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 90 de dolari.

Via

2 comentarii la „Nokia C2 a fost lansat acum”

Lasă un comentariu