Blog ITHOT.RO

NOKIA 9.3 are senzor foto de 108MP și 12GB de RAM

Cei de la HMD Global pregatesc lansarea noului flagship Nokia iar terminalul se intituleaza Nokia 9.3 si va dispune de specificatii hardware de top. Smartphone-ul NOKIA 9.3 se evidentiaza atat prin intermediului numarului “alarmant” de camere foto, cat si prin intermediul senzorului foto de 108MP.

Conform celor mai recente zvonuri, se pare ca smartphone-ul Nokia 9.3 este echipat cu procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 865 care este tactat la 2.84GHz, GPU: Adreno 650, 12GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern va fi de 128GB si respectiv 256 de GB. Camera foto principala are 5 senzori si un senzor foto de 108MP iar aceasta dispune de lentile ZEISS, OIS, PDAF si flash LED dual-tone. Camera foto secundara dispune de 24MP si are lentile wide.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul poseda certificarea IP68, asadar va rezista cu brio la contactul cu apa si praful. Senzorul de amprente este inclus in display iar sistemul de sonorizare este stereo, asadar va fi capabil sa redea un sound de calitate.

Nokia 9.3 are un display pOLED FullView iar acesta masoara 6.7-inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2560 × 1440 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 6. Avem de-a face cu un display de calitate si cu siguranta acesta este unul dintre capitolele la care va excela noul flagship Nokia.

  • terminalul ruleza versiunea de Android 10 Stock, care a fost customizat cu interfata proprietara;
  • este un smartphone compatibil 5G si dispune de: WiFi 802.11ac dual-band, Bluetooth 5, GPS/GLONASS si Beidou iar terminalul este dotat cu portUSB Type-C;
  • acumulator de 4.500mAh care dispune de tehnologia fast charging 25W;

Smartphone-ul Nokia 9.3 va fi lansat cel mai probabil in vara acestui an iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoarea si va putea fi achizitionat la aproximativ 870 de dolari in versiunea de baza.

Va reamintim si faptul ca am testat modelul Nokia 9 PureView iar recenzia completa este disponibila pe blog, in sectiunea de “Review & Unboxing“.

Via

4 comentarii la „NOKIA 9.3 are senzor foto de 108MP și 12GB de RAM”

Lasă un comentariu