ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Nokia 7 Plus & Nokia 6.1 primește în curând update la android 10

Avem vesti excelente pentru posesorii smartphone-urilor Nokia 7 Plus si Nokia 6.1 deoarece terminalele vor receptiona curand update la cea mai recenta versiunea de android.

In speta este vorba despre versiunea de android 10 iar update-ul va fi oferit prin OTA, asadar utilizatorii vor fi notificati de indata ce, acesta va fi disponibil pt descarcare.

Smartphone-urile Nokia 7 Plus si Nokia 6.1 fac parte din programul Android One iar acestea dispun de actualizari lunare garantate de securitate timp de trei ani si actualizari ale sistemului de operare timp de doi.

Actualizarea la Android 10 este cea de-a doua actualizare majora a sistemului de operare care a fost receptionata de cele doua terminale.

Cei de la HMD Global ofera suport asa cum se cuvine terminalelor pe care le produc iar smartphone-urilor care deja dispun de cea mai recenta actualizare sunt: Nokia 7.1, Nokia 9 PureView si Nokia 8.1.

Va reamintim si faptul ca am testat recent smartphone-ul Nokia 6.2 iar recenzia completa este disponibila pe blog, in sectiunea de “Review & Unboxing“.

Lasă un comentariu